Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tierbatyo
senior tag
Na most szívok egy egészségeset, ahogy azt kell.
Kb. 4 hónapja nem frissítettem a Gentoo-mat, akkor még unstable-t használtam. Gondoltam most visszatérek stable, mert nagyjából minden jó benne van már (gcc 4.1.1, glibc 2.4s stb). Hát nem ilyen egyszerű a dolog. Valami lefordul valami nem. Küzdés ezerrel gcc újrafordítása sokadszor, még mindig nem jó. Ekkor eszembe jut, hogy nekem fenn volt eselect-compiler, amit azóta maskoltak is. Na ez most gyönyörűen bekavart a config file-jaival. Gondoltam, ha a törlöm, akkor minden szép és jó lesz. Na azért nem. gcc-config közölte velem, hogy a gcc-t bug miatt újra kell fordítanom.
Ráadásul programok anyáznak a libstdc miatt....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Egyedi ékszerdobozka
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb. 4 hónapja nem frissítettem a Gentoo-mat, akkor még unstable-t használtam. Gondoltam most visszatérek stable, mert nagyjából minden jó benne van már (gcc 4.1.1, glibc 2.4s stb). Hát nem ilyen egyszerű a dolog. Valami lefordul valami nem. Küzdés ezerrel gcc újrafordítása sokadszor, még mindig nem jó. Ekkor eszembe jut, hogy nekem fenn volt eselect-compiler, amit azóta maskoltak is. Na ez most gyönyörűen bekavart a config file-jaival. Gondoltam, ha a törlöm, akkor minden szép és jó lesz. Na azért nem. gcc-config közölte velem, hogy a gcc-t bug miatt újra kell fordítanom.
Ráadásul programok anyáznak a libstdc miatt....