- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
most reggelre lett kész,sikerült hálistennek szinte minden fontosat lementeni!
mégegyszer köszönök mindent! -
eclipse006
őstag
nos,sikerült eljutnom odáig,hogy most menti a külsö vinyómra az adatokat a getdata a volt d: partícióról.valahogy úgy értem el hogy a paragonban sikerült a raw-ot kiiktatni,és utána már látta a GDB fizikai meghajtóként.remélem innen már jó lesz. mindenesetre köszönök minden hasznos tippet mindenkinek
-
eclipse006
őstag
lefuttattam a paragon partitionnal a backupot,és 99%-nál hibát ír ki
,nem értem miért,próbáltam retryre,meg folytatásra de ugyanúgy kiirja. a Get data back nem is látja a vinyóm,gondolom azért mert raw lett a kiterjesztés vagy mi,és nem is lehet semmitse kezdeni a vinyóval. nem tudom mi tévő legyek,de már nagyon elegem van ebből az egészből!teli volt fotókkal amik pont most kellettek volna egy felvételihez...
-
eclipse006
őstag
nem rendszervinyónak ment,ha elolvasod,azért tettem rá mert egyáltalán nem jött be a 250gb-oson a win7-em, kényszerből tettem rá a 40esre mert nem jött be a windows sem... nem kell ezért leoltani egyből!annyira nem vagyok nyomi hogy egy régi 40es vinyóra rakjam az oprendszert,más okból tettem bele.
Imco : olvasgattam is egy pár oldalt, annyit nem tudok eldönteni hogy a get datával,vagy a most feltett paragon partitionnal próbáljam backupolni az adatokat.
-
eclipse006
őstag
Sziasztok!
Már irtam 1-2 helyre,de egy kis segítséggel,amit köszönök, eljutottam a megfelelő helyre. Tegnap történt az eset amikoris a gépembe beraktam egy régebbi 40 gigás vinyót a 250-esem mellé.Két részre volt partíciózva,egybe akartam olvasztani a kettőt,meg is csináltam az xp telepítőjével,kiléptem miután egybepartíciózta. betöltött a Windows 7, bemegyek a sajátgépbe, eltűnt a d: partíció a 250gigás vinyómról.először nem vágtam hogy mivan,de utána sem. utána néztem a neten, és egy kis dos alapú progival (Testdisk) a leírtak alapján megpróbáltam visszaálítani a partíciót. Újra indul a gép,és megáll a bootolás után amikor elkezdene a win tölteni.ma tettem egy win7et a 40 gigásra,és úgy dugtam vissza a 250gigásat,de csak annyit ír ki hogy e:,nem birja megnyitni,RAW kiterjesztése vagy milye lett.
tennék egy próbát a Paragon partition managerel,backupolni a vinyót egy külsöre.200 gigányi adatot akar visszaálítani.inkább valami más progival próbálkozzak vagy jó ez is.gondolom a partíciók visszahozásáról ne is álmodjak.
választ előre is köszi!!!fontos lenne,mert sok értékes adat van a volt d: partíción!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest