- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
noip666
csendes tag
hello... nekem 8ipe1000-g lapom van, ich5, es nem g, hanem 865pe, nem uti egymast a SATA meg a PATA, csak be LEHET allitani ha nincs secondary IDE-d akkor kompatibilitasbol oda lehet ''bindelni''... egyebkent mukodik nativ modban is 4 PATA + 2 SATA... nekem egy olyan gondom volt vele hogy felismerte a win a sata vezerlot is rendesen, a bios is a winyomat, de a windows nem latta a winyot... azota az alaplap meghalt, ma megyek el az ujert... lehet szeria hiba
remelem valamit azert segitettem
udv
-
Rover623
félisten
Nehogy már én legyek a hűlye.
Szabadon választott...
865G = 865PE+integrált VGA...sőt, a gyakorlat szerint 865PE = 865G-integrált VGA...nem véletlenül van némelyik 865-ön egy kis borda, a másik gyártó meg ventit pakol rá...a VGA-t csak logikailag lehet letiltani, attól még zabálja az áramot és melexik mint a dög...
Csak ezért nem fogom letölteni a manualt, de nézd meg az IDE beállításokat...nem mindegyik PATA+SATA kombinációt támogatja az ICH5, emlékeim szerint a két SATA üti a másodlagos PATA kontrollert (ill. fizikailag ugyanaz a kettő..).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest