- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Hát ez ilyen, szimpla DPS check
Lődd ki a szemét az egyiknek Fisch-el, a másikat csalogasd a lekapcsolthoz, majd lődd ki a másik szemét is, aztán csoportosítva sebezz. Itt van én hogy csináltam meg, ezzel a 4 karakterrel te többet tudsz sebezni szerintem mint az én Ganyum egyedül.
-
Sordoran
addikt
Van hasonlóság, de nem több mint benne és Hu Tao-ban. Polearm szúr, szúr, döf, suhint.
Xiangling inkább support, a maci és a Q-ja miatt is. Rosaria viszont main dps is lehet bizonyos szituációkban. (bár ő is inkább support)
wandor0930: A fő cél az volt, hogy legyen értelme cyro-m, most vele van (remélem). Ha kiesik Eula, akkor Rosaria marad support, ha nem esik ki, akkor viszont Rosaria marad Ayaka-ig (tehát még pár hónapig) a cyro dps-em, amennyiben szükséges. Bár itt a dps azért nem szigorúan main dps-nek vehető. Hu Tao-hoz természetesen (illetve sok más karakterhez) nem ér fel, nem is kell komolyan venni.
Mindössze nagyon látványos volt a különbség. Fischl is sokkal szenvedősebben hat már, pedig régebben ő volt a main dps-em. De most, elbújik a sarokban. Hu Tao-val lazán verem auto attack-al 5-6k-t, előre charge-olással 20-25k, ulti pedig 120k+.
Roland861010: Legalább lesz egy jó healered csapatban.
Amíg fejlődsz azért sokat fog segíteni, illetve domain-ekben is. Nem kell folyton kaját zabálni, vagy tornyokhoz menni feltöltődni.
-
Sordoran
addikt
Nekem mindig is support+shield volt Zhongli, de gondolom rossz guide-ot néztem mikor a mostani polearmját lecraftoltam.
(bevallom, megfordult anno fejemben hogy dps-t csinálok belőle, ahogy Mona-val is, de egyikben se hiszek annyira)
Kicsit variálni kell őket de amúgy rendben leszek én. Nálam Jean-nek van The Flute, míg Bennett megkapta a Favonius Sword-ot (azt hiszem, vagy lehet Festering Desire van nála). -
wandor0930
aktív tag
Na igen sokkal egyszerűbb, ha a kari bónusza crit% vagy critDMG, könnyebb elindulni úgy ha legalább az egyikből már van neki.
Én mondjuk ezekben az "ez kell neki meg az kell neki" leírásokban pont azért nem hiszek amiről lentebb beszéltek, hiába kell neki ha nem esik és onnantól borul az egész. Iránymutatásnak jó lehet, de nagyon ráfeszülni nem érdemes.
Meg kell nézni mit tudsz neki adni és azokból kihozni a legideálisabbat, mert eddigi tapasztalataim alapján a tökéleteset azt kb. lehetetlen.
-
Sordoran
addikt
Google-be beírtam hogy Genshin Baal, és ezeket dobta ki. Csodálkoztam is, hogy dobott ki képet róla, ezek szerint inkább csak mint minta/alap hozzá mit lehet elképzelni majd. Annyit tudunk, hogy Baal/Raiden Shogun (ezért is van talán Raiden Mei képe hozzákötve), és női karakter lesz, ennél több most felesleges is.
Illetve pár apró infó ami a játékból derül ki. (itt is Raiden Mei képe van berakva)
Roland861010: Klee re-run lehet jönni fog, az ő bannerján majd szerencsét próbálhatsz.
Illetve Eula mellé jön majd egy 4* pyro még.
-
-
Sordoran
addikt
Áh, köszönöm nem. A Staff of Homa után megfogadtam, soha többet fegyver banner.
Azon bejött a tuti, de még egyszer nem kísérlek meg hasonlót. Maximum ha már két teljes csapatom meglesz, és pletyka szintjén sincs olyan karakter érkezése, aki érdekel. Most kell Rosaria, Eula, és Ayaka is, na meg kitudja mi jön még közben. (
)Ayaka várhatóan az első Inazuma karakter lesz, de ott lesz még majd az electro archon Baal, biztos durva lesz ő is ha ezek a képek valósak Sirandrish: Ejnye, hát pedig beszéltük már itt.
1.5-ben fog jönni várhatóan. -
Sordoran
addikt
Nem találtam információt arra, hogy elérhető lesz-e a co-op benne, se arra, hogy csak solo. Meglátjuk. Viszont ha lesz co-op, csak meg kéne nézni egy atom erős csapattal.
Sirandrish: Hu Tao és Ganyu leolvasztja hamar, mit kérjünk még, Qiqi és Diluc a dupla elemental resonance-ért?
-
Ghostface
senior tag
Ugyanezt a teleportálást csinálgattam tegnap én is, és nem ért semmit, mindig ugyanazokat kaptam... Ma elsőre beadta a One way trafficot, erre mellé léptem véletlen...
Azt hittem kettéfejelem a monitort, de szerencsére másodikra is azt adta be kezdésnek, megcsináltam, így most már soha nem megyek oda.
-
jonnyjoker01
veterán
Igen nagyobb az esély, de garantált majd csak WL8-tól lesz.
Peculiar: én is ezt csináltam 4 órán keresztül (jó közben egyszer elmentem kajálni meg mellette sorozatot néztem) de nem akarta beadni. Elegem lett aztán, ne már hogy egy kis BP xp-ért meg 20k moráért vért izzadjak, így is kizsigerelő a játék az összes többi területén
Így is bánom hogy nem hagytam abba az első óra után (bár covidosan félhalottként ágyban fekve nem tudok mást csinálni nagyon
).
-
Sordoran
addikt
Ha nem jönne Eula, akkor azt mondanám NAGYON JÓ LESZ. Így csak azt mondom ő se rossz, és mivel Eula-ra ráfogok menni, de csak 50% esély van rá, így behúzom Rosaria kisasszonyt előtte.
Kicsit sok lenne már cyro-ból ha kiesik Rosaria, Eula majd Ayaka is (bár utóbbi még messze van), de mindhárom jöhet.(még ha Ayaka-t nerfelték is
)
-
jonnyjoker01
veterán
Nem is az hogy értelmes artifact nem esett, hanem komolyan mondom hogy a main stat sehol sem stimmel (virág és toll kivételével persze, ott nincs sok választási lehetőség
). ATK% sands - Electro damage bonus goblet - Crit damage circlet kellene nekem, de egyiket sem adta még be. Most Ganyu és Bennettől vannak összelopkodva az artifactok.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha egy is hiányzik, akkor már felesleges is szenvedni vele. Már úgy értem hogy teljesen mindegy hogy 1 vagy 4 hiányzik. Ha mind megvan, akkor jár a BP reward (2250exp), ha egy is hiányzik, akkor már nem jár. A 20K moráért, meg 2 ezüst könyvért meg nem éri meg "szenvedni" vele, ha nagyon nem akar összejönni.
-
wandor0930
aktív tag
Én is 99% expedícióval gyűjtöm. Ha valahol belefutok egy nagyobb kupacba akkor azért kiütöm őket, de direkt még sose kerestem.
Igazából más értelmes nem nagyon van expedícióban szerintem, pénzt alig ad, növényekre meg felváltva pakolom azokat akik nem férnek crystalra szóval abból is van bőven. -
jonnyjoker01
veterán
Biztos régebbi videót néztél, már máshogy működik a crystal respawn. Régen 3 naponta respawnolt az összes, most pedig úgy működik hogy van néhány spot ami 3 naponta respawnol, a többi (blacksmith által jelöltek) pedig egy pool-ban vannak amiből naponta respawnol egy pár hely és van rajta egy max limit (tehát ha 1 hónapig inaktív vagy pl. akkor se fog az összes respawnolni, a limit után nem respawnol semmi, csak a 3 naposak).
Starsilver vagy white iron-t csak a kraftolható fegyverekhez kell, a weapon XP-re nem érdemes kraftolni. Naponta max limit van azon hogy mennyi weapon XP-t kraftolhatsz a resines magical ore kivételével (tehát iron, white iron, starsilver és crystalból), ami 300,000 weapon XP.
Nekem az a tanácsom, hacsak nem kell azonnal weapon XP, akkor naponta beszélj a blacksmith-ekkel és az általuk adott helyszíneket farmold csak, így nem telik el azzal idő hogy üres helyekre jársz feleslegesen és így is szép lassan gyűlni fog azért a mystic enhancement ore.
-
Shiro
senior tag
Kicsit szemezgetek vele, mert hát ingyen 4 csillagos R5-ös íj, de a Prototype R1-el is jobb bónuszokat ad, ha sebzésre mész. Ha meg a képességekkel sebeznél, akkor a Stringless-től marad el jócskán. Próbálták ötvözni a kettőt, de sem erre sem arra nem jó.
Ha esetleg 565 lenne a Base ATK, akkor talán használható lenne. De igazából még jövőbeli lehetőséget sem látok, mint a Dragonspine-os fegyvereknél ahol azért lerí, hogy Cryo-Physical karaktereknek lesz jó.
A Stringless szerintem Tartagliának lenne jó. Bár a hős (és az említett íj) hiányában lövésem sincs, hogy az ő esetében a közelharci sebzés az Skill-nek, vagy Base Attack-nek számít-e?A másik lehetséges jelölt, egy elemi sebzésre épülő Fisch, amit meg lehet toldani egy Xingqiu supportal
-
Sordoran
addikt
Inazuma az electro zóna, és az ellen a cyro hatásos. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden ellenfél electro lenne (ahogy Mondstad-ban se minden ellenfél anemo, és Liyue-ben se mindenki geo), de számítok pár erős (esetleg boss?) electro ellenfélre. Most tényleg kapunk pár cyro karaktert, de Ayaka után gyanítom több electro jön majd, abból kezdetek óta nem volt új.
-
wandor0930
aktív tag
A végén jól menedzselhető azért mert 45nél és 50nél is van küldi szóval ott nemtudsz egyszerre 2-t ugrani.
55nél megy automatikusan, szóval szerintem 50nél érdemes megállni amíg tényleg rendbe rakod magadat, még ha 2t is ugrasz egyszerre, bár elég sok XP kell ott már(50-55) szóval ha tudatosan farmolsz akkor azért nem nagyon lehet gond.Így meg hogy WL8-ról visszamehetsz WL7-re méginkább ráérős a vége.
-
kill_switch
senior tag
Megerősítem, borzalmas az artifact drop... 1 hét alatt 0 olyat kaptam, amit használni fogok, ez 21 condensed resin a semmiért. Dilucnál el is engedtem a Crimson Witch szettet egy időre, mert amikor már az 5 csillagos Goblet of Eonothem-et is Hydro dmg!!! fő stattal adja, a substatok meg említésre sem méltók, akkor már azért ledobtam a láncot. Most átálltam inkább a jeges farmra, hogy Ganyunak meglegyen ami kell, de ott se jobb a helyzet.
-
Sordoran
addikt
Xinyan-al én anno pórul jártam. Toltam a Zhongli bannerbe miatta a primot, de nem esett. Kaptam Chongyun-t 2x, Razor 3x és Zhongli is jött, de Xinyan nem. Csak a múltkori eventnél őt választva tudtam beszerezni, de már minek.
Időközben Hu Tao-val meglett az álom pyro, és Xiangling ott van a B csapatba.
Nekem is Rosaria a célom most csak, bár ez az Eula csábító. Szerencsére 1.4 végén jön Rosaria, tehát már az 1.5 bemutatóját kivárhatom, hogy mennyire lesz jó karakter Eula, ha tényleg jön. Annyi plusz van Rosaria-hoz, hogy fegyvernek már ott a PJWS, míg jó claymore-om nincs. Bár kardom se nagyon Ayaka-nak. És igen, Inazuma-hoz kell jó cyro karakter. -
Sordoran
addikt
Vagy ne kezdje el őket, vagy jelölje magának hol találta már meg. Amúgy azzal sincs baj ha menet közben amit lát azt felszedi. Én nem kalandoztam cél nélkül, de minden küldetést megcsináltam és ami útban volt felszedtem (ha tudtam), majd ezután álltam neki egy videó alapján összeset össze szedni. Nagyjából mindkét régióban a fele lett meg magamtól, többi videó alapján, és nem volt vészes. Egy bő délután alatt megvan a dolog. Seelie gyűjtés amúgy hasonló, ha azt is meg akarná csinálni összeset, úgyis végig kell nézni hol volt már. Erre még nem vettem rá magam, de heti 1-2x ígyis találok újat.
-
.LnB
titán
Ja, hát jelenleg nem is értem, hogy mire költenék.
Adventure level tényleg. Áh, még a fogalmak nincsenek meg. Összeszedtem ilyen kis szellemeket, és belepakoltam egy toronyba, cserébe kaptam statokat, staminát pl. Na előbb ezt se írtam le, mert nem tudom a neveket. Se az oszlopét, se a kis szellemét, és hát nem tudom mit csináltam.
Amúgy a Dauntless-t kellene törölnöm. Mindend le solo-ztam benne a Dauntless nehézségű Trial-on kívül. Még is vergődök benne még mindig, de már unalomból. -
Sirandrish
Topikgazda
Kis szerencsével holnap érkezik a 165hz-s monitorom, és hát gondoltam hogy nah majd jól meghajtom a Genshinnel. Keményen ki is kapcsoltam a vsyncet, mondom megnézem mit tud a vas, erre marad 60 FPS...nézem a vsync feletti kis menüt...eldönthetem hogy 30 vagy 60 FPS legyen-e...
Mondom dejóóóó -
Sirandrish
Topikgazda
Én még mindig azt mondom hogy amíg nincs a játékban PVP, vagy ranglista, vagy olyan event ami teljesítmény alapján fizet, addig teljesen mindegy hogy mit és mennyiért lehet venni a játékban, mert az én játékom nem változna semmilyen módon attól, hogy te utalnál 300K magyar forintot
-
Sirandrish
Topikgazda
Ilyen drop rate mellett napi 6-8 órát is farmolhatnál, akkor is hónapokba kerülne 1-1 csapat normális feltápolása, és biztos vagyok benne hogy még akkor is lehetne rajtuk csiszolni
"egyebkent latom azt akik tobb szazezret beletolnak sem tetszenek azok a dolgok amiket emlegetunk."
Nyilván, mert azért költik bele a sok pénzt -
wandor0930
aktív tag
Tudom, de azt nem nevezhetjük farmolásnak, a 90es garantáltan ad.
Illetve az 5csillagosnak nagy előnye hogy legtöbbször már megvan benne a 4 alstat így fejlesztéskor ezek fognak nőni ahelyett hogy még bekéne dobni 1-2 újat, ezáltal magasabb értékek érhetők el benne(persze ehhez már szerencse is kell). -
jonnyjoker01
veterán
A képek sajnos nem töltenek be.
Egyenlőre igen mindegy, most az a lényeg, hogy legalább a 90-es domainoknak neki tudj esni magadtól is, arra elég a rendes fő stat distribúció 4*os, esetleges 5* artifactokkal. Kaját is egyél úgy még könnyebb lesz
Igen és utána ahogy farmolsz majd tudod lecserélni őket jobbakra
Majd ha lesz több időm összeszedem milyen szett bónuszok lennének jók a karijaidnak hogy utána jókat farmolj. Egyenlőre ránézésre a Guyun domainnel biztos nem nyúlsz mellé mert 3 kihúzott geo karaktered van, a maiden's beloved/viridescent domain is jó választás, noblesse/bloodstained domain lenne még jó de az elég nehéz, azzal én is szenvedtem.
-
Sordoran
addikt
A fő stat egyezzen, és a sub statból a többség (nagyon ritka, hogy minden stat tökéletes). Egy felhúzott artifactot be lehet tolni később egy másik artifactba 80%-ban. Tehát az exp 20%-a bukik ilyenkor. 4* artifact-okkal kezdtem én is Fischl-el, sőt még most is van neki (mivel vele régóta nem törődök annyira), de a cél már az 5* jelenleg. Amennyiben kell még most az erő, nyugodtan felhúzhatsz fő dps-ednek jó statokkal 4* artifactokat, és majd később megfelelő set-be tartozó, megfelelő statokkal rendelkező 5*-os artifactokba felhasználod fejlesztésként. Mindenképpen érdemes 90-es domainbe menni, mert jobb a loot. Ha nehezen megy le, akkor érdemes condensed resin-el indulni, kétszer annyi loot, fele annyi kör. (tehát ugyanott vagy loot/resin arányban, csak megspóroltad az idő felét)
-
jonnyjoker01
veterán
Húha egy ördögi körben vagy. Nincsenek normálisan kiépítve a karaktereid, emiatt nem tudsz normálisan farmolni, ami megakadályoz abban hogy normálisan kiépítsd a karaktereid
A legnagyobb hiba, hogy domaineket 90-es alatt tolsz, rengeteg nyersanyagtól megfosztod magad és a resin legtöbbje csak megy a levesbe. De van egy jó hírem! Ha megfogadod az artifact tanácsaimat mindjárt lentebb, akkor simán meg fogod tudni csinálni őket!
Az artifact fajta (artifact szett bónusz) az egyik legkisebb dolog ami befolyásolja az erőd. Pár napja is írtam, hogy a legfontosabb a fő és substatokat rendbe rakni, utána kell a szett bónuszra is figyelni.
Constellation nem nagyon érdekes az esetedben, mert nagyon nem használod ki a karaktereid erejét így sem
Szóval amit látok az esetedben, hogy mindenkit próbálsz párhuzamosan fejleszteni. Ez nem olyan nagy baj hosszú távon, de jelenleg most meg vagy rekedve mert senki sem sebez kiemelkedően. A fő tanácsom, hogy most egyenlőre fektess be egy fő sebző karakterbe aztán köré építsd ki a csapatodat, de ismétlem, a DPS legyen először felhúzva 16/20-as artifactekkel! A legjobb opció Jean lenne számodra szerintem, mert egyszerre healel és sebez az ATK skálázódás miatt, plusz anemo ezért semelyik domainben nem lenne különösebb hátrányban és az E-jével rengeteg fall damage-et is lehet pluszba sebezni.
Szóval team összeállítást azt nem tudom most összeírni mert picit jobban utána kéne néznem milyen a synergy ezekkel a karakterekkel, senkit nem használok a nyolc kirakott karaktered közül csak ningguangot, neked meg az a legfejletlenebb.
Szetteket most nem fogok ajánlani, mert ezzel most az a célom, hogy a most meglévő 5/4 csillagos artifactjeidből rakd össze az alább összeírt fő statokat. Substatoknál Crit rate + crit damage a legfontosabb, de szerintem neked a fő statokat kéne rendbe rakni először.
Crit rate és crit damage esetén azt válaszd ami jobban közelít az 1:2 arányhoz (2x annyi crit damage legyen mint crit rate, amit a karakter főoldalán az attributes-nál tudsz megnézni).
Noelle:
Sands: ATK%/DEF%
Goblet: Geo damage bonus
Circlet: Crit rate/Crit damageJean:
Sands: ATK%
Goblet: Anemo dmg bonus
Circlet: Crit rate/Crit damage
* nem kell neki HP mert ATK alapján healelBarbara:
Sands: HP%
Goblet: HP%
Circlet: Healing bonusDPS Bennett:
Sands: ATK% (energy recharge%, ha support DPS)
Goblet: Pyro damage bonus
Circlet: Crit rate/Crit damageHealer Bennett:
Sands: Energy recharge%
Goblet: HP%
Circlet: Healing bonusPhysical Fischl:
Goblet: Physical dmg bonus
Circlet: Crit rate/Crit damageSupport electro Fischl:
Goblet: Electro dmg bonus
Circlet: Crit rate/Crit damageChongyun:
Goblet: Cryo dmg bonus
Circlet: Crit rate/Crit damageZhongli:
Sands: HP% (erősebb shieldért) vagy ATK% (több ult DMG-ért)
Goblet: Geo dmg bonus
Circlet: Crit rate/Crit damageNingguang:
Goblet: Geo dmg bonus
Circlet: Crit rate/Crit damageGyors párosítás ötletek:
- Physical fischl + chongyun (ez esetben chongyunt nem érdemes kiépíteni, csak az kell, hogy superconductot csináljon fischl képességeivel)
- Ningguang + Zhongli support a geo rezonancia miatt plusz mehet mellé bennett egyszerűen buffolni ha megvan a C1
- Jean + Fischl electro support + bennett overcharge
- Bennett DPS + chongyun melt compMost "gyorsba" ennyit tudtam kihozni ebből a kommentből, ha látsz online csatlakozz be rám és segítek bármiben!
Bocsi mindenkinek a rengeteg szövegért
-
Sordoran
addikt
Biztos van dps build neki, de nem erre tervezték. Ahogy Mona-t se, de azért annyi ereje van nálam, hogy pyro ellen jó legyen szükség szerint. Nem mondom azt, hogy minden lemegy 90-en már, mert pl. pont Hu Tao set-jét nem tudom ott gyűjteni mivel egyedül Chongyun értelmes cyro-m, de ő kevés arra, kicsi a dps-e. Ezért bízom Rosaria-ba, hátha vele már menni fog.
Viszont megfelelő artifactokkal és kihúzott talent-al, fegyverrel már lvl80 is bőven elegendő a 90-esekbe. Sőt, elég ha a main dps-ed az, a support/heal csak lássa el a dolgát akár 60-on is. -
Sordoran
addikt
Én nem tudom most megnézni így inkább nem szólok bele most. (annyira)
Viszont fontos lenne jól összerakni a karaktereid, mármint a jó artifactokkal. A set bonus még pont hanyagolható először, ha van más ami csak statok alapján illik hozzá. Utána majd a set-ek farmolása során ha esik megfelelő arra cserélni. Boss-okat ahogy nyílt lvl90 már ütöttem és le is ment, csak megfelelően legyenek építve karaktereid.
Jah, és persze hogy nincs sebzésed Barbara-val, hiszen nem jó dps.Ettól még a build lehet arra építve, ha nem tudja kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest