Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
-
vakablak93
őstag
pfűű akkor Kazukunból kéne dpst csinálni hogy használhassam is?
Ehh..akkor tényleg le kell beszéljem magam róla, mert ő nálam csak EM support semmi több.Kár pedig, küllemre nekem az eddigi kb legtettszetősebb karakterek egyike Faruzan.
De kösz az infót akkor leteszek róla.
Más holnap csórhatok valakinél pár ilyet? Egyszerűen kifogytam ezekből a gazokból, Travelernek kell, lassacskán haladok a karakterrel, már csak 90-re kell felrángatni.
Ami meglepett hogy a talentjeinél, pár szintenként változik mi kell neki
Erre jön hogy ugyanaz a heti boss kell mint Yaenak, akit szintén elkezdtem felhúzni, (Xeonforever meggyőzött
).
Meddig kell majd kínlódnom mire mindkettőnem leütöm elégszer
, eddig a Raiden bosst hagytam valahogy bénának tűnt így nem foglalkoztam vele.
Most visszaüt -
jonnyjoker01
veterán
Én szerintem még valami van itt a háttérben, nem akarom elhinni hogy csak úgy szétosztják a Nózikat. Az a sejtésem, hogy egyrészt tudják hogy a Fatuikhoz fog kerülni, másrészt tudják mit fognak velük csinálni és támogatják a tervet. Ez lesz majd a csavar gondolom hogy "mindvégig jók voltunk igazából" vagy valami ilyesmi.
Vaagy a Nózi még sem az aminek előállítják a dolgot és az egész csak kamu mint az ég. Najó most már elhallgatok
Csak tényleg nem értem miért nem vigyáznak rá jobban, ha tényleg annyi felhasználási lehetőséggel vagy erővel bír.
Shiro: Rukkolán felnyerítettem
Egyébként nem tudom miről beszélsz, ilyen karakter sosem volt a játékban
-
xeon forever
addikt
DeBazki nézd már végig Nahida válaszait a quest után...
A mostani spoilerbe story elemeket írtam, azok kedvéért akik skippelik a párbeszédet:mi vagyunk a 4. Nem evilági karakter, a hugi/bratyó 500 éve érkezett, a Gnosis meg celestiahoz kulcs, az archonok anélkül is isten szinten vannak .... De Nahida a dokival egyeztetett valami infót, hogy celestia fakel vmt(gondolom a nyitó jelenetes godhoz van köze)és szerintem ezért kellenek nekik a ghnosisok, hogy feljussanak többen(saját Archon nak csak egy van) és valami fatuis összeesküvést csináljanak, total kgb ez a fatui -
xeon forever
addikt
Még a "régiek" is éppen hogy gyúrodnak...
Nézegettem megint,hátha érdekel, de egyre inkább elengedtem a következőket. Black cat érdekel 3.5 ben és most a meglévő 53 karakter mellett nyugodtan hátra dőlhetnek addig. Yae Raiden konsti lassan emelkedik (anyagilag leszív a közmű) legalább a maradék kedvencek is kapnak koronát. Bevallom ebihal leszek a BP+welkinnel. XD
-
Shiro
senior tag
Yun Jint kihagytad.
De eddig sem volt jó minden support minden dps mellé.
Heizou vagy Pinokkió szempobtjábol Faruzan és Yun Jin kb hasonló mértékű buffot ad.
Viszont mivel az egyik FlatDMG és Attack Speed (C6) a másik pedig DMG% és Res Reduction. így az 1+1=3. magyarán nagyon jó szinergiája lesz annak a két supportnak.
Xiaonak nekem ott a Lila Yaksha szett nagyon de nagyon jó substatokkal azt nem lenne szívem lecserélni. (Amúgy se lenne sok különbség, kivéve ha NA-val szeretnék csapkodni, de a White Tasselt mér elvitte Cyno)
Egyébként neki pedig a Faruzan + Benett lesz a jó kombináció. A kalkulátor azt mondja hogy 100K ugra-bugra damage.
A 4-nek meg mondjuk Sucrose, aki szintén megkapná a buffot , plusz összerántaná az ellenfeleket.
Szóval jó support lesz ez a Faruzan.
Viszont így ennek tudatában, plusz hogy elvileg egy banneren lesz Pinokkióval, még inkább nem kockáztatnám meg a Layla C4-ert. -
Sordoran
addikt
Nekem eddig jól jöttek ki a párosok. Ayaka-hoz szívesen húztam ki Shenhe-t, szimpi volt ő is. Ugyanígy Yelan-ra is örömmel mentem hogy buffolja Hu Tao-t, Xingqiu sose volt kedvenc. Most pedig Nilou húzásakor örültem hogy Nahida-val jól fog menni, és szeretem is őket. Igaz emiatt relatív ez a három páros adja 1-1 csapatom gerincét, de nincs bajom velük.
-
xeon forever
addikt
Abbol indulj ki, hogy TANK karakter, Kb aktiv healer nelkul C0 hamar kidöglik mint ahogy láthattad ma is.
Nekem pont ezért jön be Raiden-Miko-Kokomi-Sucrose csapat.
Ledobom Sucrose nuke bombat(Q), Raiden E (C1 Chakra Desiderata will gather Resolve even faster. When Electro characters use their Elemental Bursts, the Resolve gained is increased by 80%. When characters of other Elemental Types use their Elemental Bursts, the Resolve gained is increased by 20%. C2 While using Musou no Hitotachi and in the Musou Isshin state applied by Secret Art: Musou Shinsetsu, the Raiden Shogun's attacks ignore 60% of opponents' DEF.) raengedem Yae totemeket itt valakitol felveszi Sucrose az electrot, 4pcs Viridescent Venerer: 4-Piece Bonus Increases Swirl DMG by 60%. Decreases opponent's Elemental RES to the element infused in the Swirl by 40% for 10s.//electro rest bontja, (Chaotic Entropy6If Forbidden Creation - Isomer 75 / Type II triggers an Elemental Absorption, all party members gain a 20% Elemental DMG Bonus for the corresponding absorbed element during its duration) majd bedobom Kokomit(Sarkanyoskonyv R5 HeritageWhen switching characters, the new character taking the field has their ATK increased by 48% for 10s. This effect can only occur once every 20s, +Artifact boost( Tenacity of the Millelith : Set Bonuses 2-Piece BonusHP +20% 4-Piece BonusWhen an Elemental Skill hits an opponent, the ATK of all nearby party members is increased by 20% and their Shield Strength is increased by 30% for 3s. This effect can be triggered once every 0.5s. This effect can still be triggered even when the character who is using this artifact set is not on the field.) Jön Raiden megegy E, majd Q és lehet neki csapatni. -
emiki6
veterán
Mohoyo általános balancing természetéből kiindulva:
Shenhe egy buffer. C6 rosáriával kompetitív, aki buffer és támadó egység.
Layla rosáriánál többet véd, dionánál kevesebbet.
Layla ezért rosaránál szükségszerűen kevesebbet kell sebezen és buffoljon.
Shenhe csak C6 rosariával, c6 rosaria, szükségszerűen csak C6 Laylával hasonlítható össze.
Minden bizonnyal C6-on is kevesebbet buffol, mit c6 ros vagy c0 shen, de többet véd.Viszont ha bukod a pajzsot, akkor oda az energy generation, a sebzés és a buff.
Legalábbis én így értelmezem.
-
jonnyjoker01
veterán
Jah R2-t akartam írni
Amúgy én is együtt használom őket, Kokomi + Kazuha + Yae + Raiden. Jó csapat nagyon. Raiden buffolja Yae ultiját, Kokomival buffolom Yae E-jét vagy Raiden ultiját érzéstől függően, Kazuha buffolja mindkettőt. AOE és a single target sebzés is rohadt jó, azért szeretem ezt a csapatot mert tök mindegy hova rakod, működni fog.
@xeon forever: akkor félreértettem a helyzetet.
Azt hittem neked egyrészt nincs még meg Yae és 0-ról akarsz C6-ot most, másrészt meg hogy tényleg perkálni akarsz a C6-ért. De amúgy akkor a te Yae-d jóval brutálisabb mint az enyém, szerintem ez bőven elég mindenre is.
Ez a fenti csapat bármivel megbirkózik az Abyssban egy perc alatt nálam és mindenki C0 (kivéve Kazuhát de az sebzés szempontjából nem sokat számít).
-
xeon forever
addikt
Egy szóval sem mondtam, hogy fizetni akarok érte, persze kockázatát figyelemmel véve lehet kell boost. Az is lehet várok még egy két rerunt. Viszont nagyon szeretek velük játszani (@#$_&+-)
Sucrose és Kokomi is bőven segít ebben a csapatban, szóval szerintem C4 így elmegyek idén. -
xeon forever
addikt
Egyébként te vagy a "hibás"...
Mikor mondtad, hogy kell az összes én akkor vizualizáltam, és rájöttem, hogy jobb több karakterrel játszani...
Nekem pl mióta 10 csapat van egy kattintással azóta megnövekedett a játék élmény. Már csak az artifakt setupot kéne így megoldania Hoyolabnak... Kimaxolná az élményt.
Pl Nobless set put on charakter. Így egyesével atpakolni xar.
Főleg coop amíg várnak a teammatek, hogy mehetne már a boss fight.
Karaktereket ki le lehet építeni másra is mint alapból, főleg coop. -
jonnyjoker01
veterán
Miért nevetséges? A leakek alapján rohadt jónak tűnnek az új artifactek.
Desert Pavillion:
2-piece: Increases 15% Anemo DMG Bonus.
4-piece: After Charged Attacks hit opponents, this character’s Normal Attack SPD will increase by 10% while Normal, Charged, and Plunging Attack DMG will increase by 30% for 10s.
Flower of paradise:
2-piece: Increases Elemental Mastery by 80.
4-piece: The equipping character’s Bloom, Hyperbloom, and Burgeon reaction DMG are increased by 50%. Additionally, when the equipping character triggers Bloom, Hyperbloom, or Burgeon they will gain another 25% bonus to the effect mentioned prior. Each stack of this lasts 10s. Max 4 stacks simultaneously. This effect can only be triggered once per second. The character who equips this can still trigger its effects when not on the field.
-
Sordoran
addikt
Nekem van egy csomó, mert soha nem használom. Nem használom, mert majd úgyis kell a másik fajta material is más karakterhez, de így meg minek is gyűjtögetem...
Sőt, én mai napig az összes weekly boss-t ütöm, pedig most már 2 napnyi resin kell hozzájuk. Ha bejön a 2. weekly boss sumeru-ra, lehet emelni az első 3 boss resin felezőjét 5-re. -
xeon forever
addikt
Jó de nekem már nincsenek olyan reflexeim... Bemegyek tankolok, spamalem a B-t próbálok időben váltani, még figyelni az ICD-re mióta Shiro belinkelte. Vagy felkurrom magam és szét&@$7_0|{ mindenkit NA val, hála a triple crowned karaktereknek
Pl Raiden új szettje meg Cínó fegyvere miatt 100% cr 180crdmg 373EM 160% ER 2080 NA 9k single hit+Raiden saját E kb 5k-12k közt Q még nem néztem mi a max tegnap raktam össze. -
nonsen5e
veterán
Nem olvastam végig a teljes HSZ chaint, de simán nem zárja ki egymást a kettő.
Mármint ha azt hallom, hogy bow user, nekem is először a charged shot használó karakterek jönnek elő, és azt nagyon nem szeretem én sem. Ezzel ellentétben Yoimiya meg csak balklikk spamből áll és célozgatni sem kell vele - így használni is szeretem.
-
xeon forever
addikt
Kazu E+E+Q / Kokomi E/ Beni Q és mehet a party Dilucnak E+E+Q+NA/NA/NA/NA
Kokomira azéert van szükségem mert rajta van Tenacity_of_the_Millelith
4pcs (When an Elemental Skill hits an opponent, the ATK of all nearby party members is increased by 20% and their Shield Strength is increased by 30% for 3s. This effect can be triggered once every 0.5s. This effect can still be triggered even when the character who is using this artifact set is not on the field.) +R5 Thrilling_Tales_of_Dragon_Slayers
(When switching characters, the new character taking the field has their ATK increased by 48% for 10s. (R5) This effect can only occur once every 20s.
Szóval Kokomi Beni ATK-t emeli, Beni Q-ja pedig magasabb ATK ráta miatt nagyobb bonuszt ad Dilucnak.Kazuha helyett jó lehet Sucrose C6 is.
Hutao csapatba meg tenyleg csak Xingcsó mehet próbáltam mindenkit, de mellé ő kell. -
emiki6
veterán
Ja, tényleg, itt a okt 23-i lék cunami reddit post, ami összesíti a korábbi leakeket is: [link]
Azt írják, hogy a skillje buffolja az aktív karaktert, a Q meg "bladestorm". Burningről szó sem esik, az találgatásnak tűnik.De nem is számít. Legkorábban a béta kitje lesz érdekes és releváns, de majd zajef beszámolói alapján döntök úgyis. Bár valszeg meg kell várjam a rerunt.
-
Wayne
aktív tag
Dehogy, csak méregből elnyomtam az összes primogememet
. 5ös pity-m volt, garantált banner 5 starral. És és csak húztam EGYet az Albedo banneren Xiangling miatt. Komolyabb húzás nem volt tervben, mert Nahidára tartogattam a primogmeket. Természtesen rohadt mérges lettem, mert elcsesztem a fiftyfifty-t, meg ki faxnak kell Albedo
. Nincs Itto-m, Hu Tao mellé meg jobb Yelan. Meg hülye fejjel miért nem Nilou banneren húztam azt az egyet... A többi meg történelem...
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Hát jelenleg Tighnarival játszok, de én mindig kísérletezek új összeállításokkal meg visszatérek egy-egy számomra fun csapathoz időnként. Heizounak burgeon csapatot állítottam össze (Thoma, Dendro MC, Yelan) és egyik kedvenc csapatom, biztos elő fogom venni rendszeresen a jövőben is.
Amikor Inazuma 100%-olására ráfeküdtem (rejtett achikkal együtt) akkor pár száz primót adott max és egy hétvége alatt csináltam meg kb 2x4 óra játékkal. Én inkább az esős időkre tartogatnám a végét, amikor adódik több szabadidőd és a játékba kevés új dolog jön (általában tavasz körül).
-
xeon forever
addikt
Nézd már végig a videót...Még az Abyss videót is... Szerintem jól lett kiépítve arra amire használom. Relatív folyamat pyro dmg a csapat NA-ja is Bennet C6 miatt. Tehát Xingcsò NA-ja pyro lett(videóban látszik is Bennet ultija után amíg energiát gyűjtők addig is pyro dmg), és vape folyamat a csapat, kazu még elemental res csökkent 4pcs VV szettel.
Hutao viragocskaja még burnt is nyom mivel C2 ezért a charged is ráteszi.
A oldal végig 1 perc alatt próbáltam megcsinálni...(Egyébként mostanra begyakoroltam a rotációt és Mindig 9:10 marad A oldal után a keményebb ellenfelekre ) -
xeon forever
addikt
Ayato a Best REDNECK a játékban. Számomra ő hozta el az igazi anime hent feelinget. Sokan leszoljak, hogy így meg úgy még meh, de szerintem Ei mellett neki van a legjobb E-je.
Zhonglit Q animáció miatt szeretném nagyon. Nilou most a Q animációban szintet emelt, közelít EI Q animaciohoz.
Engem jobban érdekel a szép animáció mint a számok.
Pl JRPG Legend of Heroes széria is vitte nálam a Q liefe animációt a seven slashel... -
jonnyjoker01
veterán
Most 40 fatem van, patch végéig meglesz a 70-80 mert még van egy csomó bepótolni való tartalom ami primót oszt nálam. Tervezek welkin hal maradni, patchenként egy 5 csillagos fog beleférni így. Ilyen még nem volt hogy zsinórban egy csomó karakter érdekelne, ezért ezelőtt mindig egy garantáltat (20-25k primot) tettem félre egy-egy karakternek, most ez új lesz számomra és már félek előre
-
jonnyjoker01
veterán
Spoiler: Egy oldal ahol mindig a leakerektől telhető legfrissebb információt adják jövőbeli bannerekről
[N.], [S.]és [D.] mind egyszerűen kell. [N.] garantált lesz nekem, [S.] 50/50 és [D.] garantált vagy 50/50 [S.] bannere alapján. Örülnék neki ha mindhárom összejönne, de valószínűleg nem fog ha az RNG istenek bekerülnek a képbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged