- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neoanimasola
csendes tag
Jaaajjj istenem... Elvesztem, alig találtam vissza a fórumra... Szóval igen... Annyi volt csak.Újratelepültem C-n, D beRAWult, aztán leformáztam... De mondom, megtalálni megtalál mindent, vissza is hozza, csak nem érti...Nem lehet, hogy az a probléma, hogy D RAW volt mikor leformáztam, és most úgy hozza vissza az adatokat?Hogy RAWot akarnak a kis fájljaim?
( lehet hülyeséget mondok, nem értek hozzá...)Nem tudom... Fogalmam sincs mi lehet a baja...
Az mit jelent, hogy nem a rendszer default adatait használtam?
-
neoanimasola
csendes tag
-
neoanimasola
csendes tag
Hello! Én ügyes voltam, oda lett egy csomó adatom...
A GetDataBack-kel vissza tudtam/om hozni az elveszett adataimat, viszont egyik fájlt sem tudom megnyitni. A képeket nem jeleníti meg, a Word doc-okat ha megnyitom, tele vannak mindenféle más bolygóról származó hieroglifával, az mp3-ra azt írja, hogy nem mp3 formátum, a rar fájlok ismeretlen formátumúak,és így tovább. Tehát, tulajdonképpen nem ismer fel senkit és semmit, a makacs dög... Kérdésem az lenne, hogy ezzel tudok mit csinálni, vagy felejtsem el? Mert fontos, fontos, (több száz kép, több havi munka, nehezen megszerzett zenék...etc.) de azért annyira nem, hogy több tízezret kifizessek érte... Azért hálás lennék, ha valaki tudna segíteni... Előre is köszönöm! Mosollyal: Neo
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Temu
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest