- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
erre gondolsz? [link]
olvasgattam fórumokat, de a legtöbb amit megtudtam h rear pink in a bemenet... de így is süket. mic boost után is csak zaj van, mást nem vesz fel...van aki USB mikrofont ajánl, van aki új hangkártyát.. a vicc az, hogy nekem anno működött, és semmit se kellett állítgatni, 3 hónapja ment tönkre, egyik napról a másikra.
-
whitezo88
nagyúr
viszont van egy gondom, már régebben is feltettem, se nem kaptam rá semmi választ. egyszerűen nincs audio input, se a realtek driverben, se a windowsos hangbeállításnál, nincs csúszka. 1 órás windows, és az elsők közt telepítettem fel. mitől lehet? nagyon fontos.
-
whitezo88
nagyúr
nem tudtok egy mirrort ahonnan normális sebességgel jön a driver ezekhez? gigabytetól tetű lassan jön... (konkrétan ds3 rev1 hez kell audio driver)
-
whitezo88
nagyúr
nekem is hangproblémám lenne. kb 2 hete, ki tudja miért, elment a mikrofonhangom. ahogy egnéztem mi lehet, az realtek audio driverban érzékeli a mikrofon kapcsolódását ugyanúgy, de a "MIX" fülön alul minden csúszka szürke, és a windowson hangbeállításokál is szürkítve vannak a csúszkák az Audio Inputnál (cd, mic, line stb)
mi lehet a gond? frissítettem drivert, ki-be dugtam a csatlakozókat de semmi.
kép 1 kép 2 kép 3mivel ventrilot rendszeresen használok, elég nagy gond nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest