- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Goliath8 #6580 üzenetére
Nem min 6V amit a lap arra a csatira képes kivezetni...de ha 6V is lenne, akkor sem kötelező a ventinek azon a feszen elindulnia...
Szóval míg nincs meg a min fesz amin képes üzemelni, addig nem is fog elindulni. Ez a lap rendelkezik az egyik legjobb szabályzással amit 965 és P35 chipsetes lapoknál láttam. Persze lehet van jobb, de azok a lapok nagyon nem terjednek.
Ha meg segít vki, próbál tippeket adni azt nem ledurrogni kéne, mert későbbiekben lehet pont ő tudja megoldani a problémádat, de majd jól nem fogja őt érdekelni.
Ha terhelés hatására elindul a venti, akkor nincs semmi baj, ahogy az se oltári gond, ha változik a megszokott rpm. Nekem 10 órából 8at szinte biztos, hogy pihen a 12es ventim vagy min 500-600as rpm-en pörög. Sose aggódtam miatta...és nem is fogok...felesleges. -
bim
veterán
válasz
Goliath8 #6568 üzenetére
nyilván semmi gőzöm sincs róla mivel nekem is csak fél éve van ilyen lapom.
ha kitőltöd az adataidat, amit meg is tettél akkor mondjuk tudom milyen procid van és nem kérdezem meg.ha mondjuk quad procid lenne eszembe sem jutna hogy hőfok miatt áll le a venti.
egyáltalán nem azért irtam hogy egy cerka 128 mega rammal van a gépedben csak példa képpen.nincsen se hudenagyon jó gépem sem és ilyen utszéli stilusom sem mint neked.mindössze javasoltam az ET5 feltételét hátha a lap saját progija esetleg közelebb visz a probléma megoldásához.ha azt se tudod mit tudsz vele szabályozni akkor honnan tudod hogy sz@r?
-
qw78er89
aktív tag
válasz
Goliath8 #6566 üzenetére
Üdv!
Csak egy kis info: nekem is ACFreezer gondoskodik a hűtésről! Bár azt nem találtam milyen procid van, de nálam alapon 500 - 600 között zümmög, fullon terhelve meg 800-on persze PWM-el. Egyszer már volt 1100 is, de akkor megemeltem a proci feszt. Pedig a technical data szerint 900-2500-ig kéne mennie! -
bim
veterán
válasz
Goliath8 #6549 üzenetére
nyilván ha leáll a venti annak oka van.mondjuk nem olyan magas a hőfok hogy bekapcsoljon.
easytune-ban meg le tudod venni 0rpm-re a riasztási határt.egyébként meg mit terhel? arra is lusta vagy hogy kitöltsd az adataidat....
egy cerkát hajtasz benne 128 mega memoval?
a riasztási funkciót benne hagyhatod.mondjuk beállitod hogy a procid ha 50 fok fölé megy akkor riasszon.
ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardverkemping június végén
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest