- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
nos megismétlem. mivel értek valamit a számitógépegkez, és rakok is össze bőven belőlük van némi tapasztalatom ( talán a szakmám, de nem árulom el). A bios hogy megsült e vagy sem, nemtudom, bizonyitsd be milyen módón sérült meg, flashelésnél, vagy sima save&exit, vagy egyszerűen a gép bekapcsolaásakor, tehát szakszerű vagy szakszerűtlen használat mellett.
Mivel jómagam is intézek garis cseréket, ismerek jónéhány hibát, és a garanciális ügyintézést. Ha a biost Én sütöttem volna meg, és alantas egyén lennék!! akkor nem viszem vissza így ----> nem teszek tönkre egy terméket, hogy jobbat kapjak mert már kifutott széria pl., szóval nem ''égett'' bioszzal viszem vissza, hanem teljes sötétséggel. ehhez elég egy piezzo.... és 2 szál drót, vagy egyébb elvetemült megoldás.
szóval kéretik mellőzni a gyanúsítgatást
az a bios save&exit alkalmával ment tönkre. szerintem. és nem barbárkodással.
amennyiben a probléma megoldódott szerintem ne boncolgassuk tovább a témát.
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Házimozi belépő szinten
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Torrent meghívó kunyeráló
- Linux Mint
- Milyen routert?
- Windows 11
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest