- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabormester
csendes tag
Lenne egy 770T-m rev 1.0 ás F10 Biosal és azon gondolkoztam hogy milenne ha felraknék egy rev3.1 es lap biost, méretre majdnem duplája mert az már valami hybrid efi bios, viszont hardwares különbség nemsok van.Ha sikerülne felvarázsolni és bios nemindul valamiért akkor dual bios visszarakja az F10et vagy akkor sikerült brickelnem?
-
Gabormester
csendes tag
válasz
Gabormester #4276 üzenetére
Update: visszajöttem F1 re de a helyzet továbbra is fenntáll. fesz rendben felrakom mem szorzót 8ra ram 1600-on auto időzítéssel bootol, ha átrakom manualra használva az auto értékeket akkor már nem... Ez mi?
-
Gabormester
csendes tag
válasz
robick5 #4271 üzenetére
Sziasztok van egy 770T-UD3-m lefrissítettem F1 ről F10re és azóta nemtudom állítani a ramjaimat. Azért frissítettem mert átálltam 64bites windowsra és instabil lett a rendszer ha a ramok 1600on mentek, azóta vettem 8GB 1600Cl9 Corsair XMS3-t és ezzel is instabil F10el.
Ahogy manual időzítést adok meg a gép be se kapcsol F1 el még bekapcsolt F10óra csinálja ezt, hiába adom meg a gyári cl9-et vagy az SPD értéket egyszerűen sípol és nemindul.
Ötletek?
Énis emeljek nb+ramfeszt?[szerk: bocs robick rosz gomb
]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged