Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
oké, megoldottam.

--
veszett jó ez a lisa, meg a zeroconf szolgáltatás. kombinálva kde-vel meg egyenesen fenomenális.
igazán egyszerűvé teszi a helyhálón a garázdálkodást. még a saját filerndszeremen is kényelmesen, grafikus felületen lehetek egy pillanat alatt root vagy akárki, ha fut egy ssh szerver, mert ezen keresztül a fish protokollall be tudok jelentkezni... tehát ssh is rulz. 
akkora kde-fan leszek, hogy ihaj. ez egyre ütősebb lesz. csak azt nem értem, hogy hogy nem kereskedelmi szoftver...
a másik jópofa szolgáltatás a kde-ben, nem új, csak nekem, a kpf filekiszolgáló, egy pillanat alatt lehet egy webszervert indítani, adott porton, adott sávszélességgel, így könnyen megosztható valami a helyihálón.
vajh, az megoldható-e, hogy a kopete-vel a lanon tudjak csevegni?(internet nélkül)
mióta megvan a router, azóta foglalkozgatom ezzel a helyiháló dologgal, igen hatékony dolgokat lehet művelni így.
viszont felmerült kérdésem is.
mi jelent a gyakorlatban a dhcp-nél a lease time? a szót értem, csak nem igazán látom, hogy akar ez működni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igazán egyszerűvé teszi a helyhálón a garázdálkodást. még a saját filerndszeremen is kényelmesen, grafikus felületen lehetek egy pillanat alatt root vagy akárki, ha fut egy ssh szerver, mert ezen keresztül a fish protokollall be tudok jelentkezni... tehát ssh is rulz.