- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5328 üzenetére
Vagy mindkettő, 3 órán át vered eliteket 70ezer mora-ért, és közben betölt a resin is, 60ezer mora-ért, az együtt 130ezer már.
Igazából itt van a lényeg, lehet egész nap játszani, és lesz (a mora formájában mindig használható/hasznos) jutalom, de megéri az a sok meló és idő? Én inkább csak akkor és csak azt farmolok amire szükségem van. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5323 üzenetére
Mindig van mit csinalni.
Pl 24 orankent respawnolnak az ellenfelek.
Van ertelme vegig szaladni es begyujteni az ascend materialokat. -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5323 üzenetére
Tegnap rekordot töltöttem, játék idő minimalizálással. Beléptem, elvertem a resin-em CR-re, majd commission és vége. 1 resin nem töltött vissza, tehát 8 perc se volt.
Fáradt és gyenge voltam nah, nem volt kedvem játszani.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5294 üzenetére
Ezt megtanithatnad nekem is.. marmint azt hogy lehet hatekonyan keveset eltolteni a jatekba. azt vettem eszre, hogy elegge fuggove valtam, es akarmennyire faradt vagy levert vagyok akkor is orakat baszok el ra
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5313 üzenetére
Oket igy egyutt kellett volna.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5313 üzenetére
jah a masik abyss haverjaval karoltve. -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5310 üzenetére
Az új story szálhoz valaki írta fb-n, végre kihívás volt benne. Nem tudom, én nagyon könnyen levertem minden ellenfelet.
Az Abyss herald inkább csak hosszabb harc volt, de nem nehéz.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5310 üzenetére
Meanwhile I'm in Inazuma.
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #5308 üzenetére
Köszönöm szépen! :)
Ezek a tanácsok mindig jól jönnek! -
Shiro
senior tag
válasz
Legegyszerűbb, ha az összes 4 és 5 csillagos, fegyvert és artifactot beolvasztod.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Arra leszek még kíváncsi hogy innen majd marad a majd 300K EXP/LV metódus? Mert akkor a 60-65 nemigen lesz meg évekig
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #5292 üzenetére
Köszi!
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5283 üzenetére
Pletyka csak, de állítólag kapni fogunk egy ajándék Diona-t 1.5-ben (mármint gondolom quest/event teljesítés után). Ennek nagyon örülnék, mert csak Diona nincs meg 4*-ok közül.
Amúgy a mennyit költsünk játékra témához, én is hasonlóan állok hozzá, de inkább idő és élmény alapján. Tehát nem kell hogy a legjobb legyen, de ha sok időt töltök vele, akkor csak szórakoztat a játék, tehát megéri áldozni rá részemről.
Márpedig a napi 1 óra játék megvan, hétvégén, event alkalmával több is lehet, így a havi 4-5ezer forint egyáltalán nem sok érte. (ha csak 1 óra / nappal számolnék 5000Ft/hó-val, akkor is napi szinten, tehát óránként 167 Ft, ez nagyon occó) -
F34R
nagyúr
válasz
Szerintem arra gondolt hogy nem kimondottan A Maiden belowedet rakod ra, hanem csak a circlet lesz healing bonusos. Vagyis jelen esetben Noblesse Obliget es az alarc healing bonusos legyen. Kb ennyi.
#5286 Sirandrish
Nekem is feldobta tegnapmeg a Tower of Fantasyt is, bar ugy latom az egyelore mobilis marad meg.
#5287 Roland861010
Melyikre gondolsz? mert van tobb is. Hat nyilvan annak aki Catalysot hasznalbadumtss.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5280 üzenetére
Teljesen egyetértek. Bár félő hogy addig totyorogtunk egy helyben, hogy mire kijön az új terület, a már meglévő csapatainkkal körübelül 1-2 hét alatt kifilézzük úgy ahogy van, és akkor fél év vegetálás megint..
Bár most feldobott a YT valami olyasmit hogy Loast Ark EU 2021 augusztus!!??! Nah az baba lenne -
Roland861010
veterán
válasz
A kardból van 3 a többiből 1-1 darab de már pár protot le is gyárottam!
Linkelnél valami leírást amit használsz vagy 1-2 képet ?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5190 üzenetére
adta... marmint story szempontbol... a Herald meg hogy is mondjam
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
En majd szerdán tolom le, de mar varom :)
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5192 üzenetére
az konkret.
letudom a napikat es megapritom
-
F34R
nagyúr
válasz
Herald battyam mennyire nehez legyurni? -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #5174 üzenetére
Nem rossz, összesen 85.694 Crit sebzés/ ellenfél
Viszont Crit DPS szempontjából csak 5.713 (Rosaria Burst-jét tekintve)Nálam Normal Attack-al kb 9.500 a Crit DPS
Akinek bejön ez a karakter váltogatós dolog, az elég merész dolgokat ki tud belőle hozni, viszont én örülök neki, ha nem nyomok félre karakter váltásnál.
Szóval nekem jobban bejönnek a Solo karakterek, min Ganyu, Noelle, Ninguang...stbBár ugyanakkor ez a reakciós dolog beindította fogaskerekeket
Mindezt úgy, hogy szerencsétlen el van hanyagolva:
Amber lvl60+
R5 Sharpshooter's Oath lvl20+ (+48% headshoot DMG)
Crimson Witch (4)ATK 895
CritRate 27,2%
CritDamage +162,1%
Elemental mastery 175 (Melt +45%)
PyroDamage 61,6%Base ATK lvl 5 (164% Charged Shoot DMG)
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #5175 üzenetére
C6?
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5175 üzenetére
Fú, én ettől a folyamatos hátralökéstől, feldobástól világgá mennék.
Már csak ezért is imádom Zhongli-t, hogy ha fenn a pajzs, nem tudnak félbeszakítani és folyamatosan támadhatok. Abyss-ba is lenéztem, és második csapatban nincs pajzsos, de már nézegetem mit tehetek ellene. Bár Mona dummy-val letudom foglalni őket, de az mégse ugyanaz. (gondolkodok Noelle-ben, de Jean-el már van healem, így néztem Xinyan-t, de Xiangling jobb pyro support, szóval nehéz kérdés)
-
nonsen5e
veterán
válasz
jonnyjoker01 #5171 üzenetére
Wow, köszi a tippet - nem is tudtam, hogy ládakereső cucc is van.
Amíg 3 számjegyet látok a térképen, az már nem izgat, hogy nem valódi 100%.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #5164 üzenetére
"Igaz Klee-t egyáltalán nem használom mert nagyon nyögvenyelős mobilon az irányítása."
Mondod, miután mobilon csináltál hitless chalenge-et, miközben messengeren zaklattak?
Nálam Ganyu supportja az Ganyu. A skill, tauntol, a Busrt meg növeli a sebzését.
A viccet félretéve, két értelmes supportot találtam neki, az egyik Mona, aki egyértelműen a legjobb mellé, viszont az idegbaj kerülget tőle.Egyszerűen nem lehet vele dodge-olni.
Így gyakorlatilag minden olyan helyzetben a hol fröcskölni kell, inkább Barbarát használom.
Pedig a 70%-ra növelt Crit Rate + a bénítás, azért az olyasmi, ami miatt mégis csak meg kéne barátkozni vele.
A másik Xianling lenne a Burst kombó miatt. Bár nála meg szintezés nem ártana, mert így inkább árt, mint használ. Az egyetlen Pyro set viszont Dilucnál van. Viszont ő meg kezd egyre szerencsétlenebbnek tűnni, pedig gyakorlatilag ő rendelkezik a legjobb Artifactokkal.
Az oké, hogy a C6-os Noelle erőssebb nála, de a lvl70+-os Rosáriára is azt mondanám, hogy nagyon közel van hozzá.
S már megfordultak olyan elvetemült ötletek a fejemben, hogy lecserélem Amberre.
Csak hát szerencsétlen még mindig C0. Ha majd C2-lesz, akkor nagy eséllyel cserélem, de van egy olyan érzésem, hogy Yanfei meg fogja előzni. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5166 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5164 üzenetére
Nekem mindenki support.
valahogy nem erzem at a dps eletmodot.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5161 üzenetére
Attól tartok csak, hogy ez a szerencse elpártol tőlem Eula és majd Ayaka érkezésekor.
Amúgy vicces látni az Ayaka simp-eket, akik már kb. Ganyu óta minden banner-t skippelnek, hogy biztos legyen az Ayaka-juk, közben hány karakterről maradnak le. Pedig a kisasszony érkezése folyamatosan tolódik.
De még ezt a folyamatos csúszást is pozitívan élik meg, mivel egy tipikus gacha játék így az új karakterek mindig erősebbek a régieknél, tehát minél később jön ki, annál erősebb lesz.
Zhongli kérdésben amúgy nem tudom, ha szerencsénk lesz, akkor még a Zhongli banner előtt, vagy alatt jönnek ki infók Baizhu-ról. Azzal pedig már könnyebb lesz dönteni. Nekem törzs tagja csapatomnak Zhongli, így tudom ajánlani. A dendro viszont nem tudom még milyen lesz. Baizhu-t én supportnak képzelem el, esetleg képes lesz healelni is. Nekem viszont most második main dps kell, erre pedig Eula van kinézve. Ha lesz ingyen dendro akkor annak örülni fogok, de ha nem, akkor lehet egy ideig nem fogok rendelkezni ilyen elemű karakterrel.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5161 üzenetére
Udvozollek Mihoyo vilagaban
.. Nekem is jo lenne pl C1 belole, de annyira hatterbe van mar igy is szorulva egy csomo karakter hogy is erre a sorsra jut. Hacsak minden alkalommal nem kap buffot, mert azert csak megis egy main karakter a tortenet szempontjabol. Japan nyelven is egy elvezetes karakteres hangja van, a stilusa meg nagyszeru. bar nekem Xiao is tetszik a maga kis antiszoc demigod aspektusaval.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5155 üzenetére
Szerintem ez a frissen kezdettek kivaltsaga... Roland861010 is kb ennyivel huzta Ventit.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5155 üzenetére
A legelső 5* Mona volt karakter eventen, szóval azóta nem.
De ez csak két húzás volt, majd a következő lesz izgalmas, Eula vagy valaki más fog-e jönni. Amúgy nem volt sok idő, mivel akartam rögzíteni azért, így gyors végig fotóztam telefonnal history-t, aztán manuálisan bepötyögni nem volt csak 10-15 perc weboldalon.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5123 üzenetére
Velem aztán nem tolnak ki, igen, kézzel felvittem a sajátom.
Sajnos eleje lemaradt, mivel már több mint 6 hónap telt el mióta játszom. Ami izgalmasabb, az egy Mona még a karakter bannerről.
Jóval kevesebbet költöttem wish-elésre, de ugye nekem van még 18k primom jelenleg is, és december közepéig eléggé hanyagoltam az eventeket (csak a napikat toltam le, még a BP pass-al se törődtem). -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5149 üzenetére
csak azoknak akiknek fetishe van, lesz ingyenes.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #5145 üzenetére
Remélhetőleg kitalálják, hogyan reagáljon vele a többi elem.
Geo/Hydro esetén olyat várnék, mint HP- elszívás, gyógyítás, vagy a célpont körül indák, nőnének ami miatt nem tudna mozogni.
Anemo esetén meg Elemental Orb generálás, Energy Recharge, Stamina Reduction, vagy Stamina Recharge lehetne -
Sordoran
addikt
válasz
Jelenleg két dendro van kilátásban, egy 4* és egy 5*. Utóbbi biztos csak banneres lesz, de én a 4*-osra rá mondanám, hogy az mindenkinek ingyen megszerezhető lesz. Több ingyenes karakter is van, valamint eventek során lehetett szerezni még (volt Fischl, vagy a Lantern Rite során választhattunk négy közül), így biztos a jövőben is lesz ilyen. Erre pedig tökéletes alkalom lenne az új elem bevezetése, ahol egy ajándék (event során megszerezhető) 4* karakterrel mindenki bele kóstolhatna a dendro elem működésébe.
F34R: 1.5-ben Eula & Zhongli re-run várható, 1.6-ban dendro 5* és talán Klee re-run. Ezután még 1.7-ban jöhet új 5* és még egy re-run, vagy nem kizárt Ayaka se, mint pre-Inazuma event melletti karakter. Meglátjuk, mi lesz.
A dendro pyro-val nagyon csúnyán sebez, mikor farmoltam olyan helyen ahol volt dendro ellenfél, akkor az fájt. -
F34R
nagyúr
válasz
En nem tudom mert eddig a dendro slime van csak, az meg csak magaval lep reakcioba
de ha jobb eghetoseget nyujt vagy jibb elemental vezetoseget akkor engem is megvett. arra vagyok kivancsi onmagaban mit sebez.
-
Shiro
senior tag
válasz
Köszönöm szépen, már nem kell egyesével számolgatnom, hogy mennyi van a pittyig.
-
csuzda
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #5121 üzenetére
58 wishből jött 4db Noelle (C6), 2db Sucrose (C6), egy Xingqiu és egy The widsith. 15. wishnél kaptam meg Jean-t....
Legalább lett egy C6 Noelle és C6 Sucrose, így van egy budget Ventim már
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5126 üzenetére
A PS külön van sajnos. Felül van az auto import, és ott csak PC, Android és iOS van. Kézzel pedig biztos nem viszem fel.
Aztán nehogy mégis így legyen.
-
Sordoran
addikt
válasz
Ebből is kimaradnak a PS-esek.
Amúgy most nehéz helyzetben vagyok, banneren a 3 Rosaria után 2 Fischl jött, szóval ez hatalmas mák, DE még egy utolsó Fischl kéne C6-hoz.
Viszont nem akarom ellőni az 5*-t most lehetőleg. Ha jól számoltam eddig 50 wish utolsó 5* óta, szóval talán még 2x 10 mehet. (bár ha egy Qiqi vagy Keqing esne annak örülnék, mert őket nem bánnám, és következő 5* fix eventes)
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #5121 üzenetére
Hát nem fogok az biztos innentől!
Tuti nem lesz ekkorra mázlim rajta többet. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5100 üzenetére
Dell Venue 11 Pro 7140: Menuben hasznalom csak. Futkarozni nem nagyon lehet...
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5103 üzenetére
addig csapkodjanak okollel
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5020 üzenetére
Akkor bugos a system, mittomén.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4992 üzenetére
tudod hogy lett meg? szerintem ez igy faszsag..... barbara + kaeya konstans fagyasztas es ha megy az attack akkor csinal egy shockwavet ami 40k-t sebez..
most ez mi a turo?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4972 üzenetére
nem fog menni nekem nem fekszenek le ugy mint nalad... mikor meg fent van a sarga karika a szemen akkor nem ervenyes a weak point. nagyon felbasz.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4987 üzenetére
Amit korábban írtam, (utolsó bekezdés), még most is megállja a helyét..
Ezt az eventet a B héten csinálták -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #4983 üzenetére
Ha van Ganyu mellé egy Mona support, akkor simán le tudod hozni, viszont anélkül esélytelen.
Egyébként meg ha nem lenne időkorlát, nem szenvednél hónapokat az artifact farmolással, és nem adnád el a vesédet.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Én Diluccal lesoloztam a francba
Amennyire a fejlesztők nem bonyolítják túl...úgy én se -
F34R
nagyúr
válasz
Akkor kettefejelem a monitort
mar megint ezek a kics pocsok vanna benne?
#4984 body007
Nem, csak a challanegbol lepett ki a buff meg tart 10 masodpercig.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4979 üzenetére
nekem meg az hogy meglegyen
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4972 üzenetére
nah erre nem is gondoltam... ha leul addig uthetem.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #4974 üzenetére
Te keresed a kihívást, átlag mobilos játékos (casual) nem ilyen. És mivel belőlük több van, így rájuk figyel nagyon a mihoyo. Bár én nem tudom elképzelni, hogy valaki mobilon játsza kizárólagos jelleggel. PC + mobil érthető, de csak mobilon azért merész.
Hamarosan amúgy jön a PS5 verzió, kíváncsi vagyok rá lesz-e látványos különbség. PS4 verzió jobban fut PS5-ön, de grafika azonos elvileg. Videó alapján viszont nem láttam nagy különbséget a beharangozó videónál.Ma még megnézem én is Rosaria-t ha a talenteket húzom rajta. Tegnap soványnak éreztem, de talentek lehet sokkal többet dobnak majd sebzésén.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #4971 üzenetére
Én is bíztam benne, de elég harmat gyenge lett. Hypostatic Symphony-nál azért le voltam még maradva, Hu Tao érkezése után vált erőssé a csapatom, így azzal nem is foglalkoztam mélyebben. Ezzel foglalkoznék, de minek. A tegnapi egy vicc volt, fél perc alatt levertem azt az egy ellenfelet és kész.
Ebbe a játékba felesleges a dps check, hiszen nagyon sok a casual, és nem szabad elrontani az ő élményüket kiadói álláspont szerint. Aki komolyabban játszik, az nem százalékokkal, hanem szorzókkal (többszörösen) erősebb lehet. Nekik pedig nincs kihívás. Mechanikában lehetne erősíteni, de megint a casual tesz keresztbe, PC-konzol-mobil szentháromságban mindenhol más lehet a kihívás, főleg mobilon. Szóval maradna a taktikás harc, de itt megint a casual, azok a játékosok akik nem akarnak gondolkozni, de a jutalom kell. A fene vigye el a casual-okat. -
Zyrksh
lelkes újonc
válasz
jonnyjoker01 #4928 üzenetére
Oh, ezt jó tudni. Akkor eddig teljesen tévúton jártam.
Bár azért elég fura, hogy egyszer csak ugrik a droprate. -
csuzda
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #4946 üzenetére
Sebzés nélkül? Lemaradtam valamiről? Az valami achievement?
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #4949 üzenetére
Akkor úgy modósítanám, hogy a Dragonspine Spear csak Rosáriának jó.
Rosaria
Base ATK
Dragonspine Spear: 694
Crescent Pike: 805ATK (Artifact ATK%+Physical+Crit, no substat)
Dragonspine Spear: 694*1,466 + 311 = 1.328
Crescent Pike: 805*1,466 + 311 = 1.493Raw phisical Damage (lvl8 attack talent 1st hit)
Dragonspine Spear: 1.328*1+(0,69+0,583) *0.8967 = 2.706
Crescent Pike: 1.493*1+(0,345+0,583) *0.8967 = 2.581+Weapon Passive (R1)
Dragonspine Spear: 2.706 + 6.037/10s (+603,7DPS)
Crescent Pike: 2.581*1,2 = 3.097;+Weapon Passive (R5)
Dragonspine Spear: 2.706 + 10.866/10s(+1.086,6DPS)
Crescent Pike: 2.581*1,4 = 3.613Összességében szerintem közel azonos, az átlag DPS, a különbség, hogy míg a Crescent Pike egyenletesen sebez, addig a Dragonspine Spear 10 másodpercenként ad egy nagyobb löketet.
Ha benne lesz a Damage Calculator-ban akkor majd kicsik többet tudunk. -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #4934 üzenetére
Eddig ezekkel még jól jártam. Igaz Mona-nak a BP fegyvert adtam, de közben neki craftolós jobb supportként (amihez most esett eddig először prototype), míg Zhongli-nak craftolósat adtam, neki pedig a BP-s jobb supportként.
Nem tökéletesek, de a legjobbak között vannak ezek, és mivel fizetem a BP-t így legalább egy forrás pipa. Hu Tao különös fajta, így neki rámozdultam és szerencsére meglett 5* is, de ez más karakterrel nem eljátszható. Ide kellett a szerencse. Mondjuk az vicces, hogy neki egy 3* fegyver még ami jó, én pedig azokat gondolkodás nélkül töröm be, szóval megszívtam volna ha nincs meg ez.
De eddig minden karakternek tudtam adni olyan fegyvert ami guide-ok alapján passzol nekik, legfeljebb a refine sovány, de ne legyünk telhetetlenek. -
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #4934 üzenetére
Igen csak az a baj hogy ha a fegyver adna mondjuk 50% critDMG-et, de az nincs meg onnantól már borul az egész.
F34R
Nem csak erre az esetre gondolok hanem úgy általában.
Egyébként meg ugye az hogy sok esik belőle még nem garancia arra hogy jó is esik -
Zyrksh
lelkes újonc
válasz
jonnyjoker01 #4920 üzenetére
Itt a lényeg, hogy ez a táblázat pusztán egy szimuláció adatai, amit direkt oly módon hozott létre egy játékos, hogy feltételezze a különböző húzásonkénti esési arányokat. Hivatalos módszertan nem publikus.
Soft pity biztosan van, különben, ha végig 0.6% lenne, akkor:
1-(1-0.006)^89=0.4147~41,47% esély lenne hogy essen a 90. húzás előtt. De nagyon ritka, hogy eddig eljut bárki is.Az 5⭐-ra megadott konszolidált (kumulatív) valószínűség 1,600%
4⭐ pedig 13,000%
Táblázat erre épülve próbálja szimulálni az esélyeket. Ami vagy így működik, vagy nem. (valószínűleg nem) -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Mit számít? Lósz*r esély van 5 csillagosra és annyi. 0,4 vagy 0,6 kb tökmindegy, mikor átlag 65-75 húzásonkét ad egyet
-
F34R
nagyúr
válasz
a lenyegen nem valtoztat picsafust a pity.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4918 üzenetére
Különben hogy partyzhatnának ERRE???
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #4915 üzenetére
Ezt hol írják? Ilyet én még nem olvastam sehol, és nem is tudom miért lenne értelme. Egy forrást adhatnál.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4915 üzenetére
ebbol megint rant lesz.
mi a kurva picsaert nem dob tobb prototypeot... vagy miert nem lehet tobbet venni? nekem a 4* fegyo is eleg lenne, csak tydnek megfelelot kraftolni.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #4891 üzenetére
Ötleted alapján, megcsináltam így a harmadikat. Harmadjára sikerült.
Had kérdezzem meg? Neked nincs semmi bónusz Crid Damage-ed?, Vagy még pluszban leszedtél az artifactokból is?
Vagy az artifact builded az véletlen nem?:
"Wanderer" (Recharge-Cryo-CritRate)
A második tippem a Blizzard (ATK-Cryo-CritRate), de ehhez meg sok a sebzésed, hacsak nincs valamely substatod-ban Crid Damage. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4891 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4875 üzenetére
Nekem van Dragonsbane is, meg a Dragonspine spear... utobbi inkabb majd Rosarianak valo. mind1 az biztos hogy en is elhanyagolom Xianglinget.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4875 üzenetére
Diluc, Ganyu, es Ningguang mellé már nem fér be MainDPSnek, viszont mivel C6 így mindenképp használnám. Mivel Diluc és Ganyu felesleges 1 partyba, de a tűz meg hasznos, ezért Ganyu mellé is ideális lenne supportnak. Nah, holnaptol kicsit nekifekszem a csajosnak...persze semmi komoly :)
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #4873 üzenetére
Köszi szépen!
Razort kezdtem el mainelni mert elég jól adja. Nagyon sok bosst amik eddig nem mentek le most ő lehozza szinte egyedül.
Néha Noellet behívom egy kis heal miatt de inkább ha dps kell még akkor Xingqiu E majd megint Razor.
Xianlingnak supportként van craftolható fegyvere ? Mert 40-re mindenképpen fel akarom húzni. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4873 üzenetére
Azt már kérdezni akartam, ha Xiangling supportnak van használva, akkor is faja neki a Crescent pike?
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #4810 üzenetére
Köszi, Sikerült!".
1. csapat
Ninguang, Noelle, Amber, Venti2. csapat
Ganyu Barbara Mona Sucrose
Mona és Amber saját ötlet, gondolván, hogy a tauntjaikkal, elvonják a kristályról a mobok figyelmét. Így az első körben megmaradt 46% élete a kristálynak.
A második körben sikerült egy Burst kombóval indítanom, szóval éppen hogy, de az is meglett.
A probléma ezután jött. Nem volt mivel leszedni a Fatiui katonákról a barriert.
----------------
Következő felállás.1. csapat
Ninguang, Noelle, Amber, Chongyun2. csapat
Ganyu Barbara Mona Sucrose
Így már sikerült a Fatuikat is elintéznem 2 csillagra, de mivel összesen csak 5 csillagom lett, ezért nem engedett tovább.
Majd még próbálkozom. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4836 üzenetére
Az se rossz azért
Én bossozni szoktam úgy -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4828 üzenetére
Igen erdekes szerintem is igy.. valakinel nehez van akinel meg konnyu.
Itt meghatarozott ido alatt kell csak teljesiteni a szintet. slussz. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4828 üzenetére
És megy vagy 10(?) napig, szóval az 600 primogem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4819 üzenetére
Gratula
Úgy látom mindkettőnknek ezen a héten érett be a dolog
És duplán emelem a kalapom, amiért mindezt mobilon prezentálod -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4811 üzenetére
Igen..arra tökéletesen emlékszem. Mármint a taktikára. Hogy melyik mobnak mi a prioritása és a többi...megvan. De a gyakorlatba átültetni.....háááááát, még nem sikerült
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4784 üzenetére
Én is annyival végeztem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4765 üzenetére
Még az 5 Hero's wit is jó, de ahhoz már nagyon sokszor nem szabad elfelejteni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4756 üzenetére
De, pont 31 volt. Úgy van kitalálva hogy pont végig tudod csinálni a hónapban, HA minden nap belépsz.
Az evahi csak 30 napos, mert ugye az április az 30napos. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4737 üzenetére
Még lenyomom a süss fel napot is bemelegítésnek, aztán youtube-ra live-olok egy kívánságműsort
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4695 üzenetére
Nekem egy egerem banta, meg volt par rage quit. a vegere osszejott. nem tudom magam sem, talan a sorozatos kudarcok jol begyakoroltattak
.
jobbulast, ne hajszold akkor magad feleslegesen. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4692 üzenetére
nah ezt akartam kerdezni. wanderer wl6 rol wl7 nagyobb a rate hogy kapok?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4679 üzenetére
mekem sem... hp-s noblesse-t szokoevente ad. bloodstain physical dmg bonust meg fasorba sem.. sot crit dmg-set sem.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4672 üzenetére
Azota miota segitettel hogy az artifactot party 90-en ussem, kb 50 condi es ebbol alig esett ertelmes... igy akarmilyen karaktert huzol ki szivas
Shimmering... nekem tegnap beadta prszor csak nem birom negcsinalni
meg van meg egy par ami picin milott, de rage quit lett a vege.
-
Ghostface
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #4672 üzenetére
Én tegnap 2 órán keresztül próbálkoztam és nem kaptam egyszer sem One way traffic challenget... Viszont minden körben volt "No landing", meg "Shimmering path" az első és a harmadik, a középső pedig vagy "Barrage Minuet" vagy "Stepping stone antics" volt, esetleg méha "Bubble Speedster".
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #4651 üzenetére
Tényleg jó, elég op eddig.
Lehet mainelem Xingqiuval jó párost alkotnak. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4651 üzenetére
Még egyet is talán egyszer kaptam mióta jatszom :D
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #4639 üzenetére
Hát igen nem olcsó ahogy írod mert azért ez közel 100k nekünk sok nekik kevés 300 dollár vagy ki hogy van vele
Annyit biztos nem adnék érte.
Meg mivel most kezdtem még nagy az érdeklődés felőlem de minden játékkal így vagyok aztán szépen el kezdek megnyugodni és felnőtt családos emberként gondolkozni újra
Igaz nem iszok nem dohányzom így úgy vagyok vele negyed évente 20-30ezret el lehet tapsolni egy új játékra vagy egy meglévőbe.
WoW-ra is költöttem nem keveset 11 év alatt minden kiegészítő meg van igaz már pár éve nagyon keveset adtam feltöltésre mert goldból meg vettem de azt meg farmolni kellett .
Mindenre kell költeni... amikor valaki egy CSGo skinért ad 1000$ na az a beteg már . -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4639 üzenetére
Teccy is.
mondom hello, mi lett veled.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4625 üzenetére
Noelle eleg ketelu kard esete... C0-n mar megdolt azt hogy a retracing boldiet rakod ra + def-es Whiteblindot. Gladiator meg csak a bossoknal van csak, esetleg Adventure Bookbol esik ha teljesitesz dolgokat.
En az elejen eleg sokat hasznaltam, most meg egyaltalan nem. Nagyon egy elcseszett lett nekem, persze mielott raraktam minden hulyeseget, kerdezhettem volna itt is.#4631 Sirandrish
Nick alapjan oroszok, mindig veluk fuj ossze a szel. lehet noob kategoriaba tett a jatek. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4629 üzenetére
Eszem ágában sem volt kihúzni, tényleg csak érdekelt.
Mondjuk hogy őszinte legyek, elkezdtem Sucrose-al is foglalkozni, de egyelőre nem érzem hogy annyit dobna mondjuk egy bosskill alatt. Az tuti hogy trash mobokra nagyon nagy buli mondjuk egy "gyufa" mellé betolni, de ugye nem csak bulizni akarok -
Roland861010
veterán
válasz
Úr Isten, normál halandó hogy tudna annyi primot összedni ? Gondolom az már fizetős kategória ...
ezt nem nagyon értem mire gondolsz" Nem véletlenül csinálnak a whale twitch streamerek is mostanában F2P accountokat,"
Ha valamikor arra adom a fejem ,hogy veszek gemet akkor amit ír hogy 980+ bónusz akkor azt úgy kell érteni,hogy alap 980+980 mondjuk ?
Úr Isten, normál halandó hogy tudna annyi primot összedni ? Gondolom az már fizetős kategória ...
ezt nem nagyon értem mire gondolsz" Nem véletlenül csinálnak a whale twitch streamerek is mostanában F2P accountokat,"
Ha valamikor arra adom a fejem ,hogy veszek gemet akkor amit ír hogy 980+ bónusz akkor azt úgy kell érteni,hogy alap 980+980 mondjuk ? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ezen sokat gondolkodtam. Mármint ezeken az Anemokon. Egy Venti összességében mennyivel keményebb supportra mint egy Sucrose? Nyilván jobb, alapba 5 csillagos, de mondjuk annyival jobb hogy megérje akár több K primogemet rááldáozni hogy hátha? Már persze annak tudatában hogy mondjuk Sucrose már megvan.
CSak kíváncsiságból kérdezem. Tetszik Venti, de nem annyira...inkább tartalékolok még -
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #4617 üzenetére
Az 5$ -os kis havi valamit meg is vettem már
Amúgy telibe le is tiltotta a bank a kártyámat miatta mert nem preferált városba ment az utalás.
Majd 1 óra múlva felhívtak, hogy tényleg én utaltam-e, mondom persze és még fogok is .
Kiderült vannak nem biztonságosnak nyilvánított országok és városok ami fekete listán vannak utalás szempontjából. -
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #4615 üzenetére
Szóval akkor a sima bp 11$ vagy van a free ezek szerint ha jól értem.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4602 üzenetére
Igen tavalyi videot neztem. eleinte azert tobbet dobott, vegulis akkor az sem jott be hogy minden nap banyaszok.
pl van aki csak az expedicioval gyujti minden nap crystalt. az a baj hogy mar 60 tol sok kell. lehetne valami crystal boss amit kiutnek dobna vagy 100 kristalyt. most egyelore nem kell fegyvert craftolni, marad csak az ore.#Shiro
Latom te is szenvedsz vele, ketszer ugyanazt a szart beadni
de ha gondolod van geo dmg-s noblesse oblige
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #4551 üzenetére
Sajnos nem ő,
Amúgy miként lehet megszerezni?
Nincs valami leírás hozzá vagy egyszer csak megkapom? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4551 üzenetére
Not yet obtained...nincs meg neki
Ráadásul Hu taot ki se nyithatta volna, mert már nem él a bannere
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4535 üzenetére
Nem official fejlesztoi valasz volt de az inlimted resinbol bedolne a rendszeruk. a sok kis wannabe mint jomagam is elkezdene felelotlen idotoltesbe. ugyse lenne jobb, foleg nekik nem, az userbase profit iranyat ugyis a whalek szolgaltatjak 300k full constellation, meg kb ennyi hanem tobb az r5 5* weapon. f2p jatekosok utan le is huzhatnak a rolot. mint primogen tartja fel a letezesuket, turlmetlensegert ugy is bealdozzak.c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest