Új hozzászólás Aktív témák
-
szepit177
csendes tag
Azt gondoltam hogy az időzitések mellett is van teljesitmény különbség .
Amugy mi a véleményetek a PhenonII X4 945 prociról ?
nemigazán irnak róla
csak azért kérdezem mert nem vagyok maximalista inkább átlag és megfelel egy "kisebb" proci is ?Blaze 71
Köszi a képet rendesen felrántottad az Athlon procidat
igazad van a procik teljesitmény/ár tekintetében csak valahogy ugy vagyok vele ha most sikerül összehozni egy nagyon jó gépet akkor 5-6 évig nem szeretnék költeni rá azért választom az Usb3.0-ás lapot is
nagyon várom már az új konfigot remélem jól fog menni de addig is biztos kérek Tőletek néhány segitséget
Nagyon jó segítőkész csapat van itt a PH-n ki nem hagynék 1 napot se hogy ne nézzek be ide
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest