Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
az első pontot nem értem, ha nem emelkedik a NB freki (visszaosztod a NB szorzóval?) akkor minek NB feszt emelni? Nem látom mi köze lenne az FSB-nek az NB VID-hez, ha az NB sebesség 2000MHz (ennyi az alap?)
A C&Q megmarad attól, hogy FSB-t emelsz, ez tiszta, csak azt akartam mondani, hogy inkább szorzót emelj, viszont a harmadik pontból lejött, hogy nem BE a procid. És nem is tudok olyan programot, amivel ilyennek lehetne szorzót emelni :-(még valami, viszont ezek szerint, ahogy emeled az FSB-t, úgy emelkedik a memóriák frekije is? Vagy vissza osztod? Nekem húzott memóriák esetán kell adnom 1,75-1,8V-ot a DDR3-nak!
-
Lui76
őstag
Igen mert te a cpu szorzót nem bántod - mint nálam is fix a szorzó ezért működik a C&Q
Na meg persze én előre gondolkodtam és olyan minimál értékű processzort kerestem amivel az előforduló 4GHz-es procikat ismerve ne legyen "lehetetlen" magas FSB követelmény. Akkor még DDR2-m volt tudtam mit bír az akkori ramom lapom és ahhoz kerestem olyan procit ami jó lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest