- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mi note 10 Lite
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
nos megismétlem. mivel értek valamit a számitógépegkez, és rakok is össze bőven belőlük van némi tapasztalatom ( talán a szakmám, de nem árulom el). A bios hogy megsült e vagy sem, nemtudom, bizonyitsd be milyen módón sérült meg, flashelésnél, vagy sima save&exit, vagy egyszerűen a gép bekapcsolaásakor, tehát szakszerű vagy szakszerűtlen használat mellett.
Mivel jómagam is intézek garis cseréket, ismerek jónéhány hibát, és a garanciális ügyintézést. Ha a biost Én sütöttem volna meg, és alantas egyén lennék!! akkor nem viszem vissza így ----> nem teszek tönkre egy terméket, hogy jobbat kapjak mert már kifutott széria pl., szóval nem ''égett'' bioszzal viszem vissza, hanem teljes sötétséggel. ehhez elég egy piezzo.... és 2 szál drót, vagy egyébb elvetemült megoldás.
szóval kéretik mellőzni a gyanúsítgatást
az a bios save&exit alkalmával ment tönkre. szerintem. és nem barbárkodással.
amennyiben a probléma megoldódott szerintem ne boncolgassuk tovább a témát.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest