Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
MA790FXT-UD5P tulajok figyelmébe:
Picit volt időm tesztelni a konfigomat új biossal. Eddig a 2009.08. havi jól bevált F6-ot használtam, mert az volt a legstabilabb (hiába jött ki azóta F7 és F8C). Tényleg nagyon stabil volt a gép vele, mert napi 10-12 órás nyúzás van rendszeresen, és nem emlékszem fagyásra idei évből(!)
laphoz feltettem a Giga honlapról letöltött F8H biost. Elég elképesztő, hogy 8 hónap alatt is csak béta biosig jutottak. A lényeg, hogy W7x64 alatt indított 64 bites Prime95 kb 10 mp után lefagyasztotta a gépet (4 mag, de alap bios beállítások). Természetesen bios frissítés előtt F6-tal csináltam egy előkontrollt, és változatlan beállítások mellett semmi gond.
Gyári honlapról letöltött F8H így mehetett a kukába. Feltettem M@Db0Y féle F8G-t. Úgy néz ki ezzel okés a Prime. Majd megejtek egy kis nyúzást is, és beszámolok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest