- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Pietrosz #678 üzenetére
Mi a tapasztalat S3mal kapcsolatban?!
tts-től meg van rendelve 40*40*1 YS-Tech. Elvileg kedden lesz meg, majd akkor improvizálok. Képek természetesen lesznek...
Egy biztos a chipset akkor is melegszik, ha nem kap feszt semmi csak a ram és fűt rendes pl VGA kap belőle. A táfunt kéne forgatnom és akkor az hűtené, de ez rohadt nagy meló lenne. -
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #649 üzenetére
Vercetti kollégánál volt egy kis gond az adata vitesta 533-as ramokkal...nem tudta mi a gond így a környéken csak én jöhettem szóba kinek tuti mennek a ramjai 800at. Szal próba cser alapon megnéztük az én ramom is 400on, 1:1 és 4-4-4-12-ön...én csodálkoztam a több feszen, de ez a 2,1v max-szal sztem elég gyengus a lap. Mondjuk eleve nemtom megszokni az asus bios-t.
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #647 üzenetére
Akkor P5B-nél mi lehetett?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #643 üzenetére
Akkor elbeszélünk...4-4-4-12-auto-hoz 0,1v-tal kellett neki több az az 2,1v. Szal az azé sok pláne, hogy egyben ez a vége is...
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #639 üzenetére
Ramjaim kölibe voltak egy P5B-be...megdöbbentő volt, hogy több fesz kellett nekije...így nem csoda 2.1v hamar elfogy...
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #631 üzenetére
Pfff...
Az én lelkemnek meg egy lelkes festőbrigád tenne jót! -
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #623 üzenetére
DS3-ba is van, de szted ez vhol hiányzik?! Sztem nem...
7000-7300 környékén van nálam is az olvasás...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #620 üzenetére
Próbáld ki az F7-es bios-t, de sokat nem fog javítani...
Asus-nál az összes időzítést kitöltötted? -
Gorneck
legenda
Hááát amit én vettem az 12es ventiket fogatott fel a 4 sarkánál fogva hónapokig...amikor leszedtem akkor is volt benne tartás nem is kevés...szal max a hő miatt nem fogja rendesen megtartani...
Még nincs ventim és ahogy ismerem a helyi boltokat rendelnem kell tts-től vmi jobb fajta 4est. Csavaros megoldás sztem felejtős mivel a borda kisebb, mint 4 centi...szal míg nincs venti addig felesleges gondolkodnom a dolgon... -
Gorneck
legenda
Elég drága cuccok...sajna élőben nem láttam a zalman-t DS3on így nem is tudom megmondani felfér-e...
HR5 nekem is volt...lehet forgatni, de nem olyan mértékben, hogy az teljes szabadságot adjon nekünk.
Ha vennék akkor jts-t vennék...elég erős szerkezetnek tűnik.
Hogy hol a szenzor azt nemtom, de lehet elég egy 4es venti a bordára...én is nézegettem az előlapom hőérzékelőjével és elég sok a különbség...szal mint azt írtam nem tudni hol is az a szenzor...
Pietrosz: Vmit azé számít, de lehet csak hosszútávon és csak stabilitásban. Én is először egy ventit fogok rátenni és ha bejön, akkor lehet csere. -
Gorneck
legenda
válasz
Bile Demon #500 üzenetére
Ellenpéldát tok én is...de kipucolt és rendesen karbantartott rendszernél amd-vel gyorsabb a boot, ahogy a pl. a winamp is...na de tényleg mind1.
Nekem a gui ki is van kapcsolva...sok mindent próbáltam, de olyan gyors boot időt nem tudtam elérni, mint az előző konfigommal... -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
DeSanto:
Fsb 9es szorzó mellett, akkor olyan 334ig megy?! A felett mit csinál?!
System Memory Multiplier 2-re állítva?!
Samsung ram sajna nem a legjobb választás ehhez a laphoz, ahogy a többihez se nagyon. F7es bios-t rakd fel mindenképp. -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #331 üzenetére
SLI híd nélkül nemtom működik e a dolog 7900GS-nél.
Amúgy moddolt driver elég hozzá...
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bestbuy játékok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest