- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Aktív témák
-
ati2
őstag
A 83 fok az nagyon sok, vegyél rá freezer 7 pro-t.
Nállam a mem teszthez több fesz kellett a procinak, mint a cpu teszthez kb 0.01-0.02 voltal.
Szerintem 30 perc orthos elég (külön a CPU-ra, külön RAM-ra), csak figyelni kell a hőfokokat, hogy ne emelkedjenek tovább. Nállam kb 10 perc után áll be a véglegesre a hőfok zárt házban, igaz az aerocool aeroengine házban jó a kereszthuzat 2 db 12 cm-es ventivel.
A másik dolog, hogy még nem találtam semmilyen másik progit az orthoson kívül ami 2x100% terhelést adna a procinak (Xvid 2x90% csak), és gondolom a ramtest is elégé fingatja a ramot. Ezért szerintem normális esetben sose jön elő még 1 órás 100%-os terhelés se otthoni felhasználóknál, esetleg valami speci programmal.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest