Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #13945 üzenetére
Dendro MC-ről átrakom rá az artifactokat egyelőre, de aztán pár karikát megyek vele. Elegy jó neki? Az jelenleg Yelanon van, de őt elég ritkán használom, szóval átrakom
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13935 üzenetére
Konkretan nem egyrol van szo... ott van Chasm, Mondstadt, Liyue, stb..... de ahogy szamolom kb max 500 chestrol lehet szo... az meg primogemben nem olyan sok. viszont idoben szerintem tobb nap is lehet amit most nem biztos vegigszenvedek.
#13936 Sirandrish
Harom opciod van : 4pc Wanderers, 4pc Glided Dreams... ezek kb hasonlo szintuek attol fugg melyikbol van jobb... vagy mono Dendro teamnel, pedig a 4pc Deepwood.
substatokban, ATK, Crit, Elemental Mastery, es Energy recharge legyen..
a tobbi mar tortenelem. -
emiki6
veterán
válasz
Inazumát nemrég kiszázoltam, egész laza volt, talán 15 electroculust és Narukamit leszámítva, oda kellett az iránytű.
Viszont starfell valley-t ha megszakadok se fogom tudni. Mindent megcsináltam, rejtett ladákat is, rejtett szigetet is, iránytűvel átszkenneltem 2x, rengeteget barangoltam, de semmi és csak 97%-on áll.
bezzeg monstadt többi részén még 100% után találtam több ládát is az iránytűvel.
Dragonspine szintén olyan, hogy ahányszor bejártam... oszt mégsem 100%. -
Sirandrish
legenda
válasz
Nah akkor lökjed a buildet a papának...most izzadtam össze az utolsó ascendjét
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #13916 üzenetére
mehet a ley line farm
-
F34R
nagyúr
válasz
Heizout hasznalod meg? egyebkent kb en is igy vagyok.. A teruletek mar 100%-sak csak van meg jopar chest es quest hatra.. viszont a tobbi Teyvat terulet nem mind ilyen.. azt nem tudom ha azokat is 100%-ra vinnem menni primogemet tudnek vele gyujteni? mert nem igen erne meg a befektetett idot...
-
xeon forever
addikt
válasz
Pity
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13905 üzenetére
Az excel meg dmg calculator tenyleg csak azoknak kell akik joval a megjelenes elott akar beta testekbol kicsuszva, de meg whale szinten jatszanak es tudataban akarnak lenni milyen lesz a kisimpelt karakteruk
. Nyilvan egy mezei f2p-t nagyon nem fog erdekelni csak az elso hetes benyomas, es vagy elengedi vagy pedig bezsakolj a banneres karit.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13896 üzenetére
engem nem zavar
nem matek? ezt mondd az Excel tábla szerelmeseinek. amúgy nem látok nagy különbséget, max én lógok ki a sorból, sokszor azt sem értem miről beszéltek
ha rohadt könnyű amúgy is, akkor nem mindegy mi van rajta mennyi az az atk, dmg stb? -
xeon forever
addikt
válasz
Mindenki egyforma. Ha nem tudnád.
Más:
Mint írtam nekem első az animáció, de nem árt ha nuke és playable lesz, viszont annak én is örülök, hogy van support itt a fórumon akik jó ötleteket/tanácsokat adnak. Sok mindent itt magyaráztatok el. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sőt..ez igazán örömteli, mert így az olyanok mint én, akik lusták az ilyesmire időt szánni és/vagy nem értenek hozzá, van kihez forduljanak segítségért
Szóval csak így tovább...mélyedjetek el a játék minden csínjában és bínjában -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13865 üzenetére
De most minek beszéltek kódban?
Legutóbb direkt rákérdeztem, hogy zavar e valakit a banner leak, senki nem reagált, szóval úgy tűnik nem.
Én amúgy a spekulatív roadmap-et preferálom, jobb számítani a rerunokra is. [link] A spekulációik is többékevésbé pontosak.
Mindenesetre az kiderült, hogy elég erősen ügyelnek rá, hogy ne legyen powercreep, sőt (
), szóval aki nem "kell", annál érdemes megvárni mennyire állja meg a helyét vagy milyen a playstyle.
Cyno annak ellenére lett meh erősségű, hogy mennyire központi karakter. Se Cyno, se Nilu számára nincs még jó szinergikus és ütőképes csapat, így kevéssé használhatóak könnyedén és várhatóan tovabbi 5*-okra fognak hagyatkozni.
A 4*-oknál meg az új norma, hogy nem hasznosak vagy gyengék, nem éri meg rájuk erőforrást pazarolni. -
slimG
tag
válasz
3.2A - burn
3.2B - save
3.3A - save
3.3B - save
3.4 - save
3.5 - BURN, BABY BUUURN! -
xeon forever
addikt
válasz
Már semmi rerunnemszolhat bele. Mindenki megvan aki számít. Leakek alapján D-re várok. N után.
Fear: már senkinek sem marad pinze... -
F34R
nagyúr
válasz
pized mennyi van ra?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #13835 üzenetére
Lehet nálad másképpen van definiálva az unalmas, mert ezt ismerem és unalmas.
Mármint ha folyamat ugyanazt kell lényegében ismételgetni, az unalmas az én értelmezésem szerint. Persze már önmagában az hogy szeretek Hu Tao-val játszani is sokaknál unalmas lehet, és ezért váltogatják gyakrabban a main csapatukat. Ellenben én, akinek Zhongli kb. minden traveling csapatomnak oszlopos tagja. Szimplán mert jobban szeretem a shieldet mint a healt. -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13835 üzenetére
De ehhez kötelező a C1, ha nem tévedek. C0-on mehetsz a balettba ugrálni.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13770 üzenetére
Ilyen szazalekos ATK substatok vannak, de szerintem nem valtom meg veluk a vilagot.. egyelore 2pc glided dreams es 2pc gladiator van rajta.. de megy majd a farmolas, Nahidanak amugy is kell a domainbol.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #13770 üzenetére
Azt se felejtsd el, hogy cínó megint csak egy olyan karakter lett akihez kell a saját fegyoja, hogy igazán jó legyen. Eula is ilyen, meg HuTao is... Persze jók lehetnek anélkül is de..és akkor specifikus artifactokat kell farmolni.
Cínó esetben a lehető legjobb a saját szettje 3 em artival maxos cr substatokkal saját fegyoval, megfelelő supporttal.
Cínó mellé szerintem Barbara jobb(karakteren van a víz) mint Kokomi vizezni/healelni meg MC Dendro tűnik jó választásnak, Fearnek jó Raiden van én a helyébe subdps/support -kent tenném be a csapatba.
Heal/support oldalon még Beni is jaccik, ha nem vizezni akar az ember. -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13725 üzenetére
ah, köszi!
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #13745 üzenetére
No, így mán értem!
Csak valahogy leragadtam ott, hogy le kel ütni a kis részegységeket.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #13742 üzenetére
Fizikai esélytelen pl. Eula kuka hozzá.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #13738 üzenetére
Bocsi, ez lesz az:
https://www.youtube.com/watch?v=6StUy4aSlrQ -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #13713 üzenetére
Mondani akartam, hogy oké "látom", de a resist buff akkor is rajta van.
SSJ Ayaka megoldotta. Bár kicsit jobban figyelve a dolgokra lehetett volna elegánsabban is.
Az első fele meg tiszta xeon forever módi. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13708 üzenetére
Koszi, pontosan sajatos tapasztalatra voltam legjobban kivancsi.. Nekem van Glided Dreams is meg Gladiator, egyik sem a legjobb statokkal (rakok fel kesobb kepeket..) Deathmatch van nekem rajta, eddig talan sajatosan Beidou volt hozza a leghasznalhatobb, Fischl sem rossz, de mivel nem is C6 es megcsak fegyverem se nagyon van hozza, marad az elobbi. Traveler az egyetlen Dendrom aki ugy ahogy ki van epitve. Folyamatosan farmolok en is, TF setem sosem volt, de meg csak jobb piecem sem. Tehat akkor hiaba lenne meg Yae ebbe a team-compba sem tudnam berakni... Sara esetleg ? bar o is C6-nal lenne csak erdemleges opcio.
Ahogy mondod, nem akarok egyelore uj electro karakterre raallni, csabito Yae de az elemental szaladgalasat nem tudom hova tenni (a totem sebzes egyebkent jo otlet volt. )
Sztem helyrepofozom a maradek electro karikat, probalok jobb artifactokat csempeszni es akkor egy olyan still OK comp lesz amivel azert meg par Abysst meg tudok jatszani.Olyat is probaltam btw utolso mondatkent megemlitve, Cyno, Traveler, Yelan, Beidou. az is hasit mikor olyanja van.
Ha mar bloom reaction, Nilou nalad milyen eselyekkel indul? nalam igy hogy + meg 1 nieche support kell (Nahida) nem biztos hogy bevallalja az ember.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #13721 üzenetére
Skyward még Atk speed bónuszt is ad. Ha más nincs....
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13721 üzenetére
atk pattern az mi?
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13719 üzenetére
na de csak 4sec. azalatt ne nem visz 5 ütést plusz ugye az elektro sebzést ad, a nomál ütésnél nincs is
-
Mike
veterán
válasz
"2100+ ATK, 200-300 EM, 70/200 crit." milyen artifact amiből te összeraksz egy ilyet?
-
emiki6
veterán
válasz
Megemlítendő, hogy fegyverfüggő a legjobb set és a gilded asszem csak a signature fegyverével igazán jó. A TF-nek meg előnyös lehet, ha a fegyver az E-t jobban erősíti.
A TF technikásabb, de több energiát termel vissza a több E miatt. Az ER meg akkor kell igazán, ha megszakítod a Burstöt, mert akkor E-ktől esel el, amúgy egész jól vissza tudja tölteni magát, ha van electro resonancia.
Logikusan, burst megszakítás esetén, mivel mindig reakciózik, ezért a több EM nem árt és több ER kell. Kisebb field time esetén is lehet, hogy megváltozik az arti szet erősorrend, de a TF biztos előrébb lesz, mivel mindig lesz reakció. Gyakorlatilag, szerintem a legjobb szetet a substatok fogják kiválasztani.
Bár szerintem nem ez érdekli F34R kollégát, mert Cyno csapatai általában nem annyira erősek, mint a bevált csapatok. A kérdése arra irányult, hogy Yae kivel pótolható legjobban, ha jól értettem.
-
xeon forever
addikt
válasz
Hogyha megvan Sucrose akkor ajánlom próbáld ki:
Cyno-Fischl-Barbara-Sucrose(EM kiépitésben) csapatot is.Neked is ajanlom egy proba erejeig ezt a felállást (electro-electro-hydro-anemo) a 12-B oldalra.
Amikor látszik akkor sok dmg-kell, amikor nem látszik akkor electro aoe dmg a kacatjainak az eltavolitasara. Nekem bejott ez a felallas es meglett a 36*. -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13695 üzenetére
Köszi, ez jó hír
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13676 üzenetére
Őt melyik banner adta?
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #13676 üzenetére
Én is mindig ezt mondom az utóbbi két évben.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #13554 üzenetére
Jaja, csak még nem szineztem ki
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #13532 üzenetére
Én soha egyetlen egyszer sem mentem hogy majd én farmolok, és mégis van vagy 4000 kristályom, pedig most huztam fel Cyno fegyverét is
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13470 üzenetére
Jaja.. es idegesito hogy nemtudom hol lehet az a harom...
#13471 xeon forever
nem azt mondom hogy nem jo.. de valoszinuleg bennem van az hogy minel hamarabb letudjam es frusztral ha nem porog a progress. pedig igazabol van ra tobb mint 30 nap. es mivel 3.2-ben sem jon terulet hozza igy lehet kicsit lazabban kellene vennem. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13468 üzenetére
Fuu nagyonhosszu... az a vicc hogy elkezdtem osszegyujteni a 76 manot es hiaba mentem vegig akkor is hianyzik harom :
nah azt en mar nem fogom ujra vegigkeresni.
A Sivatagos questek is ilyen hosszuak lesznek sajnos. -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13400 üzenetére
Shift+enter -t is külön sornak veszi az új szerkesztő?
A fő kérdés amúgy az, hogy igényli e bárki, hogy a sztori-n kívűl bármi spoilerben legyen? Egy leakelt kit vagy hogy mikor mi várható szerintem senkinek nem rontja el itt a játékélményét és akkor minek spoilerbe tenni?
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #13400 üzenetére
Köszi, ha el nem felejtem, akkor alkalmazni fogom.
Addig is, aki kíváncsi az szenvedjen meg érte. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13178 üzenetére
Kinaban, Japanban nem egy ilyen auto rohangal... sot en mar lattam hogy sportmotoron is feszitenek.
#13116 F34R
lofaszt arrol, allitolag lesz Genshin anime.#13170 Dewri
Ez mar csak azert sem opcio, mert ahogy te is mondod dupla annyi ido, dupla event ido, dupla welkin + BP. Ennel meg az is jobb ha skippeled es rerunkor behuzod... foleg hogy mostanaban 3x is vannak -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13178 üzenetére
Igen, én is úgy vagyok vele, hogy anime karakterekkel én semmit nem dekorálnék, mert cringe. Jól néznek ki a kocsik, de ilyennel járni...
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #13148 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13037 üzenetére
Nekem... Mondjuk teljesen mas hogy pl aki Ningu main annak volt par catalyst is ami akar huzhato.. van aki a support miatt kulon utazott az Elegy bowra. stb... Vagy pl a Mistsplitternel sem volt must have a masik fegyver megis huztam rajta mert dobott sokat Ayakan. Ilyen szokoevenkent bannere ralehet nezni. Mondjuk nekem meg ezen szokott "szerencsem" lenni nem a karakter banneren.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13030 üzenetére
Aqua Simulacra meg a Jade Winged Spear pl. egynek.
Kagura's Verity meg a Primoridal Jade cutter.
Wolf's Gravestone es a Staff of Homa.Meg ugye preferencia kerdese... Ha mar igy adjak a weapon bannert akkor az a minimum hogy mindketto garantalt 180-nal.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #13030 üzenetére
Volt hogy nekem mindkettő kiemelt kellett volna, és sikerült egy 20. Skyward Atlast kapni
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #12990 üzenetére
A SYP tanácsa egészen tetszett: low spender csak akkor húzzon fegyver bannerről, ha mindkét featured fegyverrel boldog lenne. Én valszeg ehhez fogom tartani magam.
-
Közben a KQM frissítette a Ganyu guidját: [link]
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #12929 üzenetére
De ki tudja hányadikra kapsz Candace-t, lehet addig 2 Cyno is kihullik.
Cyno-ra írtak valamit, hogy a C2-je lesz op. C2 sajat fegyverrel olyan 75% dps nyereség.-
Közben tegnap kicsit kutakodtam, mert kerestem olyan forrást, ami csak a banner leakekkel foglalkozik (kit, character, story és lore leak nem érdekel) és némi sodródás után a SYP (save your primos)-t találtam.
A weboldalukon van egy jó timeline és egy spekulatív roadmap. Utóbbiról it egy ss:
A spekulációk az elkövetkezendő event-ekből következtethetőek (az oldalon ott vannak az indokok, ha valakit érdekel). Szóval ha valakinek még kell régebbi karakter, akkor jelenleg ez egy jó előrejelzés, még ha nem is biztos. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #12925 üzenetére
Vagy legalább beengedni a spanokat. Nem ellennék ott a botommal, míg spammeled a space-t?
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #12922 üzenetére
Degonoszvagy
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #12901 üzenetére
Pedig én erre számítok, hogy a végéig nem fogunk ténylegesen találkozni a tesónkkal, maximum úgy ahogy legutóbb összefutottunk vele Dainsleif-el egy rövid időre, váltunk pár szót, valamivel közelebb kerülünk az igazsághoz majd eltűnik.
Amire én gondolni tudok, hogy végig csaplatunk az összes régión, az utolsóban lezárul a fauti szál, és ezután jön elő tesó, és tudjuk meg mégis mi történt vele. Itt lezárhatjuk az abyss részt, majd jöhet a Unknown God. Ez a 3 szál mind végén lehetne, így be lehet rakni időhúzás gyanánt is plusz területeket közéjük, egy más világ/dimenzió/kontinens. De ez még messze van, több év. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #12901 üzenetére
Egy Mátrix szerű loopot el tudok képzelni, főlegy hogy az
de nem tartom kizártnak hogy nyíl egyenesen vágtatunk a vég felé csak még nem tudják a készítők seég kamu -
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #12899 üzenetére
A Sumeru city fáról szivárgott ki egyedül a modell, de az ugye csak bekerült a béta fájljai közé valamiért idő előtt és kinyerték az adatbányászok. Viszont ezt leszámítva nem nagyon volt értékelhető leak, bár én nem is kerestem.
Tesóról amúgy csak csöpögni fognak dolgok, de az majd 3.3-tól lehetséges. 3.2-ben még a sumeru archon szálat zárjuk le, addig nem számítanék rá (persze lehet tévedek). Azt már tudjuk a törpéktől, hogy a tesónk is segített nekik korábban megtisztítani az erdőt. Ha ő is végig szenvedte ezeket, nem is csodálkozom, hogy átállt a "gonoszok" oldalára.
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #12876 üzenetére
Jaa, azt hittem az már egy másik nemzet 4.0-ra
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #12876 üzenetére
Aztaq.
hat lesz mivel szoszmotolni.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #12825 üzenetére
vagy peldaul ki kell hagynod karaktereket. mar az is faszabb volna ha egy 90 wishre a banneres karit adna. Akkor is volna mivel szoszolni mert a nyersanyag, mora, stb elfogyna ugyanugy. De legalabb a karcsi meglenne.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #12639 üzenetére
Ó én is most kikapcsoltam a játékot, és rányomtam az előtöltésre. 80+ Fate-tel kezdem a holdnapot, azt a 20 primót már el tudom engedni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #12602 üzenetére
Nekem fájt kb minden quest
Szerencsére még az elején letudtam, így kb 30 napja be se tettem a lábam a területre
Tegnap néztem meg az említett appban hogy hány láda hiányzik, de ha fizetnek érte se megyek neki azért hogy 25 primoval gazdagabb legyek -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #12609 üzenetére
nekem meg jobban bejön a gyerekes, humoros. a főhös 15 éves, nem egy kis felnőtt. ehhez képest így is túl komoly.
#12602 nem szabad ilyet csinálni, midenből kiégsz 8 óra alatt, legyen az játék, sorozat
(egyszer Benny Hill Show-t néztem egy balatoni nyaraláson olyan 4-5 órán át, mert szar volt az idő, hát az mennyire egy kaptafa, paskolja az öreg fejét, szaladgál a nők után) -
válasz
A színpados sidequest sorozat engem is kiégetett..
-
F34R
nagyúr
válasz
En is most maxoltam ki a domainjuket... az osszes lada meglett, open world meg 163-nal altam meg... meg kettorol tudok hogy kimaradt, azt esetleg ha meg lesz holnap annyi ido kinyitom..
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #12462 üzenetére
A kérdés, hogy lesz e melt/vape féle electro reakció a dendroval, ami pl keqinget vagy más lehetséges electro dps-eket életképes(ebb)é teszi.
(Még nem neztem meg milyen jellegű reakciók lesznek, csak hogy a dendro vízzel, electroval és tűzzel fog reagálni és többféle electro reakció is lesz,ha jól értettem.)
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #12452 üzenetére
Pár éve csináltam egy tanulmányt. A videó játékok fejlesztése közben a VA az egyik legdrágább elem. Genshinnel is ez van. Nekem különösen üdítő a JP VA. Kb nem is jaccanek vele JP nélkül.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #12452 üzenetére
Az meg ki a tokom?
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #12340 üzenetére
Xiangling vagy Thoma a jobb? Mindkettő c6 és lehet kéne egy második pyro karakter Bennett után
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #12337 üzenetére
Mivel nincs meg nem tudom
mikor jott a rerun hir akkor meg szinte sehogy nem allt Yanfei sem, illetve rossz volt a rotaciom, igy a dmg a fasorban sem.. most hogy minden a helyen van azert team buffal burst elnyomassal tud 120k- meltet es ameddig tart a burst es bennett buff tud 80k-s vapet. mindezt ugy hogy nem kell skill cooldown mert hat catalyst user.
Basszus hogy lett neked C4 Heizou ?? csak nem beesett C1 Kazuha?
utolso pillanatban rahuztam igy C0 ott porosodik lvl1, majd ha kell egy Anemo unit felhuzom.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #12318 üzenetére
Köszi, lementettem, kellenek a jó infóforrások!
Közben amúgy gondolkoztam és végül is nem akkora baj, hogy Zhongli előrébb van, mert a következő 5*-omon már veszthetek 50/50-et.
Ha Zhonglinál vesztek és ott megállok, az garantálja a következő 5*-t. Ha nyerek, akkor bár a következőhöz nem kerültem közelebb, de "olcsón" szereztem egy Zhonglit, szóval win-win, csak legyen elég fate.És ez csak azért működik így, mert az 50/50-ek megnyerése és elvesztése független egymástól, így valahol, ha nem pörgetek Zhongli-n, de megnyerném, az egy elvesztegetett 50/50 nyereség. Ejj, ez a gacsa...
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #12318 üzenetére
Pont most cseréltem Xianlingot Kazuhára, valahogy sokkal kényelmesebb a használata, plusz Xianlingnál mindig azt éreztem, hogy a burstjének elpazarlom a sebzését.
Illerve nálam a rotáció egy kicsit különbözik.
Zhongli E
Ganyu E
Kazuha E
Benett Burst+E
Kazuha Burst
Ganyu Pjű! Pjű!... -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #12199 üzenetére
Kazuhának 8 sziget variációja (vagy permutációja?) van, mindegyiken van valami saját. Xinyan és Mona szigete mind 2 verziós. Vagy az interaktív térképre mindezek szummája kerül rá?
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #12199 üzenetére
Fogsz még szenvedni hogy kimaxold mert az a térkép semmit nem ér itt
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #12163 üzenetére
+1
Nem is tudom amúgy engedné-e, nem használtam előző telefonomban kártyát, mostaniban nincs lehetőség se, de a sebesség miatt már inkább nagyobb tárhellyel vettem mostanit is.128 GB alatt nem vennék már telefont, de az is éppenhogy csak elég volt. Mostani 256-os, ezzel már el lehet lenni. Ma microSD-t csak fotók tárolása céljából tennék telefonba. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #12101 üzenetére
Van még idő gyűjtögetni..
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #12057 üzenetére
Remelem nem, mert ellege hanyagolom..A szigetet az eventet, a world questet sem, hangoutot plane... szoval van mit csinalnom.
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #12057 üzenetére
Nyári szünet van az Aranyalma Szigeteken, Hoyolabon Paimon álmodozik meg van HoyoQuiz de abba belekerülni nem fogsz, meg senki más se és még az se aki
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11969 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11969 üzenetére
szemelygepkocsi
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11889 üzenetére
Hat jah, foleg ha kiesne a banneres is.
Summeru karikbol neked melyik szimpatikus?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11871 üzenetére
Mennyit csesztel el ra? kellene nekem is de nem szeretnem ha kazuha kiesne .
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #11757 üzenetére
Remélem storyban megint lesz nagy előre lépés! Mindenestre tényleg hangulatos a táj.
-
kory24
őstag
válasz
jonnyjoker01 #11721 üzenetére
Igen az artifact strongboxra
In version 3.0, more Artifact Strongboxes to the Mystic Offerings system.
Those sets are:
-Thundering Fury
-Thundersoother
-Viridescent Venerer
-Maiden Beloved
-Archaic Petra
-Retracing Bolide
-Crimson Witch of Flames
-Lavawalker
-Blizzard Strayer
-Heart of DepthForrás: [link]
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #11688 üzenetére
Ha egyszer véget ér a móka tuti csinálok offline editiont belőle.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11673 üzenetére
Nah erre kivancsi vagyok.... ugye mindket banneren ott lesz es sokaknal az uj karakterek nem egybol estek. pedig egy C6 Heizou meg engem is erdekelt volna....
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11671 üzenetére
Ezzel együtt a 2.8-at nagyon várom. Az új karik új színt hoznak majd a játékba., legalábbis nekem biztosan. Már kezdetektől fogva kb ugyanaz a brigád. Nem baj hogy nem lesz optimális, lényeg hogy más legyen mint eddig. Pl csinálni egy teljesen szeles brigádot bár ugye sok értelme nincs
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #11660 üzenetére
Amit te tudsz telóval, azt én valszeg 10.000 óra után se tudnám..főleg mert 4 után felkötném magam
Még controlerrel is ha tehetem csak olyan játékokat játszom, amiben nem kell "célozni". -
vakablak93
őstag
válasz
Nálam is ez van ha bekerül a kontroller szó....
Képtelen vagyok vele érrlmesen játtszani, még telefonnal újabban már Ganyuvsl is elvagyok, addig konrollerrel meg megöltek a Hilicurlok -
Mike
veterán
válasz
Bele lehet jönni. 18-ban vettem a ps-t, előtte pc master race voltam 27 évig, a konzolosok a jatekgépükkel, na hiszen. Azóta az asztalit 2x kapcsoltam be. :)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #11659 üzenetére
Nem lenne rossz valóban, ha legalább egy hétre fel lehetne halmozni, heti 1x leülni több időre. Ha korlátlan lenne, ismerve magamat én biztos csak halmoznám.
Viszont jópofa lenne új karakternél nekiugrani és órákon át farmolni domain-t artifactért.
Mike: Sose szégyeld, én már csak hogy el legyen költve költöm el, jellemzően most ley line-ra. Normál esetben artifactot farmolnék (vagy új karakternek, vagy egy sokat használtnak keresni a tökéletes artifactokat), de jelenleg folyamatosan 1490+ darabom van, és nem bírom rávenni magam, hogy szelektáljak. Így kénytelen vagyok olyan dologra elverni a resint ami nem ad artifactot.
Mellesleg amíg nem voltam AR45 nem foglalkoztam resin-el. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11519 üzenetére
Kb az enyem is akorul van buffal.... sztem ez amit F2P ki lehet hozni belole, max a sajat fegyverevel lehetne.. A tobbi Constellation kellene neki de azt meg fizesseg meg a kinaiak.
SordoranOkes, varom a kisasszonyt
jah igen, a minosegiek szazezres kategoria.
-
slimG
tag
válasz
jonnyjoker01 #11445 üzenetére
Mostani Abyss 12 nálam 7/9 csillag lett, 2vel javítottam az előző havit. Kicsit csaltam, mert nem fixen 1 csapattal mentem végig.
Team2: Zhongli-Xingqiu-Yelan-Hu Tao. (újabb köszönet Johny mesternek)
Team1 chamber1re: Ayaka-Diona-Sucrose-Ayato.
Team1 chamber2 és 3: Yae Miko-Xinyan-Sucrose-Raiden. egész fun volt vele. -
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #11448 üzenetére
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #11445 üzenetére
Szia!
Hú nagyon köszi a tippeket, meg se fordult a fejemben hogy Raidenre építve csináljak csapatot.
Őt én csak support/sub dpsnek használtam eddig, ki sincs úgy építve mint Ganyu és Hu Tao, félek még ha az összeállítás ütős is a karaktarekkel még nem tartok ott.
De akkor elkezdem őt is felhúzni komolyabban és mindenképp kipróbálom köszi az ötletet
Benett és xingqiu kapcsán ment a sorrend, azt már megtanultam.Illetve jól értem hogy azt javaslod, hogy Ganyu és Bébimacsek legyenek Hu Tao supportjai?
Hu Tao kb úgy áll nálam mint Ganyu, de Ganyut erősebbnek érzem.
Ettől függetlenül a Szájas teammel semmi gond nem volt, vele elég egyszerű volt.
Noellet eddig is palyzsnak használtam hogy legyen melt, csak még nem tart ott ahol a többiek, őt is húznom kell még. A 12-esen elég hamar leszedték a palyzsát és többet hátráltam mint kéne sajnos....Egy szó mint száz, most belelkesültem, meginnt érezni a hajtást hogy húzzam a karaktereket mert végre érzem a célt
És mégegyszer köszi a tippeket a csapatokat illetően#11446 Shiro: Az befér egyáltalán a terembe?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #11387 üzenetére
Én is nagyon jól takarékoskodtam, de most tavasszal elszaladtak a dolgok.
Nekem is volt egy fegyver banneres sztori, ami szintén nem jött be (ráadásul nem is másik kiemelt, hanem egy 3. fegyver jött), na meg rámentem több bannerre is, miközben az 50-50-eket buktam. Bár még van annyi tartalékom, hogy Kazuha fix lesz, de azért csak jobban éreztem magam tavaly mikor 30-40k primoval mentem bannernek, néha úgy hogy már pity közelében voltam, és bejött az 50-50 is (tehát 10-20 wish-ből jött akit akartam).
Bár bánni nem bánok egy 5*-ost se: Kokomi kellett heal miatt, Ganyu mert waifu, Shenhe cyro supportnak Ayaka mellé must have, Yae waifu és fun, Venti archon és anemo, majd most Yelan hydro support Hu Tao mellé. Utóbbi picit vicces, hogy azért szedtem ki C1-et Hu Tao-nak, hogy mehessen charged attack folyamat, erre most jobb ha sima attack-al tolom Yelan mellett.
Sumeru-nak én is örültem volna ha nagyobb készlettel vághatok neki, de ha nem jön be Kazuha-n se majd az 50-50, akkor új archonon kívül mindenki prioritását veszti. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11387 üzenetére
Koszi, igy megovtal egy balesettol..... en is akartam a napokba huzni ra, de sanszos hogy a multkori Mistsplitter is csak szerencsen mulott. Meg elotte az Unforgedon.. nah mind1. Egyebkent Yelan szepen teljesit nalam is, ennek ellenere Xiao is hajlektalanna akar tenni.. Nem tudom Heizou mennyire helyettesitene ot.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11352 üzenetére
De lemasoltam
es meglett...Yae Miko helyett eloszor betettem Keqinget, o nem volt a legjobb... majd jott Fischl es csodat tett.
2nd team meg ugyanaz mint neked.. Mindegyik flooron volt +10s a vege elott.
Sztem maskor is megvarom hogy megcsinald eloszor es lemasolom... megsporolok ket idegosszeomlast. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11344 üzenetére
Ahhhh az elso fele nekem kula... mivel nincs rendes electro unitom... legalabbis ketto nem...
Nemtudom Keqing vagy Beidou mennyire illene be oda? mert akkor sztem megnezem en is igy... ket Hydro + Hu Tao. hasznaltam geo mono teamet is, meg Ayakat is, de igy sem lett meg... varialas kell megint -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #11345 üzenetére
Lehet akkor kiszedem, és rárakom az Elegyt...
Meglássuk -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11334 üzenetére
Vegigmenni en is vegigtudtam... nem az a baj... hanem nincs dps.. pl az arra hulye Kenki-re varni kell 10 masdopercet hogy felalljon..
meg a hulye kocka is mire szetesik addigra talan szet lehetne szedni.
Az elozoek mind lementek 36*-ra azokkal mar nem volt gond.. most megint kezdhetem torni a buta fejem kit rakjak hova -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11334 üzenetére
Aszem eredetileg a nagyokat akarták oda.
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #11324 üzenetére
Bocsi 😅, mániám hogy beceneveket adok nekik.
Szájas' az pont Hu Tao, mert be nem áll a szája és a bátyóval dumálós animaciója miatt adtam neki ezt a nevet.
Nekem 2 DPS-em van illetve 3 de Eula mostanában csak van.
Hu Tao és Ganyu, hozzájuk gyűktögetek supportokat lényegében.
Alapvetően csak azon agyalok hogy Hu Taohoz megérné-e majd húznom Yelanra, ennyi az egész. Alapvetően ha Yelan egy Xingqiu 2.0 akkor a kérdés Xingqiuhoz képest mennyit dob neki, mert Singcső talonban van nálam a Beidou-Raiden duó miatt, nálam legalábbis azok ketten többet érnek.Ez az oka a tanakodásnak nálam
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #11321 üzenetére
Köszi neked is
, ez esetben Szájas mellé meggondolandó, viszont az kizárt hogy nekem konstik is kijöjjenek hozzá, annak is örülhetnék hogy ha C0 lenne...Márpedig nekem inkább supportokra van szükségem.
Ezen gondolkodnom kell rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest