Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RapUGround #64 üzenetére
Szvsz vedd meg az UD5P-t, és akkor 2db teljes értékű PCIE 2.0 X16 slotod lesz, az UD4P-ben pedig csak X16/X4 vagy X8/X8
-
Konfigos
őstag
válasz
RapUGround #64 üzenetére
Ennél újabb jelenleg nincs is.Késöbb is tudni fogod fejleszteni abban biztos lehetsz.
Többit nem igazán értem
Már most is van am3-as processzor a piacon és egyre csak több lesz ahogy megjelennek a késöbbi x4-ek majd x2-k.
Én nem látom sok értelmét annak hogy ha valaki ddr2-es am3-as lapot venne.
Ez jó lap ebben biztos lehetsz.Én már hetek óta vadászom de még mindig nincs idehaza csak felrakták pár helyre hogy "rendelhető".Én 12 napja rendeltem már meg eddig semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest