- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
válasz
tierbatyo
üzenetére
Hmm, hat Xorg log-ban ez van:
(**) Option ''AIGLX'' ''true''
Gondolom akkor mukodni kene nem? xorg-server ofkorz aiglx flaggel forditva.
''3D driver claims to not support visual'' problemara, mindenhol azt talaltam, hogy cvs mesa-ban mar fixaltak ezt a bugot (vagy megsem?).
Talaltam is egy oldalt ahol van hozza es meg par finomsaghoz cvs ebuild (lustasag power) [link]
Kesobb ki is probalom, ha sokaig nem jelentkeznek valoszinuleg agyverzest kaptam tole (probaltam cs-zni egyet, mihelyt kattintottam egyet csontta fagyott a Xorg, sshd meg nem futott, 2x reseteltem csak :|)
Mod: a kernel DRM-jet hasznalom, mivel x11-drm nem fordult le a 2.6.19-r1 kernelel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest