Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
üzenetére
Köszönöm, közben meglestem pár tesztet is, nem is értem miért kezdtem megint kommentírással a dolgot.

Igazából a lapon járt már az összes BIOS, kétféle memória és kétféle processzor, mindig instabil volt a gyári mem.órajeleken. Szóval tuti a lapon nincs valami belőve rendesen (szórakozni meg azért nem kezdtem vele, mert anno rengetegen panaszkodtak rá, hogy a Giga lapjai vacakolnak memóriabállítások terén. A memóriákat átlagban SPD szerinti értékekre igyekeztem manuálisan beállítani és a hivatalosan 1,5V-os memóriáknak nem akartam plusz többletet adni az alap órajelekhez, mert annyit nem ér a plusz pár száz megahertz. Viszont eddig valamiért unganged-be volt állítva a memvezérlő és gondoltam hátha esetleg ez okozta, hogy egyik proci se tudta stabilan kezelni egyik memóriát se az alap 1600MHz-en (ami fura, mert 1833MHz azért másoknak rendre megvolt már AM3-on is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest