- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Már megbocsáss, egyetlen alkatrészt sem terhelsz túl? A lap egy dolog. Vagy csak arra szól a feltétlen gari?
Annyi volt a bántó, hogy ''jár'' neked valami, ami átlag halandónak nem, és erre hivatkoztál. Ezt neveztem én etikátlannak, és ezért idéztem a jelmondatot.
Hogy Te is érezhess elégtételt: tudásom sekélyes ilyen téren, fogalmam sincs, miért nem megy a bűvös 500-as FSB. Parlagi véleményem szerint a proci nem bírja.
Torzió-retorzió.
Mondtál valamit, ami bántó lehetett néhányunk erkölcsi érzékének. Mi nem vagyunk a húsos fazék közelében, és talán az irígység beszél belőlünk, ha megszólalunk.
Kifejeztem véleményem.
Lecsesztél érte.
Hogy melyikünknek van igaza, semmi értelme firtatni. Letolásod tudomásul veszem, talán igazad is van. Elmondtam a véleményem, de ettől még nem vagyok az ellenséged.
Ennyi, köszönöm a türelmed.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest