- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
ez remek (én sem hiszem hogy más gépben nem menne jól a ramom) de egyrészt én is egyetértek hogy odaadtam a pénzt oldják meg másrészt nincs ott egy két ember aki tud biost írni?!
mert ugye az elvben megoldaná akkor hajrá....... én spec mivel már volt msi lapom (és utáltam) most asus váltáson gondolkozom mert ebből kezd elegem lenni............
egyébként intelt meg nem szeretnék venni.......... szóval elég szűkös a lehetőség -
helkis
veterán
azért ez nem ilyen egyszerű hogy ez vagy az a szar, a számtechben mindig is megvolt az a jelenség, hogy összeraksz 10gépet ugyanazokból az alkatrészekből és az egyikkel tuti nem lesz minden rendben.. eddig én ezt egy dologra tudtam visszavezetni, mégpedig arra, hogy a fejlett ipar két azonos értékű ellenállást nem tud gyártani a mai napig, minden elektronikai elemnek/alkatrésznek van tűrése, ha átlagosan oszlanak el a +/- -os cuccok, akkor nincs gond, de ha pl egyik gépbe csak "-" -os alkatrészek a másikba csak "+" -osak kerülnek akkor két eléggé különböző gépeket kapunk, annak ellenére hogy a komponensek egységei megfelelőek, mégis összerakva nem lesz az, ha ez 5% alatt van az eladott mennyiségből, akkor a gyártó bevállalja a garis cseréket nem módost a gyártáson, ha fölötte, akkor megéri belenyúlni a folyamatba.. igazából mindig a végfelhasználó az igazi teszter.
win98-as korszakban pl nem volt hátrány, ha valaki vásárlás előtt átnézte, hogy milyen beéptett driver van a 98-ban, és úgy választott hardware-t..utána hála a netnek, azok jártak kevesebbet pszichiáterhez, aki benézett vásárlás előtt adott termék topicjába, tehát a végfelhasználókhoz, és ott megtudta hogy mi mivel megy 100%-osan, esetleg milyen trükkel lehet rábírni a helyes működésre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS ROG Ally
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest