- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
oké, megoldottam.

--
veszett jó ez a lisa, meg a zeroconf szolgáltatás. kombinálva kde-vel meg egyenesen fenomenális.
igazán egyszerűvé teszi a helyhálón a garázdálkodást. még a saját filerndszeremen is kényelmesen, grafikus felületen lehetek egy pillanat alatt root vagy akárki, ha fut egy ssh szerver, mert ezen keresztül a fish protokollall be tudok jelentkezni... tehát ssh is rulz. 
akkora kde-fan leszek, hogy ihaj. ez egyre ütősebb lesz. csak azt nem értem, hogy hogy nem kereskedelmi szoftver...
a másik jópofa szolgáltatás a kde-ben, nem új, csak nekem, a kpf filekiszolgáló, egy pillanat alatt lehet egy webszervert indítani, adott porton, adott sávszélességgel, így könnyen megosztható valami a helyihálón.
vajh, az megoldható-e, hogy a kopete-vel a lanon tudjak csevegni?(internet nélkül)
mióta megvan a router, azóta foglalkozgatom ezzel a helyiháló dologgal, igen hatékony dolgokat lehet művelni így.
viszont felmerült kérdésem is.
mi jelent a gyakorlatban a dhcp-nél a lease time? a szót értem, csak nem igazán látom, hogy akar ez működni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igazán egyszerűvé teszi a helyhálón a garázdálkodást. még a saját filerndszeremen is kényelmesen, grafikus felületen lehetek egy pillanat alatt root vagy akárki, ha fut egy ssh szerver, mert ezen keresztül a fish protokollall be tudok jelentkezni... tehát ssh is rulz.