- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MIUI / HyperOS topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yom
aktív tag
Hat azt ugy ertettem, h nem m1, h miota feltettem a 0.50-est, azota a cd-n kivul semmit se mountol. en cd-t nem tudtam irni, az uj dbus-sal, de miutan beraktam a user-t a cdrom csoportba, ment minden jol. mondjuk, mar azt sem ertettem, h miert nem a cdrw csoportba kellett tennem?!
lehet h az usb-vel is csak hasonlo gondok vannak, csak meg nem volt idom foglalkozni vele. bar sztem ez nem normalis igy. regi verzioval, az tudta elerni a cd-t (iras, olvasas), stb..., aki a disk csoportban volt.
ezert gondolom, hogy a hangkartyat is ez kapcsolta ki. betolti jol a hangkartya modulokat, de mikor a mixer jon, kiirja, hogy nincs hangkartya. es ez eleg furcsa
bar az erdekes az, hogy a modulokat meg a dbus inditasa elott tolti be, es adja a hibat. uh lehet h udev? v vmi mas lehet a hiba? igazabol nemtom
mielott hazajottem nyomtam 1 emerge syncet, majd emerge -pvDu world t, nezegettem a csomagokat es vagy az uj udev-nel, vagy dbus-nal (nem emlexem pontsan) nalam ott volt, hogy kell uj kernel, mert a mostani nem jo hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet h az usb-vel is csak hasonlo gondok vannak, csak meg nem volt idom foglalkozni vele. bar sztem ez nem normalis igy. regi verzioval, az tudta elerni a cd-t (iras, olvasas), stb..., aki a disk csoportban volt.