- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Nálam vízhűtés lesz, szóval proci venti nincs
Az északira gondoltam, hogy teszek egy 5V-on hajtott kis ventit, hogy ne melegedjen nagyon, csak még nem tudom, hogy alulról teszem rá, vagy felülről. Alul lehet nem fog elférni a PCI-e miatt.
Azóta tovább reszeltem, de már a lamella is fogy, és még mindig sárga szine van. vagy is olyan vörösessárga. Én a lamellából reszeltem ki a ps/2-es port mögötti résznél, ott ahol a kanyar van a két fet hűtés pipe-ja közt. Ott a szélső lamellához egész jól hozzá lehetett férni reszelővel.Meg ahogy néztem egy fehér lapot tettem alá, ami "porlik" belőlle az sem alu színű
P35 tény, hogy modernebb deszka, mondjuk nekem szimpatikusabb az x38 és x48 széria, de ez már mindegy, szubjektív dolog.
A p35-ön láttam képen is, hogy sok minden változott. Ott hány fázis van? 6 vagy több?
Azért a dq6-nál sztem csak lesz vmi pici plussz, hogy nem 6 db olyan tekercses izé van rajta, hanem 12?!
Ez a virtuális 12-t hogy értetted amúgy, ha egyszer 6 fázis van? Fura nekem ez a "virtuális 12" elnevezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- ASUS TUF Gaming B850M-PLUS - 3 év garancia
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest