- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
istkre
csendes tag
válasz
Sir Riccio #12 üzenetére
Kész átverés??? Tény s valo hogy nem sok különbség volt észlelhetö a két funkcio közt.
Ha jol tudom az az alaplap még mindig SIS csipszetes, nem inteles, A benne levö Celeronrol meg ne beszéljünk, lassu dög volt ehhez képest ami most van. Ezen eleplap manualjában viszont irja hogy az AGP port 0.8 V-ot ad le.
De akkor most mi a szabvány. Na mind 1.
Öszintén szolva nem nagyon szaggat semmi 4-szeres sebességgel sem. (Tekintsünk el mopndjuk a doom 3, vagy az ut2007 játékoktol(az utobbi még csak meg sem jelent)).
István -
istkre
csendes tag
válasz
Sir Riccio #6 üzenetére
A régi alaplapom egy ASUS P4SDX (a manualja és a BIOS szerint is tudott 8szoros agp sint futtatni, ráadásul nem volt rajta AUTO funkcio a sebesség beállítására) volt és ment benne 8 szorosan is. Mind a SMARTGART, mind a SANDRA, mind pedig minden progi 8 szorosnak jelezte ki az AGP sebességét. A manualt is gondosan elolvastam. De az is csak azt irja amit mondtam 1.5V-ot adle a sinre 8 szoroson. Süt ha jol emlékszem ez a szabvány.
Az viszont lehetséges hogy nem tudja a kártyám elviselni a 8szoros sebességet. Kiprobálom hogy állítok a memoria és a sin sebességén illetve feszültségén.
István -
Zippair
aktív tag
válasz
Sir Riccio #9 üzenetére
Van egy fasza jó majnem 8X-os AGP-s kártyám eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged