- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Car-ak
csendes tag
Üdv!
Remélem találkoztatok már hasonló problémával mint amivel ''szivat'' a gépem!
Ha sokáig (egy délelőtt) nincs beindítva, akkor a memory test után megáll, olyan mintha megfagyna a BIOS beállításokat sem tudom elindítani......csak a reset gomb. Két három újraindítás után néha elindul, ha nem akkor áramtalanítom a gépet és utána teljesen normárisan beindul.Vagy létezik olyan verzió is,hogy megnyomkodom kézzel a memóriákat és utána (természetesen reset után) elindul.A BIOS-t már állítgattam de semmi.A RAM-ok bele vannak rakva jól (a műanyag fülek be vannak pattintva. -
Car-ak
csendes tag
Sziasztok!
A közelmultban vettem egy gépet!Gigabyte ga-965p-s3 alaplappal egy pioneer DVD íróval, egy SATA-s vinyóval meg egy IDE-s vinyóval,természetesen a DVD író is IDE-s.
A probléma az, hogy,ha bent van az IDE-s vinyó akkor nem tudok DVD-t írni (16-20%-nál megáll), ha pedig nincs benne, akkor megírja a lemezt.Az író masteren van a vinyó meg slave-en.Voltak már megcserélve is de akkor a vinyót nem ment!A gigabyte honlapján lévő driverek vannak fent.Ha valakinek lenne valami hasznos tanácsa a problémára, akkor azt nagyon megköszönném! -
Car-ak
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az elmult héten vettem meg legújabb gépemet(gigabyte ga-965p-s3 alaplap,samsung sataII 400Gb HDD,Samsung IDE 160GB HDD, Intel Core2 6300 CPU,Zeppelin 800mhz 2Gb DDR2, Pioneer DVD_RW DVDR 112D,GeForce 7900 VGA) és már az első napokban problémába ütköztem! Ebben szeretném segítségeteket kérni.
A probléma igazából annyi, hogy a DVD írása 10% körül leáll!
Namost utána olvasgattam és kiderült, hogy az ICH8-as Chip a ludas, pontosabban az IDE vezérlője.JM36x drivert ajánlottak hozzá de még így sem akar működni!
A válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged