Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mikeee86

tag

válasz liksoft #709 üzenetére

Hello!

Három partíció volt,de nem is ez a lényeg,nem fűztem össze,csak leválasztottam volna belőle egy darabot kb 4 gigát,de ehhez kellett volna az hogy dinamikus legyen a vinyó!
    A Partíciók ugyan olyan méretűre vissza lettek állítva,mint ahogy voltak,abban hiba elvileg nem lehet,adatokat nem másoltam rá formázva vannak,elvileg GDB mindent látott vissza is állított csak nem tudom őket megnyitni.RAW recovery-t?És azt a GDB tudja,vagy milyen programmal gondolod?

Köszönöm a gyors reakciót!
    Üdv!
    Mikeee

• Mikeee86

tag

Sziasztok!

Lenne egy problémám,remélhetőleg valaki tud segíteni.
    A helyzet a következő,dinamikussá alakítottam a partíciót,mert elvileg csak így engedtem hogy a system partícióhoz hozzá rendeljek "szabad helyet",de így -mint később kiderült- buktam rendszeremet és újra kellett particionálnom az egész vinyót,az összes adat elveszett,de Getdataback fot NTFS-el sikerült vissza keresnem a dolgokat,meg is talált szépen mindent,át is másoltam egy másik vinyóra viszont nem tudom megnyitni a fájlokat:rar,jpeg,exe,avi,stb.Méretük ill. fájlnevük is megvan egyszerűen nem nyitja meg őket.Próbáltam más programokkal is,de nem sokkal jártam nagyobb sikerrel,ugyan ez volt a többinél is a probléma.

Kipróbált programok:Getdataback fot Ntfs,Stellar Phoenix Windows Data Recovery,EASEUS Data Recovery Wizard Professional 4.3.6(Ennél már nyithatóak voltak a fájlok viszont módosította a fájl neveket és ömlesztve rakta be őket)stb..

Akinek van valami javaslata az kérem írjon!

Köszönöm előre is!

Üdv!

Mikeee

Új hozzászólás Aktív témák