Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tierbatyo
senior tag
Na most szívok egy egészségeset, ahogy azt kell.
Kb. 4 hónapja nem frissítettem a Gentoo-mat, akkor még unstable-t használtam. Gondoltam most visszatérek stable, mert nagyjából minden jó benne van már (gcc 4.1.1, glibc 2.4s stb). Hát nem ilyen egyszerű a dolog. Valami lefordul valami nem. Küzdés ezerrel gcc újrafordítása sokadszor, még mindig nem jó. Ekkor eszembe jut, hogy nekem fenn volt eselect-compiler, amit azóta maskoltak is. Na ez most gyönyörűen bekavart a config file-jaival. Gondoltam, ha a törlöm, akkor minden szép és jó lesz. Na azért nem. gcc-config közölte velem, hogy a gcc-t bug miatt újra kell fordítanom.
Ráadásul programok anyáznak a libstdc miatt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kb. 4 hónapja nem frissítettem a Gentoo-mat, akkor még unstable-t használtam. Gondoltam most visszatérek stable, mert nagyjából minden jó benne van már (gcc 4.1.1, glibc 2.4s stb). Hát nem ilyen egyszerű a dolog. Valami lefordul valami nem. Küzdés ezerrel gcc újrafordítása sokadszor, még mindig nem jó. Ekkor eszembe jut, hogy nekem fenn volt eselect-compiler, amit azóta maskoltak is. Na ez most gyönyörűen bekavart a config file-jaival. Gondoltam, ha a törlöm, akkor minden szép és jó lesz. Na azért nem. gcc-config közölte velem, hogy a gcc-t bug miatt újra kell fordítanom.
Ráadásul programok anyáznak a libstdc miatt....