- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
ádikácska #42385 üzenetére
Igen, jól gondolod. Nem feltétlen bírnak el szűkebb időzítést, de vagy megnézed az adatlapjukat, és abból próbálod meg kitalálni, pl. 800 MHz-en tudja a cl4-et, míg 1066-on a cl5-öt, vagy kiteszteled. De igazából a 5-5-5-18 szerintem mindre jó beállítás, sokat nem nyersz szűkebbre állítva sem.
-
sgergi
veterán
válasz
ádikácska #42383 üzenetére
Biosban 1,2V-ot adok neki. A ram arányát biosban tudod állítani a memória szorzójával, de nem feltétlenül kell 1:1-nek lennie. Nekem azért 1:1, mert az fsb-m 413, és ramra 2x-es szorzót állítottam, ami így 826MHz-en jár. Az időzítéseket is a biosban tudod beállítani szűkebbre, ha akarod.
System Memory Multiplier (SPD) - ram szorzóját tudod beállítani.
DRAM Timing Selectable (SPD) - ram időzítéseit tudod megadni. -
-
sgergi
veterán
válasz
ádikácska #42372 üzenetére
Bocs a kérdésért, de legális a Fifa? Amennyiben igen, akkor inkább a saját topikjában érdeklődj, ott biztos jobban értenek hozzá, én nem foglalkoztam vele soha.
Megpróbálhatod a tuningot, nem feltétlenül lesz sokkal melegebb, de terhelés alatt 65°C-nál tovább ne nagyon engedd. Segíthet, ha a házba előre beteszel egy ventit. Illetve kicsit sokallom a hőmérsékletedet, a hűtőd kb. olyan teljesítményű, mint az enyém. Rendesen lett pasztázva, rendesen felfekszik a hűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest