Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Amint látod Más értette a kérdésem: "Csak annyit ír hogy plusz mennyi? ( pl: +0.000 )"
1: biztos
2: venti van ráállítva a bordákra külön
3: más kitudta olvasni.
4: itt mutatja: [link] nekem ott nincsen a votl sor csak a kék gombok része. akármit állítottam.
Amúgy nem para.. rev3 megy az öcsémnek Én a jó kis Rev1-be vissza raktam a dolgokat.. és már 4,5-n megy: nem igazán látok problémát
5: ami majd benne fog menni az egy kipróbált 3 éve 1,360-tal fx8120 4,2Ghz-n szóval sosem volt vele baj. mert amelyik rev 3-as lapról van szó az egy Zalman z11 plusba lesz 6 ventivel meg egy alpenföhn brocken van/lesz rajta ami szintén 3 éve megy rajta. itt csak a kalibrálás miatt nem láttam a voltokat kiírva.
6: köszönöm
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. van 2 alaplapom egyik egy XA990 rev 1 a másik mge egy XA990 rev 3. rev1 minden okés ,de a rev 3-as azzal az újabb menüjével most raktam rá a betat mert nem volt benne AP enabled idbaled.. ,de nem si ez a bajom. hanem,hog ya Volt-oknál nem írja ,hogy mennyi a pontos voltja pl: a CPU-nak. Ezt hogy tudom bekapcsolni?
-
Whysperer
addikt
válasz
fasterware #3354 üzenetére
Okés. köszönöm . akkor nem is próbálkozom! 8)
-
Whysperer
addikt
sziasztok erre tudtok választ adni nekem? [link]
-
Whysperer
addikt
válasz
kiszpista900 #2519 üzenetére
Igaz nekem sima van nem rev 3. de a Zalman 11 plusba vettem mindenhova ventit és szépen hűti a ház belsőt . Viszont így is meleg, de ez jó érdemes rárakni egy ilyen pici bentit a hídra?
-
Whysperer
addikt
Sziasztok.
Azt tudjátok ,hogy az Én alaplapomnál ,hogy működne ,ha a Brockenre vennék még 1 ventit. hova kellene kötnöm ,hogy a alaplap szabályozza a fordulatát? [link] Mert Én csak jobb fent találtam egy cpu fan-t vagy egy kábelre kellene dugnom a 2 brocken hütőt?
-
Whysperer
addikt
Amúgy Ti azt értitek ,hogy van az aláírásomban szereplő alaplapom és nem értem ,hogy BIOSBA
CPU Northbridge Feq.-it miért nem tudom 2200-nál magasabbra emelni? a 8120 alap feszen 4,2-n megy a memóriák 1866 és csak ezt tudom állítani nem engedi az alap 2200-nál fentebb állítani.
ui.: bocsi a dölt képet
-
Whysperer
addikt
Na ezt magyarázzátok meg felraktam a 12-re a 13-as BIOS-t és össze vissza akad a Winfos! Akad a Youtube. vagyis a hang nem csak a kép! meg a google chrome stb. ,de játék film minden rendesen megy!
-
Whysperer
addikt
válasz
sznoopy1977 #1902 üzenetére
mármint terhelés alatt? mert nekem 4,2-n megy netezésnél 30-37 között mozog,de néha leáll a cpu venti azért gondolom. most per pill megnéztem nem is pörög és 32 fok! Aztán kicsit bekapcsol mikor kicsit melegedne és ez így megy de akkor i csak alacsonyan pörög! Viszont kb 5 hónapja használom így és semmi panaszom nincs rá . Sosem pörög túl sosem melegszik túl max 1,376 V. Ezzel lement minden test órákon át bf 3 minden szarság!
-
Whysperer
addikt
válasz
sznoopy1977 #1900 üzenetére
Nem veszek csak poén volt. Gigabyteokba nem csalódtam most sincs semmi bajom vele csak a hang kártyája de megoldottam egy ASUS Xonarral. De az amúgyis jó mert Rockmisthhel tanulok gitározni és jó. De pantentúl emgy 4,2-n úgy ,hogy netezénél a broken ventie nem is megy!
-
Whysperer
addikt
válasz
sznoopy1977 #1884 üzenetére
Pont tegnap töltöttem le az USB drivert Én is addig nem működött és most meg működik!
Viszont nekem meg vennem kellett egy Xonar -t bele mert recseg meg pattog az alaplapi hangkártya. Jó nem bántam meg a Xonart csak idegesít kicsit ,hogy sz.r!
-
Whysperer
addikt
Sziasztok! Van egy Gigabyte GA-990XA-UD3-m és azt akartam megkérdezni,hogy ezekhez a lapokhoz is van olyan windowsos menü vagy bios menü mint az MSI/ASIS/Asrockhoz vagy itt még csak a kék fehér van csak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged