Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Lezli46
csendes tag
Sziasztok!
Mindenképp valami proci stb-stb cserében biznék..., de milyent kellene??? mint emlitettem nem bizom az SSD okozta gyorsulásban a gyakorlati tapasztalataim alapján mondván..., egyszer már ráugrottam erre fölöslegesen..,a proci csere nem volna sokkal hatásossabb és célravezetőbb???
-
Lezli46
csendes tag
Szia!
Csak köszönet a válaszodért!!!! De nekem ez a SSD dolog egy kész csalódás, gyakorlatban semmi gyorsulási különbséget nem vettem észre..., az árán kivül..,lehet hogy rossz fajtával probálkoztam??? és másfélét kellett volna vennem? gondoltam első probára elég lesz és ezt vettem
ingfast SSD J2 Sata II, KF2504MCM., GB32. Véleményed? -
Victor91
tag
-
Lezli46
csendes tag
Szevasztok!
Szakértő segitségeteket kérném. Acer Aspire M1201 PC-m van,RAM 3.0GB (DDR2 SD), AmdAthlon Dual core 4450e 2.3GHz, Video Ati radeon 2100.., alaplap AcerAspire M1200,
Szeretném ha érezhetően gyorsabb volna a gép programok betöltésekor és futtatásakor, de egyáltalán nem használom játékokra-videora stb.., autosprogramokhoz, netezésre , Office csomagokhoz használom!!! Kérdésem: Konkrétan milyen tipusu-márkáju proci cserével vagy más "akármivel" lehetne felgyorsitani a gépet..., proci felhuzások és nagyobb hütők nem nagyon érdekelnel féltvén a stabilitást mindenáron,
Köszönök minden segitséget!!
Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ingfast SSD J2 Sata II, KF2504MCM., GB32. Véleményed?