- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
wonko28
csendes tag
válasz
TomRacing #5259 üzenetére
Elfelejtettem a jelszót. Szóval szerintem félreérted. Vagy felületesen futottam át...
Nem crossfire. Most nem tudom megkeresni a cikket. +egy video kártya a gépben, nvidia bizonyos típusai. a grafikus megjelenítésben nem vesz részt. a processzort segíti valamiféle számítási tevékenységében. elég bonyolultnak tűnt a dolog telepítése. ha kell megkeresem.
Üdv
-
Toncos
tag
válasz
TomRacing #5261 üzenetére
Nem a 3D-s megjelenítéssel magával van a baj, mivel (a saját, elég szűk korlátain belül) szépen megjeleníti a 3D-s objektumokat. A probléma akkor jelentkezik egészen pontosan, mikor vázlatkészítés közben vonalat akarok húzni, akkor viszont elég súlyos. Előtte-utána nincs gond. Ezen felül még annyi, hogy ha kijelölsz egy elemet, akkor azt sokszor csak kizoom-bezoom után emeli ki színnel. Egyébként kisebb bonyolultságú alkatrészeket forgat-zoomol rendesen. Elvileg szokott működni integrált VGA-val is, csak úgy tűnik, ezen elhasal valamiért...
-
kpityu2
addikt
válasz
TomRacing #5188 üzenetére
Kíváncsiságból próbálkoztam ATI kártyával is, és ott is lehet tili-tolizni. Legalábbis LCD-n. A forsza az, hogy a Winben a képfrissítési beállításoknál engedélyezni kell a monitor által nem támogatott módokat. Ezután ha a monitor natív felbontásánál nagyobbat állítasz be felbontásnak, akkor máris működik a dolog.
-
Parson
addikt
válasz
TomRacing #5180 üzenetére
Hát igen, a szokás hatalma... ha a menürendszer zavar be a képbe, akkor tedd ki teljes képernyőre egy billentyűkombinációval a képet... ugyanezzel az apró lépéssel vissza is tudod hozni a menüsort. A legtöbb tervezőrendszer képes erre ma már - pont azért, hogy még jobban ki lehessen használni a monitort. Egyéb ötletem erre nincs... Ha elég nagy a felbontás, akkor a képernyő szélén már igazán nem zavaró a menüsor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged