- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
válasz
Zoli bácsi #6 üzenetére
Nekem is F1-es bios volt rajta gyárilag. Feltettem az F4-et szinte azonnal. Rengeteg új menü jelent meg benne, csak sajna nem igen tudom, mi micsoda
Tegnap megint nyúztam kicsit a gépet. Leszedtem a ventilátort amit a chipsetre raktam. Így is elég meleg, de továbbra is stabil a gép.
Memóriáim: 2X 256 IBM (nanya) DDR400 ezzel semmi gondom nem volt eddig.
Miután az F4 biost feltettem újra is telepítettem a win-t, tehát nem volt gond telepítés közben.
Tuningot próbáltam. A win alatt 2,2GHz-en stabilan ment minden(prime 95, 3dmark), de a gép újraindítását követően vissza állt minden alapra, ha a biosban állítom be ugyanazokat az értékeket amit win alatt, akkor nem indul a gép. Vagyis indul, de bootoláskor kiír valami szöveget, emelt frekin megy a proci és onnantól nem megy tovább, pár másodperc után rebootol. A megoldásra még nem jöttem rá.
A fenti képen levő memória bios opciókra még nem jöttem rá, hogy mi micsoda. Lehet, hogy ma írok egy mail-t a giganak, hátha válaszolnak...
mod.: jó hír, lejebb ment a lap ára. netto kisker kb. 23k
[Szerkesztve] -
lkadar
tag
válasz
Zoli bácsi #7 üzenetére
Hali!
Termeszetesen. Ha nem SLI modba van rakva a kis lapocska, akkor 1x PCI-E-kent lehet hasznalni. Legalabbis tudomasom szerint igy mukodik.
Nekem sikerult F4-es BIOS-szal telepiteni... Szerintem itt valami mas is kozrejatszik, nem feltetlenul csak a BIOS... de most annak orulok, hogy baromi stabil.
Udv.: lkadar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid videón a Titan Quest II
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Wii U
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest