- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
Szia!
Köszönöm válaszod!
Szerencsére a komment írása óta sokat javult a helyzet. Voltam magán idegsebésznél, elláttak tanácsokkal is. A kifakadás szerencsére csak kicsi, 1,5 mm, a doki szerint fel fog szívódni, és "olyan lesz, mint az új". Idővel, oldalirányú törzsdöntést súllyal kivéve, illetve oldalirányú nyírást okozó mozdulatokat kivéve mindent végezhetek, akár súlyzózhatok is. A húzódzkodás sokat segített. Jelenleg tünetmentes vagyok, nem azt mondom, hogy néha nem érzem bizonyos mozgás után, vagy emelésnél, akárhogy is vigyázok, de csak enyhe fájdalmam van és hamar elmúlik. Vettem ülőpárnát, ékpárnát és egy normális matracot, amint a munka engedi felkeresek egy gyógytornászt is. Aquaparkban sem volt semmi bajom, egyelőre nagyon bizakodok, de bosszant, hogy 26 évesen ilyennel küzdöm egyéb bajaim mellett.Az úszás viszont nekem nem vált be, helyette a hepehupás talajon sétálás, túrázás nagyon jó. A legtöbbet az új matrac beszerzése jelentette, jókat alszom és hátfájás nélkül ébredek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest