- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi325
tag
válasz
dewil666 #4391 üzenetére
Van van, írni is akartam csak közben elcsúsztam a dolgaimmal.
Visszavittem (az árát természetesen nem adták vissza) kaptam helyette, 2x4GB Kingston KVR1333D3N9K2/8G -t " low profilos" ( ha jól tudom így hívják azt amelyiken "pici chipek vannak") nem párba válogatott.
Beletettem, bios reset , gép bekapcs és azóta is fut rendesen , prime95 öt is ráengedtem nem fagy, játéknál se fagyott meg (még).
Konklúzió: Van 8GB ramom de lassabb mint a 2x1GB OCZ
Amúgy érdekes hogy ezt az olcsóbb ram modult simán " befogadja " az alaplap, a drágábbikat pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest