- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Én nem azt írtam, hogy nem lassabb memória terén, hanem arra céloztam, hogy az alacsonyabb memória sávszélességnek a teljesítményében nyoma sincs.
A linkelt oldalon van Winrar bench ill. videotömörítés teszt. Nézd meg milyen a viszonya az általad beírt KN9-S laphoz képest. De bármelyik játék tesztet nyugodtan megnézheted. -
AtHoS
nagyúr
Nem fixál semmit.
A HT számítás alapjai:
A HTT órajelet szorozzák fel 1...5 közötti egész számmal, így kapjuk a HT órajelet. Gondolom ezzel nem mondtam újat, így akkor megyek tovább. Az alap HTT órajele 200. Gondolom ez is ismert. X2 prociknál az egész szorzó alapállapotban 5, amiből 5x200=1000 HT jön ki. Nos akkor ki is lyukadtunk oda, hogy mint írtam az alap HTT sebességhez tartozó szorzat végértékét lehet beállítani. Nem magát a szorzót látod, hanem a szorzás végeredméynét.
Következtetés: Az itt beállított értékről kezd el felfelé növekedni a HT órajele a HTT (CPU Frequency) emelésével.
Remélem így már világos -
AtHoS
nagyúr
A BIOS főmenüben nyomott CTRL+F1 kombinációra megjelenik egy új menüpont (baloldali oszlopban 3. vagy 4. lesz). Ebben az új menüben lehet a memória mellett a HT beállításokat is módosítani, amelyeket ezen belül egy újabb almenüben lelhetsz meg. Nem közvetlenül a HT szorzót lehet látni, hanem az alap HTT mellett végbevitt módosítás végeredményét, tehát 1000, 800, 600, 400, 200 értékeket lehet beállítani
-
Borokafa
őstag
Holnaptól én is laptárs leszek, kiváncsian várom mire jutok majd tuningban.
Egyébként az előző lapom is hasonló volt, a mem. kezelése nem volt nagy szám (Abit NF- M2 nview), de minden másban kiemelkedően jó volt HT1500MHz simán ment.
Igazából nem tapasztaltam észrevehető hátrányát a kicsit ''gyengébb'' memkezelésnek. -
AtHoS
nagyúr
''Mik az általános tapasztalatok a lappal kapcsolatban?''
Nálam stabilan teszi a dolgát, nem lehet egy rossz szavam se róla.
''Tunningot hogy bírja?''
Kitűnő tuninglap, 400+ HTT-t is ki lehet hozni belőle, 1500HT-t is bírja. Memónak, procinak lehet adni elegendő feszt, NB-nek is +0.2V-ot. Ajánlott a BIOS-t frissíteni a tuninghoz.
''Ezek mér támogatják az AM2+ procikat is igaz?''
AMD ígérete szerint igen, támogatja
Amúgy kuksizd meg a legelső hozzászólást, abban van jópár link a lappal kapcsolatban
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest