- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Ha van rá mód, mindenképp a workstation-t ajánlom. Ez nem is kérdés... (amúgy én is náluk vettem a gépet, és totál meg vagyok elégedve a workstation tipussal) már csak azért is, mert ekkora áron megéri, és más szempontból is hatékonyabb lesz. A részletekbe nem mennék bele, max annyira, hogy ha ati radeon-os kártyával szerelt gépet veszel, mindenképp nézz utána, mennyire támogatja a Pro/E... nehogy meglepetések érjenek. (A képernyő felbontás meg magáért beszél.)
-
Sraff
tag
Szia!
Ezen az oldalon találsz két (NX3 és NX5) tutorialt angol nyelven: [link]
Kis guglizással biztosan találsz még sokat.Majd ha belejössz az NX-be, akkor írhatnál róla pár sort. Nem tudom miért, de nagyon érdekel az program. (Persze más is írhat, szívesen olvasnék az NX-ről)
masta_dry: küldtem pm-et.
-
GML
őstag
vetérlőpult (control panel) -> területi beállítások (Regional and language options) -> területi beállítások (regional options) fül -> lokáció (location) és ott hungary (magyarország)
nálunk angol win van, de ha német nyelvterületre állítottuk át akkor német volt, ha bármi másra, akkor angol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest