- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlaci87
csendes tag
Problémám az hogy a saját gépben nem látja hogy mekkora a vinyo és formázni akarja és az adatokat se nyitja meg.
Próba verziós GDB meg tudtam nyitni de adatokat nem sikerült kimásolnom mert ugyebár próba verziós volt. Sikerült teljeset leszednem de az nem nyitja meg ilyen gyorsan szal ezt sem értem.
(Hiba okozója : balesetből adódóan ki lett rántva az usb másolás közben...)A lényeg amit szeretnék hogy a saját gépben ismét meg tudjam nyitni a külső vinyom.
Nem adatokat akarok róla kimásolni meg vissza hozni mert nekem all in all kéne az összes adat, hogy meg tudjam nyitni újra. -
rlaci87
csendes tag
Most én az a három lépést csinálom vele. De még csak az elsőnél tart és ott is 21 órát ír ki.
Nagyon tanácstalan vagyok... -
rlaci87
csendes tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogy tudnám az adataimat a külső merevlemezren visszahozni? NEM szeretném formázni, mert nagyon fontos adatok vannak rajta.
A vinyó 1tb-s és Get Data Back programmal probálkozom.
Mit kell a programba csinálnom hogy ne kelljen formáznom?? Mert ezt szeretném helyre állítani valahogy, hogy ne kelljen még egy terrás külső hdd-t vennem és arra átmenteni a cuccokat.
Segítség nagyon kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest