Hirdetés

Aktív témák

• Sygoinon

csendes tag

válasz pbujna #2 üzenetére

Igazad van, nem néztem utána az áraknak... DE:
    - az alaplap anno 60k volt (4 éve), és az a hibája, hogy csak SD megy bele, és 2,4-es 400-as FSB-s procit lehet bele tenni... Mellékesen IC7 boltban: 24.300,-. Ezzel nem volt soha probléma, és IC7-ből csak az ismerősöm boltjába vittek vissza jópárat... A 14.000,- pedig mint írtam irányár... ergó: megy az lejjebb is...
    - boltban egy 1,7 GHz Pentium 4-A Northwood maggal 35.125,- be kerül, ez sajna csak Williamate magos... ezért írtam rá 17-et... (szintén irányár)
    - a Ram-ra térve: tudod te, hogy mennyibe kerül mostanság az SD ram??? mert egy új 512 MB-os modul 18.670,-... egyébként boltban egy 512 MB-os DDR 400 MHz-es: 10.000,-, míg a 333 MHz-es: 11.000,- Egyébként pedig nem tehtek róla, hogy ilyen drága az SD... és aki ezt a konfigot veszi meg, annak pedig nem fog a DDR kelleni...
    Bár, csak hogy igazad legyen: lejebb viszem az irányárát 14-ről 10-re.

Szóval: 512 MB SD RAM - 10.000,-, továbbra is irányár!

És végül az utolsóra a válaszom: egyelőre egyben szeretném eladni... ha nem sikerül, akkor beszélhetünk arról, hogy esetleg darabonként adom el... és 8.500,- még akkor is rettentő kevés a prociért szerintem...

Egyébként egy másik fórumon én is beszólogattam ha valaki sokat kért el valamiért, és egy OP-tól (vagy akárhogy is hívják őket egy fórumban) azt a remek választ kaptam, hogy:

''Figyelj, ha ő ennyiért akarja adni, akkor had adja ennyiért, maximum nem veszik meg tőle... A legfőbb: ne rontsd az üzletét. Az ilyen, és ehhez hasonló megjegyzéseket privátban vagy e-mailen intézd el.''

És én is csak ennyit tudok neked mondani... Az, hogy megszívleled-e ezt a tanácsot vagy sem a te dolgod...

Aktív témák