- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Nekem a jobb térdem fáj csúnyán egy edzés-baleset óta, nem tudok legugolni, csak ha van egy 20-30 perces izzasztó bemelegítésem(dokik nem mondtak semmi(használhatót)t, pedig a sportkórházban is voltam). Egy régi szintén edzős-baleset miatt, ahol a combcsont kapcsolódik a medencecsonthoz, csúnyán visszahajlott a cucc, és a belső lágyéki résznél fáj, a mai napig. A spárgára már csak edzeni se tudok. Durván 5 éves sérülés.
A derekam nekem is fáj, bár most nem voltam edzésen 2 hónapja, tanultam érettségire, és most erre nincs panaszom, jelenleg. Hosszabb szünet idején, mikor nyáron pl. gyéren vannak edzések, akkor is múló probléma. Ez pont terhelés alatt jön elő.
A legnagyobb bajom, amitől félek is, az a nyakam. Pár hónapja kezdett fájni, és most annyira fáj, hogy nem tudom hátradönteni a fejem. Ezen nem segít se bemelegítés, se pihenés. Nem edzek ugye, és ugyanúgy rossz. Piszkosul tud szúrni, sokszor gátol is a fejmozgatásban. Volt egy kis idő, amikor ropogtattam a nyakam, attól se lett jobb... De nem azzal kezdődött.
Elkelne pár kosmodsik...Arra, hogy ne emeljek, esély nincs, lévén, hogy judozom, több mint 13 éve. A sok véncsontos panaszhoz mellékelem, hogy 18 vagyok. A fent leírtakra szentendrén is, és a sporkorházban is azt mondták(melyikre mit), hogy vagy elmúlik pár hét alatt, vagy pedig, hogy ez már csak rosszabb lesz fiam - mikor ezt meghallottam, aszittem leesek a székről, hogy egy orvos csak ennyit mondjon. Hogy mi a baj, mit próbálj, arról semmi. Fogadd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest