Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Hajajjjjj. Mr. F34R ön jól tetszik lenni? Nem csodálom hogy nem lépsz world levelt
Először is lenne egy pár kérdésem
1) Te mire költöd a resinedet?
2) Milyen szintű artifact dungeonokat tolsz? Szinte majdnemhogy több a 4 csillagos artifacted mint az 5 csillagos. Ha a válasz nem lvl90-es akkor nagyon ellátom a bajod
3) Az artifact fő statokat direkt választottad így ki?
Miért van healing bonus meg HP% egy csomó karaktereden?
4) A karaktereid talentjeit el szoktad olvasni? Ott mindig le van írva hogy mi alapján skálázódnak a képességek, nem nagyon passzolnak hozzá az artifactek
5) Ki(k) a fő sebző karaktere(i)d ? Mert a buildek alapján Barbara van legjobban annak építve, hadd ne keljen részleteznem, hogy ez miért rossz döntés
Miután válaszoltál a kérdésekre addigra összeírom, hogy ennek a 8 karakternek milyen artifactok kellenének és összeállítok egy pár team compot is, aztán a válaszaid alapján adok még egy pár tippet.
-
Sordoran
addikt
Annyira nem bonyolult, ha megfelelő az angol tudásod, és van tapasztalatod RPG-kben. Csak el kell olvasnod a képességek leírását, és már láthatod is mire lehet szüksége. Azon lehet vita, hogy egyes statokból melyik éri meg jobban bizonyos artifactokon (pl. Hu Tao-nál a hp% és ap%), esetleg különböző buildeknél melyik a jobb, Fischl és Razor ugye electro de mindkettőnek erős physical buildje is van.
Ezeket persze buildekből hamarabb össze lehet szedni, és itt lehet bízni benne, hogy tesztelték is, de a csapat összeállítás már azért bekavarhat, tehát jó ha saját magad is átlátod: nem csak lemásolod a buildeket, hanem érted mi miért van így, és alkalmazkodsz amennyiben szükséges. -
jonnyjoker01
veterán
Küldj már egy screenshotot pls a karaktereidről és a fegyvereidről mert szerintem itt rossz erőforrás menedzsment lesz a háttérben. Ennyire nem kéne hogy szenvedj
Plusz jelölj be a játékban (702430439) hogy lecsekkolhassam hogy áll a 8 legfejlettebb karaktered (állítsd be őket a profilodnál). Hátha tudok valami tippet adni még.
-
Sordoran
addikt
Ahogy nézegettem ő sima közelharcos lesz, cyro sebzéssel. A Dragonspine Spear megvan gondolom küldetésből, az például jónak tűnik neki. Prototype Starglitter se rossz ami még craftolható. Mivel nekem megvan, így a PJWS-t fogom rárakni.
Artifact-oknál pedig a Blizzard Strayer vagy a Gladiator's Finale lesz jó neki. Utóbbi úgyis esik boss-okból, szóval külön farmolni nem kell előre. -
jonnyjoker01
veterán
De legalább épül a pity, előbb utóbb biztos kapsz karaktert. Ha elköltöd resinre ilyen tempóban amiket írsz, akkor abból nem lesz karakter sosem
@Sordoran: szerintem egyáltalán nem éri meg, csak pazarlás, csak nem akartam elvenni F34R kedvét
. Én végérvényesen azért döntöttem az ötlet ellen, mert nem fontos a játékban az, hogy minél gyorsabban fejlődj, mindent ugyanúgy meg tudsz csinálni kicsit gyengébb karakterekkel kivéve az Abysst. Ha pedig az abyss legyőzése a cél a havi 1200 primoért, akkor egyrészt már a legjobb esetben (= az első hónapban mindkét ciklust leveri 36 csillagra, ez a veszteség csak nő ahogy telnek a hónapok) is 300 primogem mínuszban van. Másrészt saját példából élve én már össze tudok gyűjteni 900-at havonta resin refresh nélkül, tehát konkrétan azért költenék havi 1500-at hogy nagyobb legyen az esélye, hogy +300 primot összeszedjek (-1200 veszteség legjobb esetben). És akkor az is benne van a pakliban hogy semmivel nem járul hozzá a fejlődéshez mert szar artifactokat fog ki abból a +60 resinből, vagy esetleg rohadtul nem érdekli az Abyss, olyankor ez az egész teórizálás mehet a kukába, mert konkrétan pazarlás a szó szoros értelmében.
Az ellenérv ami miatt ezt nem akartam leírni korábban, hogy lehetséges ez az egyetlen dolog ami a játékban tartaná és emiatt nem jutna uninstall sorsa a játék (pl. őt a karakterfejlesztés érdekli a legjobban, a nagy számok, vagy esetleg maga a grindolás tetszik neki stb. és a többi content nem izgatja). Nem vagyok gondolatolvasó tehát neki kell eldöntenie, hogy megéri ez neki személyesen
-
jonnyjoker01
veterán
Primo -> resin-nél el kell döntened hogy megéri-e neked az, hogy hamarabb építed ki a már meglévő csapataidat. Én is elgondolkodtam már rajta, hogy napi 1 frissítést megcsinálok, de aztán belegondoltam abba a helyzetbe hogy kijön egy fasza karakter de nem tudom kihúzni mert nincs primom. Ha úgy gondolod, hogy a jövőben nem nagyon fog kelleni új karakter akkor hajrá, de megemlíteném, hogy mihoyo új karakter design-jai egyre egyedibbek (és érdekesebbek szerintem) és bőven fognak még belőlük jönni, plusz a powercreep mint jelenség is felütötte a fejét amire szintén vigyázni kell (ganyu -> xiao -> hutao mind erősebb mint bármelyik 5 csillagos karakter akik előttük megjelentek).
-
wandor0930
aktív tag
A BP azt adja amit a listában látsz, semmi többet.
Ha fizetsz akkor az alsó sort is megkapod, a 30as szintél a ládából tudsz fegyvert választani.Ha nem fizetsz akkor csak a felső sort kapod.Welkint meg arra költöd amire akarod, én wishre hagyom, de ha nincs olyan kari akit szívesen megszereznél viszont a meglévőket felkéne húzni akkor az szerintem nem pazarlás.
-
Sordoran
addikt
A sebzésével arányosan nő a healje, szóval nem olyan nagy különbség. Elvileg, nem tudom biztosra mekkora a különbség.
De a Gladiator's finale is jó neki, viszont én főleg healre akarom építeni, lesz mellett dps, így inkább gyorsan akarok kifacsarni a healt belőle. Nekem még csak lvl70, de majd tolom a boss-t is neki. Hétköznap munka után szeretem bossokat ütni, mivel hamarabb égetem el a resin-t, hétvégére maradnak a domain-ek.
-
Sordoran
addikt
Fel se merült bennem. FPS-eket nem szoktam tolni konzolon, és itt is csak az íjászok körülményesek, minden más nekem kézre áll. Igaz Fischl volt a main dps, de sokáig physical volt, tehát auto attack-al volt használva. Így szükségét nem éreztem.
Sirandrish: Pont ellenkező volt nálam, én íjász voltam, így nekem a közelharc most a felüdülés.
-
Sordoran
addikt
Majd kipróbálom másik artival lehet. Ugye itt a sebzésének függvényében healel, ha nincs sebzés, nincs heal. Már csak ezért is fel kell húzni, mert ha kisebb szinten van mint ellenfelek akkor kevesebbet sebez rájuk. Erre jön rá, hogy kell neki nagy szintű fegyver (sok ap) és sok ap, valamint még több ap.
Ezzel szemben Bennett base ap alapján healel, tehát ha a szintje és fegyvere jó akkor kész is van. Artifactokkal csak healing% kell (egy healing% arti és a 2-es set bonusa a maiden beloved-nak), nagy vonalakban. Ez utóbbi pedig neki és Jean-nek is kell, ezért most ez a domain farm prioritásom. -
jonnyjoker01
veterán
80-as ascendet még érdemes megcsinálni, de 80->90-re felhúzni nagyon nem. Kb 5% sebzés növelést tudsz elérni a legtöbb karakterrel, de annyi nyersanyagért nem éri meg. Azután ajánlott felhúzni egy karit lvl90-re miután az összes artifactjének van critrate+critdamage substatja és a talentek is ki vannak maxolva, mert utána már tényleg csak a színt fejlesztés marad mint damage növelő opció.
-
Sordoran
addikt
Én nem érzek jelentős lépést 80 és 90 között. A fő dps-t (Hu Tao-t) felhúztam fegyverrel együtt 90-re, többiek még jó ideig maradnak 80-on. Túl sok anyag kell hozzá. Persze ha már megvan mindkét stabil csapatod 80-on, és sok anyagod van akkor miért ne. Még 80+ húzni őket is sok idő nekem, főleg hogy közben artifactokat is gyűjtögetni akarom, ennyi resin a világon nincs.
(ha jól tudom karaktert felhúzni 1-80-ra 243 lila könyv majd 171 lila könyv a 80-90, fegyvernél hasonló arány, de ott a statok alig nőnek, egy jobb artifact mindig többet ad hozzá)
-
Shiro
senior tag
Csodálkoztam is, hogy miért fényesít ki mindent a PrintScreen, aztán rájöttem, hogy a HDR kavarhat be nála.
Egyébként, meg tökre tetszik a harcstílusa, tisztára, mintha Ciri lenne. (+Hirashin no Jutsu is
van nála)Ami vicces, ment amikor ki lehetett próbálni, nem jött be ennyire.
Szóval ki is vettem hozzá a kardot, annak ellenére, hogy már van egy Lion's Roar.Fejleszteni viszont már nincs miből.
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem már lvl 70/80, most hébe hóba farmolom neki az oceanidot, akkor húzom majd fel 80-ra, ha megvannak az utolsó ascendre a nyersanyagok. 80/90-nél feljebb nem húzom, mert rohadt sok könyv és mora kell hozzá és nem éri meg. Csak a fő DPS-eim kapnak lvl90-et, de az is pazarlás amíg nincsenek jó artifacjaim igazából.
-
Sirandrish
Topikgazda
Barbara mint support szerintem nagyon jó. Én Qiqi érkezéséig ki se tettem a csapatomból. A healje is marha jó, a Q-ja sokszor életmentő, és a 3 csillagos könyvvel, igen komoly DMG boostot is ad a többieknek, szóval én őt javasolnám.
Ráadásué ez a Xingqui ez az akinek most van Try-ja? Mert akkor ő nagyon gyatra szerintem...vagy nem tudom, de egyáltalán nem tünik jónak. Mondjuk nekem már C4-5 körül van hoggy meredjen meg -
Sordoran
addikt
Nekem fordítva, Mona-val már van egy hydro karakterem, és igaz most lett nem régen nekem is meg Jean, de Venti jobban bejön mint Childe. Viszont Childe banneren lesz Rosalia, így azt a bannert fogom megpróbálni csak.
Közben telefonon accon akartam volna beváltani kódokat, de még túl alacsony szintű vagyok. (csak első wish-ekig húztam fel, AR7-re) Viszont volt kevés primom, és pörgettem egyet, 70. wish volt, és kiesett ezen is Hu Tao.
Lehet elkezdem ezt a második accountot is komolyabban húzni picit.
-
jonnyjoker01
veterán
Nem arról van szó hogy nem tetszik Keqing mert pont az ellenkezőjét mondom, úgy is tökre élvezek vele játszani, hogy nem aprít. Abyssba azért nem viszem mert oda azért fontos a nagy sebzés.
Klee-t felhúztam 70-esre azért mert hozzád hasonlóan mindenki ajánlotta discordon, de iszonyatosan nem jön be vele játszani, nagyon lomha egy karakter. Szerintem nem fogom feljebb húzni már, csak ha tényleg nagyon szenvedek abyss-al. Ganyu-t tervezem feltápolni meg imádkozok hogy tudjak ningguangnak jobb artifacteket adni végre.
Az utolsó kérdésedhez: meg van a physical sebzőknek a helye is az abyssban, az ellenség resistance az amit fontos figyelembe venni! Fatuik ellen például nagyon jó, érdemes mellé superconduct reakciót idéző karaktereket rakni az extra 40% sebzésért. De a geoshivapok ellen nem lesz jó, mert nekik a geo és phys resistance nagyon magas.
-
Sordoran
addikt
Pedig olyan szépen leírtam mindent, kár...
Lehetne spoiler gomb itt is, és akkor oda beírthatnám, akit érdekel olvassa, akit nem az nem.
De megoldom máshogy, *1.4 stream SPOILER* ITT *SPOILER 1.4 stream* van egy kép ami a jegyzetemről készült, ezt lehetett kihámozni a streamből. Ma délután 17-kor ugyanez lesz angol nyelvű streamen is. -
wandor0930
aktív tag
Mi az összefüggés a constallation szint és a gladiator artifactok között?
Amúgy én is így vagyok, Xiaonak gondoltam kifullozom az artifactjait, de nem igazán esnek jók. Bezzeg Maiden Beloved-ből ami ugyan abban a domainben van...
Gladiator meg ugye nem is nagyon farmolható, boss dobja random ráadásul 40 resinért...
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Lehet nem másfélmilliós, de ilyen elpukkant dmg-ket kb bármelyik karakterről lehet találni. Az más kérdés hogy egy komplett partyt kell rá építeni, és hogy igazából 1-1 ütésnyit működik, ami pl már egy Domainba is "haszontalan".
Jól néz ez ki, de kétlem hogy sokan durrogtatnának másfél milliót Hu taovalSucrose-n már gondolkodtam, mert ő is szimpi nekem, és Anemo supportnak talán pont ideális is lenne.
Nem tudom hogy hanyas C-n van meg...sanszos hogy max 1-2...de az is lehet hogy nulaaaaa -
Sordoran
addikt
Anemo artifact alatt mit értesz? Set aminek a 2p set bonus ad 15% dmg-et, vagy egy goblet ami ad anemo %dmg-et? Amúgy megyek domain-be is, csak ne legyen szivatós Hu Tao-val (ne legyen energy drain vagy fire sebzésnek ellenálló/büntető ellenfelek
)
Sirandrish: Hamarosan lesz 1.4 patch előzetes stream (időpont nincs még), akkor megtudjuk. Amúgy mivel új 5* hős nincs jelenleg tesztelés alatt Ayaka-n kívül, ő pedig biztos nem jön, így Venti rerun-ra van legnagyobb esély. Utána egy standard karakter kap saját banner (Jean vagy Mona) majd esetleg Klee rerun (ha megint 2 hetes bannerek lesznek). Utóbbi kettő saját spekuláció, de a Venti rerun nagyon esélyes mások szerint is.
-
Sordoran
addikt
Ilyet se fogunk mi halandók látni.
Nálam ma bevillant az 50k dmg achievement vele Oceanid-on, szóval... jah.
Persze még messze nincs kész, jelenleg lvl80+, talentjei mind lvl6, fegyvere itt még primodal jade winged-spear volt lvl80-as, ezt közben cseréltem a szintén 80-ra felhúzott Staff of Homa-ra. Artifactok kissé kacifántosak, kettő 4 csillagos, egy pedig nincs még felhúzva. És ugye a csapat is alakul, Zhongli törzstag, Bennett-et elkezdtem húzni, és Yingqui is el lesz kezdve. Így második nap azt mondom erős, van sebzése bőven, az életereje miatt viszont kell figyelni. A fegyverhez farmoltam domain-t, ami pont leszívja az energiát. Így se Hu Tao, se Bennett Q-ja nem volt használható csak nagy ritkán, tehát heal nuku. Így minden kör végén ki kellett jönnöm healelni, vagy kajálni.
Terv szerint fegyvert felhúzom 90-re, és a csajszit is, ki akarom maximalizálni amit tudok. 2 talent itemem van, ezt még átgondolom melyiket húzzam. Az E-je amúgy beteg, tegnap néztem számszerűleg 1.1k ap nélküle, elcsattintva felugrott 2.5k-ra, ez azóta durvább a staff miatt.ui.: A sztori küldetése amúgy jó lett, imádom a japán szinkronhangját. Jó kis másfél órás kikapcsolódás volt végig menni rajta. A végén a domain-ben azért jól elakadtam kétszer is...
-
Shiro
senior tag
Ha érdekes lesz a sztorija és f2p akkor esetleg ránézek.
De alapvetően idegenkedek a húszan őljük a sárkányt féle felállástól. Szóval, ja szóló párti lennék.
Én szeretem az animéket és szeretem a videójátékokat, de a kettő kombinációja az esetek többségében egy fos.
S pont emiatt a Genshin nálam egy kellemes csalódás. S bár nem tökéletes, nagyon sok apró részlet ki van dolgozva. A Blue Protocol meg Namco Bandai termék -
Sordoran
addikt
Jelen pillanatban Yaoyao az egyik, őt 4 és 5 csillagosnak is pletykálják. (szerintem nem lenne meglepő ha 4* lenne és ingyen járna mindenkinek valami quest után, csak hogy mindenkinek legyen egy dendro karaktere)
A másik pedig Baizhu lehet, vele találkozhattunk Qiqi-nél a cocogoat küldetés alatt.Amúgy így, hogy kiesett a fegyver, holnap nekiállhatok farmolni hozzá anyagot. Nem készültem rá, így marad a jade spear addig Hu Tao-n.
Közben alakul fejben a két csapat abyss-hoz, nekiállok felhúzni Bennet-et és Jean-t, valamint Xingqiu-t is.
1. csapat: Hu Tao, Bennett, Zhongli, Xingqiu
2. csapat: Fischl, Mona, Jean,Ayaka/Rosaria/ChongyunSzerintem Rosaria-ra rápörgetek majd 1.4-ben, hátha.
-
Sordoran
addikt
Láttad volna a farkas boss harcot. Ilyen gyorsan még azzal se végeztem.
Na jó, Fischl-el folyamat távolságot tartani, rohangálni a támadásai elől fárasztó. Most viszont nem törődtem vele, ha 50% alá esik hp-m még jó is. Beálltam alá és vertem. Az is lement pikk-pakk. Oceanid Fischl-el amúgy is egyszerű, de Hu Tao-val gyors is.
wandor0930: Videón nem látszik, mert nem rögzítette amikor a historyt átlapoztam, de idén még egy 5* se esett. Szóval ez a kegyesség nagyon, de nagyon kijárt!!!
-
Mike
veterán
én Razorral használom, szépen pusztítanak ketten az overloaddal. Kevés olyan ellenfél van, amire ők ketten nem elegek. Bennett jobban gyógyít mint Barbara, így healer sem kell. Zhongli a bónusz a tornyával, pajzsával, de nélküle is elvagyok. (a jeges pályán szoktam rá erre, ott nem volt idő egy karakterrel karodzgatni.) Igazából most már azt szeretném, hogy azt a pár karaktert tudjam fejleszteni akik vannak, jobb artifact, jobb fegyverek, de ez elég nehézkes (AR 45-ön üdülök, de Bennett, Razor 80-as, 80-as fegyverekkel)
-
Sordoran
addikt
Megvan az esély még fegyverre, de szerencse kérdése.
Holnapi nap lényegében ez lesz izgalmas. Karakter banneren 75. wish-el állok, szóval nagyon közel egy 5*, aki 50% eséllyel lehet Hu Tao. Ha nem jön elsőre az se baj, van elég primom még akár 90-re is (16800 kell legrosszabb esetben, és van 17k, bolt resetből vehetek még 5 fate-et, és bp pass-al lesz még 4 fate és 680 primo) . Na de, ha előbb jön, akkor többet tudok húzni fegyver banneren, ahol már 55-nél járok. És ha sárgán felvillan is csak 37,5% esély rá. Szóval drukkoljatok.
(btw, talán C1 lett volna esélyes, de azt nem tartom annyira jónak hogy költsek rá)
wandor0930: Tényleg, én is olvastam valami ilyen arányról. Akkor megnézem holnap ha már nálam a csajszi, na meg milyen fegyverrel fog üzérkedni. Staff of Homa nagyon jó lenne, ha pórul járok akkor pedig a primodal jade winged-spear már megvan aminek a crit%-ával se leszek nagy hátrányban. Crit dmg-es artifactom pont van 5* a crimson witch set-ből. Egyedül a pyro dmg kakukktojás, abból csak 4* van más set-ből.
-
-
Sordoran
addikt
Egy zóna Liyue mellett. Dragonspine-hoz hasonlóan egy kisebb új terület lesz, event-el, küldetésekkel. Lényegében egy régi bánya lesz, amit elleptek a szörnyek, ezért lezárásra került.
-
Sirandrish
Topikgazda
Jó, de ha a végtelenségig lehetne pl Dvalint farmolni, akkor már Diluc minden skillje 10es lett volna 3 nappal azután hogy kidroppoltam.
Az artifactot meg lehetnek szarok persze, de nem mindegy hogy egy nap 6 kört tudsz menni egy domainbe vagy mondjuk ráérős délután mellett 130at... -
Sordoran
addikt
Mármint mi omlana össze? Illetve miért? Persze kell online kapcsolat a játékhoz, de ha tudják hogy mindenki ugyanazt fogja csinálni, és ehhez szükséges szerver oldalon konfigurálás akkor azt elvégzik előre felkészülve. Meg hát akkor se tolná minden játékos 0-24 óra 7/7 nap, hiszen a resin véges, napi 8 kör és mehetnek dolgukra.
Így 8 helyett 3 lesz, maradék resin pedig mehet máshova. Nálam jön az Oceanid farm Mona lvl80+ ascend-hez. Fischl kész, Hu Tao és Zhongli anyag megvan, szóval már csak ő kell. -
-
jonnyjoker01
veterán
A te elképzelésed a dologról nem változtatja meg a tényeket
Ez egy olyan megélhetési forma amit nem egy cég fizet, hanem magán emberek. Azért mert itthon ebből nem lehet ilyen szinten pénzt keresni, ne legyünk már ennyire szűk látókörűek, könyörgöm. De mindegy úgy látom magyarországon továbbra is tabu téma ez, hagyom akkor a fenébe, ezzel nem jutunk előrébb
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem is az hogy mi éri meg vagy mi nem, de azért egy magánbirtokon (sajátomon) crossmotorozni, haverokkal/asszonnyal bowlingozni/kosazarni/csocsózni/billiárdozni/mozizni , a saját telepített tavamban horgászni, etc etc azért biztos nagyobb móka lenne.
Ha gép elé ülnék, az csak azért lenne hogy a mindenféle gyűjteményembe keressek még olyat ami nincs meg -
jonnyjoker01
veterán
Nem kuncsorognak ezek semmiért. A nézőknek tetszik amit csinál és/vagy a személyisége és ezért támogatják őt. A kuncsorgókat utálják twitchen, jogosan általában sehova se jutnak el azok. Tudom hogy magyarországon ez nem népszerű állásfoglalás, de sok mindenben le vagyunk még maradva nyugathoz képest
Mondhatnám ha ennyire bosszant (irigységből talán?) akkor kezdd el te is csinálni, de nem akarok köcsögösködni. Fogadd el hogy néhány embernek ez lett a foglalkozása, mert van rá igény és van mögötte pénz.
-
Mike
veterán
-
Shiro
senior tag
Nignuanghoz a Akela nem adott semmit, viszont Childe kettőt is dobott Ganyuhoz.
Ha azt nézzük, hogy Ganyu 6 hete van meg és eddig csak abban a két az esetben kaptam hozzá, mikor coop-ban mentem, akkor talán befolyásolja.
A farkas esetében viszont úgy néz ki ez nem érvényes. Bár ő Open World Boss, míg Childe Domain Boss.
Bár az tényleg gyanús, hogyha soloban megyek, akkor akkor a mian karakterekhet nem igazán dobnak. -
Shiro
senior tag
Van benne némi ráció, de előre semmi sem biztos.
Van 7 elem 5 féle fegyver kétféle nem illetve a 4 és az 5 csillagos kategória. Ez így összesen 140 féle karakter variáció, amiből jut minden nemzetre 20-20.
Bár reálisabbnak tartom, ha egy nemzetre csak 6 db 5 csillagos jut a 10 helyett.
-
Sirandrish
Topikgazda
Amikor várni kellett hogy huzhassam a karit, akkor előre kifarmoltam amit tudtam, de mára már van 5-7 karakterem amiket használok is, így még nem értem el azt a szintet hogy előre tudjak farmolni, mert mindig van mire nézni a már meglévőkkel kapcsolatban is.
Mire megvan az egyiknek az artifact setje, akkor kezdem a kövit, majd jön egy új kari (most pl Keqing, de még Ningguang sincs kész), és ezekkel foglalkozom inkább.
Ha nagyon őszinte akarok lenni, ott van pl Barbara akit sokáig használtam, de megrekedt 80on. Ott van C6 Xiangling akit szeretnék is használni, de LV60 kb 40es fegyverrel, mert nincs rá erőforrásom. Aztán itt van most Keqing akit már 80ra feltudtam ugyan húzni, de a fegyvere még csak 60as kb, az artifactjai meg full nullák, szóval én utólag szedegetek ki mindent.
Mondjuk tudnék neki örülni ha lehetne agyba főbe farmolni, és előre ki tudnám szedni, de ez a játék nem erről szól -
wandor0930
aktív tag
Ez azért erősen fikció szagú.
Én ütöttem már mindegyiket soloban is coopban is, de nem érzek különbséget, sőt az a 2 protoype kovácsoláshoz ami eddig esett azok pl.: soloban estek.
Jobb dropot esetleg childe-nél kaphatsz azért ha magasabb szintűt csinálsz meg coopban mint amit egyedül megtudnál, de a farkasnál ilyen sincsen.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nálam nagyobb COOP "rajongó" kevés van. Igen szar játékokkal is képes vagyok játszani ha van benne COOP, arról viszont nem tehetek ha a játékban olyan a COOP mint egy kiherélt hegyikecske
Amikor tudok, hozzád is bemegyek, de ha együtt ütnénk le, a dropja akkor is sz*r lenne. Pl a farkast már sokszor ütöttem le COOP-ba, de még mindig trágy volt a drop
Inkább az a kérdés hogy C0án jobb lesz-e annyival mint a C6 Xiangling hogy megérje rá betartalékolni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged