- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HULK89
csendes tag
Ja és ehhez még annyi lenne a kérdésem, hogy ha az 1333-as Memóriák lennének a legbiztosabb választások, akkor azokból melyik jöhet szóba konkrétan, ami passzolna a konfighoz ?
A gépen semmi extra tuning nem tervezett ahogy már leírtam/esetleg a procit felhúzni ha szükséges/, csak az a lényeg hogy gyors legyen, szóval azért a minőség számítana, mert az egész konfig az játékokra épül, mondjuk ennek nem sok köze van hozzá... -
HULK89
csendes tag
Hello!
Köszi a gyors választ, és a segítséget.
Ha jól látom, és már mondták mások is, elvileg a lap támogatja a KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1800Mhz CL8 KIT Memóriának a 2GB-os verzióját, szóval elvileg akkor ez is bele mehet ugye, vagy rosszul tudom ?
Esetleg ha arról a zöld címkés Kingmax1600Mhz-es RAM-ról(ami 100%-k, hogy passzol az alaplaphoz) tudnál egy webshop-os linket adni azt megköszönném.U.I.: Az Aqua-nál találtam egy 2GB 1600MHz DDR3 RAM Kingmax Memóriát, ilyenből gondoltál 2db-ot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest