- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
válasz
Zoli bácsi #6 üzenetére
Nekem is F1-es bios volt rajta gyárilag. Feltettem az F4-et szinte azonnal. Rengeteg új menü jelent meg benne, csak sajna nem igen tudom, mi micsoda
Tegnap megint nyúztam kicsit a gépet. Leszedtem a ventilátort amit a chipsetre raktam. Így is elég meleg, de továbbra is stabil a gép.
Memóriáim: 2X 256 IBM (nanya) DDR400 ezzel semmi gondom nem volt eddig.
Miután az F4 biost feltettem újra is telepítettem a win-t, tehát nem volt gond telepítés közben.
Tuningot próbáltam. A win alatt 2,2GHz-en stabilan ment minden(prime 95, 3dmark), de a gép újraindítását követően vissza állt minden alapra, ha a biosban állítom be ugyanazokat az értékeket amit win alatt, akkor nem indul a gép. Vagyis indul, de bootoláskor kiír valami szöveget, emelt frekin megy a proci és onnantól nem megy tovább, pár másodperc után rebootol. A megoldásra még nem jöttem rá.
A fenti képen levő memória bios opciókra még nem jöttem rá, hogy mi micsoda. Lehet, hogy ma írok egy mail-t a giganak, hátha válaszolnak...
mod.: jó hír, lejebb ment a lap ára. netto kisker kb. 23k
[Szerkesztve] -
lkadar
tag
válasz
Zoli bácsi #7 üzenetére
Hali!
Termeszetesen. Ha nem SLI modba van rakva a kis lapocska, akkor 1x PCI-E-kent lehet hasznalni. Legalabbis tudomasom szerint igy mukodik.
Nekem sikerult F4-es BIOS-szal telepiteni... Szerintem itt valami mas is kozrejatszik, nem feltetlenul csak a BIOS... de most annak orulok, hogy baromi stabil.
Udv.: lkadar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest