- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #14518 üzenetére
Azt mondod, hogy Noelle nem erős?
Hát nem nézed az exe videókat?
https://www.youtube.com/watch?v=I2b5AJ6Hn-sOké, Itto tényleg 30%-al többet sebez, mint Noelle
De a Mono Geo csapatban értelem szerűen van egy Albedo, aku egy off screen dps, így Itto 30%-os előnye már inklább csak 15%
Itto burst duration 11s (cd 18s) ha váltasz más karakterre, akkor megszűnik a buff
Noelle burst duration 25s (cd 15s) ha vűáltasz másik akrakterre, megmarad a buff
Noelle számára ott van a sheld és heal.
Igen C4 Gorou képes gyógyítani, de azért azért az mégsem egyenlő Noelle abszolúlt védelmével. Noelle képes helyettesíteni Zhonglit
Ittonak szinte csak a Husk jó mint artifact szett. Ezzel szemben Noellnek jó még a Rectracing, vagy végső soron el van a Gladiatottal is.
De ha f2p játékosként a Whiteblind a legjobb fegyvered, akkor nyugodtan rárakhatod az Oceant is.
Szóval igen Itto valamivel erősebb, de Noelle jóval rugalmasabb mind játékmenet, mind buildelés szempontjából.
Egyetlen hátránya, hogy nem tud magának energiát generálni, viszont ezt a mono geo ki tudja küszöbölni. -
Mike
veterán
válasz
emiki6 #14516 üzenetére
hm jó kérdés. Zhonglinak kellemes az angol hangja, meg jó a pajzsa. Kazuha tőlem lehetne lány is, neki a képességei tetszenek. Cynoban egyértelműen Anubis, de a hangja pl egyáltalán nem passzol hozzá. Bennett mert olyan szerencsétlen plusz ugye amikor kiderült hogy a pecsétje jobban gyógyít mint Barbara, szegény Barbara ment. Van még pl Qiqi, de ahogy mászik a falon és közben nyögdécsel, hát ilyet inkább ne, a lolikat hanyagoljuk.
(Nahida szerencsére nem csinálja ezt)
Chongun azért mert fagyos és pallos van nála amivel tud bányászni. de korábban másodhegedűs volt Razor mellett. aztán jobban sikerült felartifactolni, meg electro ellen jobb volt így Razor került hátrébb. Razor azért mert a legeslegelején őt néztem ki, mert tetszett a farkas ultija. Fischl azért mert van a hollója. A többiek csak úgy jöttek de azokkal nem sok mindent csináltam, leginkább a fő csapatra koncentráltamhm, nekem nem mindig kell cél priman elvagyok csak úgy :)
-
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #14356 üzenetére
Ahhoz képest hogy pl Fear kollégával a normál csapatunkkal kb 30 perc alatt ledaraltuk, és m3g a weekly bossokat is ..
Ez hatalmas fun volt így , viszont majd remélem csinálunk egy ilyet valamikor a nuke karakterekkel is.
Ráadásul kb kitaláltuk, hogy kéne egy ilyen de Fear m3g nem fejezte be Nahidat, én is csak rapakoltam Hutao szettet Kleere, Sayu az egyetlen Lolim akinek már van értelme is, Urzu7 Qiqi-je sokat segített a Heal miatt, majd becsatlakozott vakablak93 és hozott egy Dionat ami még shield+Heal miatt megint csak jól jött, pár ellenfél könnyebb volt mert Sayuval mehettem tankolni. Nahida meg Klee-nek volt jó support, a max dmg amott láttam 10k felett volt, Nahida max meg miután végignéztem 20-21k volt.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #14296 üzenetére
Dobja, de sokkal kevesebbett, kisebb eséllyel, mivel ilyenkor más materialt (is) dob.
Ma megyek tiszta kört (pyro és electro nélkül) és meglátom mennyi lesz. Nekem is volt elég, Nilou-t felhúztam 90-re, és már készültem talenteket húzni mikor gondoltam ránézek mi kell Nahida-nak. Hát nem örültem...Így most lvl80-ig tudtam csak rántani, talenek pedig béka segge, bár lvl6 fölé amúgy se tudom majd vinni heti boss miatt.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #14267 üzenetére
Akkor benézhettem valamit.
De hagyod lejárni a dendro aurát, akkor hiába van rajta a tri karma, nem fog purifikálni -
Sirandrish
legenda
-
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #14190 üzenetére
Van erre egy kicsit paraszt megoldás ami leginkább több melee ellenfélnél jön jól:
Benny burst - Ganyu Burst - Xianling burst.
Magyarán szólva Xainling lesz a dps.
Oké hogy a pyronado "csak" 50K-60K-t sebez, de kb 1s alatt (talán 1,1s pontosan) megtesz egy kört. Ganyu dupla charged lövésének töltési ideje pedig 2,5s közelében van.
Plusz még mindig lövöldözhetsz Ganyuval. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #14171 üzenetére
Àtsiklottam felette,
de a Láttam róla a Kékkalaposmacska videóját.
A térképről meg annyit, hogy tök jó, meg minden, de jelzések hiányában és az én tájékozódási képességeimmel két óra alatt sem tudtam megtalálni azt az egy darab fakuluszt amit mutatott.
-
Sirandrish
legenda
válasz
emiki6 #14144 üzenetére
Cyno nekem is kispadon van, de a neki kiépített csapatba betettem Tartagliát, és most ő ismét előtérbe került
Persze tegyük hozzá hogy nagyon sokan kispadra vannak kényszerítve a játék "nehézsége" miatt, hiszen tényleg nem kell nagyon sokat agyalni hogy kivel is menj a csatába -
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #14127 üzenetére
Csak kíváncsiságból hogy állsz a WL szinteddel meg a csapataid erejével?
Szerintem túl könnyű a világban takarítani.
Én direkt ezért dobtam össze ezt az ultrabéna csapatot fennt.
Velük még egy pár béna hilicurl is kihívás.Ha Ganyuval odamegyek, könyörgöm a ladáknál a kincsrablók közé 1 lövés 2 pukkan a többi is low hpn marad, ha egyet még melléjük lövök anyi is volt.....Én ezt simán unalmasnak nevezem...
De ugyanez a szitu Raidennel meg Hu Taoval is......Sumeruban meg ez pláne igaz, hisz itt a boss is csak egy csirke
Persze az igazsághoz hozzátartozik hogy én a legjobban a harcokat kedvelem a játékban és marhára bosszant hogy az Abyson kívül etekintetben nincs kihívás a játékban......
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #14092 üzenetére
Tuti valami indiai csaló.
Légy óvatos az ilyenekkel.Pont lejjebb a #14703 off hsz-ben linkelt anime sorozatban volt reszben erről szó. Ha erdekel nézd meg.
Cruchyrolls előfizetés havi 1800ftba kerul a premium tagsag, Netflixxel ellentetben itt par ezer anime fent van altalaban, nekem jó tapasztalataim vannak vele.
Arra kivancsi leszek, hogy a Genshin anime hol lesz megtekinthető elsőként, szerintem ez a platform szinte biztos nyomatni fogja, most is az uj sorozatok 1-2 nap késéssel JP megjelenéshez képest fent vannak(én angol felrattal nezem, magyar meg sajnos ezen a platformon nincs)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #14038 üzenetére
Szerintem ezt a fajta számolás nem helyes. Mindenképp meg kell venned hozzá 7/9 welkint, attól függően hogy mikor veszed meg a skint ami kicsit több, mint 14 ezer/18 ezer forint a mostani árfolyammal. Most az, hogy kapsz mellé primot is az nem számít ebből a szempontból, a skint csak akkor tudod megvenni ha ezt az összeget elköltötted a játékban.
A sima top-up olcsóbb ha valaki csak a skint akarja megvenni (top up bónusszal 13k 2 db skin)
-
-
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #14020 üzenetére
Ezt olvasva ADHD-m lett
Ez meg sumerus pletyka volt meg 3.0-a elottrol. de egyebkent a burn az kb kanyarba sincs a tobbi uj reakcioval szemben... kb a leggyengebb mind kozul.
Bloom, Hyperbloom, Aggravate ezek mind jok.Tenyleg sracok szerintetek mik fognak szuletni mikor a Cyro, Geo, Anemoval is mukodik majd a Dendro es uj reakciok fognak tortenni?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #14013 üzenetére
Megvan: Raiden, Eula, Hu Tao, Ayaka, Shenhe és Yelan is. Xiao nincs, nem is kell.
Yoimiya nagyon kawai, csak Ayaka, illetve későbbi Raiden és Yae kivárás miatt skippeltem. Jelenleg viszont tényleg csak Nahida és Dehya foglalkoztat a leakeltekből is. Olyan korábbi 5*-os pedig nincs jelenleg aki nagyon kellene és várom a rerun-t. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #13993 üzenetére
Nem tudom hogy valódiak-e a leakelt videók S-ről, de ha igen akkor nálam skip.
Így csak Dehya marad aki kell, szóval lehet most rámegyek Yoimiya-ra is majd Nahida után, amennyiben bejön mindkettőnél az 50%. Persze már ezelőtt kijönnek valódi leakek is majd, szóval lesz támpont. Egyelőre csak nem vagyok bizakodó vele kapcsolatban. -
Sirandrish
legenda
-
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13948 üzenetére
Ha csak önmagukban nézed őket, akkor sebzés tekintetében az R5 Black Sword ~ Amenoma
(a Black Sword elméletben 20%-al többet sebez)
Az Amenoma tölt energiát is, így Amenoma > Black Sword.
Vegyük azt a szituációt, hogy csak egy supportot rakunk mellé.
Ez legyen Benett:
Az Amenoma esetén 60%-os, a Black Sword esetén 70%-os sebzés növekedés.
Ha mellé rakunk még egy Kazuhát is akkor
Az Amenoma esetén 137%-os, a Black Sword esetén 150%-os sebzés növekedés.
B. verzió.
Benett helyére rakjuk Be Yun Jint
Amenoma esetén szintén kb 60%-os sebzés növekedés úgy mint Benett esetében.
Black Sword esetén már 105%-os a növekedés.
Aztán oda lehet rakni még Shenhét vagy Kazuhát, és még egy karaktert, és egyre jobban nyílik az olló.
Persze még mindig mondhatjuk azt, hogy az Adenomának ott az energia töltő passzívja, csakhogy a Black Sword esetében még mindig lecserélheted az ATK% Sandsot, egy ER% változatra, és még mindig többet sebez.Az amenoma energia töltése nem mindig érvényesül. (Magyarán anélkül is feltöltődik az nergiája)
Ha Yun Jun az elsődleges supportod, akkor ott a Burst csupán kb 15%-át teszi ki a teljes sebzésnek
Egyébként az meglep, hogy a Keqing Main oldalon sem Ayaka, sem Yun Jin leírásánál nem rakják őket egy csapatba, pedig Ayakánál is ugyan az az elv érvényesül, mint Youmiya esetében. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13944 üzenetére
Azt úgy nem jelenteném ki, hogy Ayakának nem kell Crit.
Csupán arról van szó, hogy a Blizzard adhat 20% vagy 40%-ot, a Cryo rezonancia pedig 15%
Nálam Ayakának Black Swordot használva 52% Crit. Hydro nélkül 20%-ot ad a Blizzard és 15%-ot Shenhe. Ez így összesen 87%
Persze jobb lenne ha CritRate helyett CritDMG-et adna, mert akkor is lenne rajta 60% CritRate. viszont CritDMG-ből 233% helyett 288% lenne.
De mindenesetre messze ez neki a legjobb 4 csillagos választás. -
kill_switch
senior tag
válasz
emiki6 #13909 üzenetére
Egy ponton túl már nem sok értelme van arról beszélni, hogy valamire luxus ellőni a metériát (kivéve korona persze).
Én is elkezdtem felhúzni mindenkit 90-re, 70 alatt már csak 2 vagy 3 karakterem van. Így is van folyamatosan 5-10M morám mindig, talent könyvek is mindig 500-1000 között állnak, a végtelenbe meg minek gyűjteni? Eleinte csak a potya wish miatt csináltam, de így ha valakit megkívánok egy kis open mászkálásra, akkor nem kell a szintje miatt aggódni, rögtön rakható csapatba, elég az artifact meg a talent szinttel bajlódni. Nem mellesleg kilövök vele 2 farm tényezőt, mert se az xp könyvekért nem kell majd kapálózni, se a bossokat nem kell kétmilliomodjára leverni, csak az új karaktereknél kell majd foglalkozni ezekkel, addigra meg megint lesz akkora a stock, hogy kb instant felrúgható maxra az emberke. -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #13909 üzenetére
Hogyne lenne értelme,..
Pl Hutao(C2 triple crowned)+Bennet(C6)+Xingcsò (C6/ 2 piece set CW+2 piece set wanderer)+KazuhaItt a szaros abyss osszeallitasom. Probalokoztam valami hulyeséggel ;] De igy is meglett valahogy.
https://youtu.be/41PB5mjqBGY -
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #13886 üzenetére
Amik ezutan jonnek?
kapasbol 3.8-ig kell vagy 4-5 karakter.. oszt hol van az a primogem?
itt ulok egy kevesen, de nekem max az eventesekbol szerezhetem be.
#13887 xeon forever
Hat igen, neki konnyen tudok olyan supportot rittyenteni (artifactom is van ra eppen) hogy faszanyos lesz nagyon. de oda mar szerintem kell crystal. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13878 üzenetére
Xingqiu kb 15K dps, Yelan 20K dps.
Xingqiunak van egy minimális defenzív buffja, amit nem nagyon használsz ki, Yelan pedig NA DMG buffot ad.
Kazuhánál pedig a hatótáv és a DMG buff.Igen azt én neveztem el. Ott Ayaka annyi buffot kap, hogy gyakorlatilag csillagharcos lesz.
ez
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #13878 üzenetére
kinek mire van igénye
amúgy is csak a 4* kukán akadtam fenn, ehhez képest most meg mást írszértem. én jópofaság alapján fejlesztek, vagy pl ki visz új színt a Zhongli Kazuha Bennett Chongun négyesbe
hehe, vannak parlagon hagyott 5* karaktereim
, egy csomó 4* még olyan is aki c6. hülye vagyok? igen
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13873 üzenetére
Igazi mazochizmus.
Azt az apró részletet megemlítettem, hogy a dolog azonos pozícióra vonatkozik, és így bele tartoznak azok is akiket megemlítettél.
C6 Xingqiu < C0 Yelan
C6 Sucrose < C0 Kazuha
C6 Fischl (NA dps) < C0 Yoimiya
C6 Yanfei < C0 Klee
C6 Noelle < C0 Itto
C6 Barbara < C0 Kokomi
C6 Amber < C6 4* Mesterlövész < C0 Ganyu
stbA többieknek akiket említettél, még nincs 5 csillagos változata.
Plusz megjegyezném, hogy pl Xianling rendkívül energia igényes.
Nem tudom mi volt a buildje Ei előtt az eredeti National Teamben, de én az ER Sands mellé még egy Favoniust is adtam volna neki. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #13870 üzenetére
Az én C0 Cynom teljesen jól megvan, köszöni szépen még annak ellenére is, hogy ótvarul van """kiépítve""" a csapat (a videó felvétele után vettem észre hogy traveller pl fizikai fegyvert használ, Jolánon meg mik azok az artifactek úristen
). Hyperbloom rulez
Annyi "csalás" azért van a videóban hogy az Energy Recharge sands-et lecseréltem ATK% sands-re (abyssban előbbit használom) és mivel tudtam hogy egy ciklus alatt megölöm ezért nem nyomkodtam el a karakterek E-jeit ultik előtt hogy maximalizáljam dendró Traveler ulti uptimeját. De kaja nélkül azért így is b@szó
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #13870 üzenetére
Nilounak van.
A 4 csillagosok is jók, csak az a standard, hogy egy C6-ra húzott 4 csillagoshoz képest kb 30%-al jobb egy C0 5 Csillagod.
Persze ez is akkor jelent igazán különbséget, ha a csapatban egyszerre több 5 csillagos van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest