- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Hát nem tudom. NTFS-sel még nem próbáltam de nem tudom miért zavarná amikor nem filerendszer-szinten működik. -
Warlock_42
senior tag
Ha ennyire fontos a gép (-> munkához) akkor mindenképpen rakd újra.
A Ghost ha jól tudom a HDD szerkezetéről is ment le információkat és pont úgy akarja majd visszapakolni a cuccokat ahogy a régin volt. Ettől függetlenül meg lehet próbálni de én nem merném :( -
Warlock_42
senior tag
Őszintén így még nem használtam a Ghost-ot, de meg lehet próbálni úgy, hogy partíciónként csinálsz egy-egy image-t aztán az új winyót felosztod három darabra, kettő olyanra mint volt meg egy egyébre. Aztán megfelelő helyre a megfelelő image.
De szerintem sokkal biztosabb megoldás hogy újrarakod a windows-t az új HDD-re. Főleg mert fel tudod partícionálni normálisabban meg úgy biztosabban jó lesz.
Meg persze így akkor kimarad a 98-as partíció amit írtál, hogy úgyse kell.
Ne legyél lusta! :DD
Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest