- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naplopo76
csendes tag
Azért formáztam mert file-rendszer nélküli partíción egy progi sem tudott keresni és a partíció visszaállító progik sorra csődöt jelentettek nem találtak elveszett partíciókat.A driverre nem lett írva csak sima format.Egy-két adatmentő progi látja az eltünt partíciókat de ezek csak adatmentésre szolgálnak és sikerült is mindent visszahoznom az ntfs partíciókról sérülésmentesen működőképesen.De a titkosított partícióról semmit mert még mindig filerendszer nélkülinek látják és hibaüzenetek sora fogadott.A partíció visszaállító progik viszont nem találtak törölt vagy eltünt partíciókat.Ezért is formáztam le újból ntfs-re.A titkosító jelszót tudom van 1-2 állományom arról a titkosított partícióról elvileg valamilyen úton-módon visszafejthetők lehet hogy ez nem sokat segít de annyira nem értek hozzá.De ha van valami használható ötletetek azt szívesen fogadom és előre is köszi a segítséget.
-
Naplopo76
csendes tag
Sziasztok.
Van egy kis gondom.Van egy 500 gigás kilső vinyóm volt rajta 3 ntfs partíció op rendszer nélkül.
A harmadik partíció bitlockerrel volt titkosítva.Ezt minden program (Partition manager,stb) fájlrendszer nélkülinek látta a titkosítás miatt.A partíciók valami oknál fogva eltüntek.Egybe leformáztam ntfs-re a vinyót de az összes adatmentő progi csak arról a két partícióról tudott adatokat visszahozni ami nem volt titkosítva.Ezek pótolható adatok bármikor letöltöm elkérem mástól stb.A titkosított partícióról viszont semmit nem tudtam megmenteni mert minden progi vagy ntfs vagy fat filerendszerhez van.Hogyan tudnám visszaállítani a partíciókat amik eltüntek?Egyik progi sem talált törölt partíciót a vinyón pl Partition Table Doctor.
Van valakinek valami használható ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest