Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
liksoft #1546 üzenetére
Hm, az egyik szoftver pedig bizony hivatkozott a két FAT táblázatra!!! Sőt, másfél napos dolgozás után két külön lehetőséget adott: FAT1, FAT2!
Tudom hogy titkosított a HW, eszembe sincs kikapni
és persze hogy egy másik meghajtóra mentek: konkrétan egy ugyanolyanra.
De sajna ez nem oldotta meg a problémám: még így is hogy két FAT-ből válogathatok, rengeteg a megnézendő cucc.
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
Egy WD My Book Essential (USB 3.0) "felajánlotta hogy frissítsek firmware-t, mert akkor milyen jó lesz nekem" és én eddigi HDD tapasztalataimon okulva bizony megtettem ezt, mivel eddig még emiatt nem ért adatvesztés...
Nos, nem bazi nagy "peros betűkkel villogott" hogy simán elveszted az adataid, hanem "vhol nagyon lent" tényleg kisbetűkkel olvasható, hogy ments le előtte a teljes HDD-t...
Naná, de ez az 1 TB-os a mentési eszközöm!!!Szóval most a helyzet az, hogy a kedvenc Get Data Back szép egy-másfél napos meló után látja a fájlokat, de "Losfiles... .kiterjesztés" névvel, ami ugye azt jelenti, hogy egyenként kellene nézni minden fotót, stb., ami ~
elképzelhetetlen...Úgy tudom hogy az NTFS (mert ezt a rendszert használom/-tam) két helyen is tárolja a FAT-ot így reménykedem hogy tudtok olyan szoftvert, ami mindkettőt nézi és így a fájlok nevei helyreállnak...
Respect és sör / bor (vagy pl. filmek,...?!) a megoldást nyújtónak
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest