Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Immolatiel

kezdő

Huh. Szemezek a játékkal a középkori japán helyszín/hangulat miatt, épp csak nem csípem ezeket a ubisoft-féle nyílt világú cuccokra való hajazást, mikor nincs, vagy alig van érdemi tartalom, viszont teleaggatják egykaptafa feladatokkal, gyűjtögetnivalókkal, a képernyő meg csak villog a sok hülyeségtől. Olyannyira nem csípem, hogy nem is játszottam egy ilyennel sem a Dragon Age harmadik részét leszámítva (azt is csak az elődök miatt), és ott is időpocsékolásnak éreztem az open world-öt, pláne miután az egyik karakteremnél rászántam magam, hogy mindent megcsinálok benne, amit csak lehet, hátha én tévedek. Az Assassin's Creed-eket, de még a The Witcher 3-at is kihagytam eddig emiatt (bár ezeknél videók alapján a harc sem tűnt valami szórakoztatónak, ahogy a Far Cry-ok is dögunalmas benyomást keltettek). Szerintem a Fallout - New Vegas-on kívül nem is nagyon tudnék olyan játékot mondani, ahol nem éreztem porhintésnek a "naaagy, szabadon bejárható területet"™, ott nem érzem azt, hogy egy trendlovagló, vagy épp trendlovaglásra kényszerített fejlesztőbrigád igyekszik megtalálni a szintén trendlovagló, általában véve elég silány ízlésű gamer-rétegek legnagyobb közös halmazát, aminek kb. minden "10/10". Aztán lehet pont a GoT fog rádöbbenteni, mennyire vak, vagy épp vaskalapos voltam idáig, de huh... most még berzenkedem a dologtól, nem nagyon akaródzik rávenni erre magam. Máshonnan is azt hallom, hogy a portolás megfelelő, plusz a maga műfajában biztos jó, csak épp ez a műfaj...

Új hozzászólás Aktív témák