Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Nagyon remélem hogy lesz Anime ha végre végig ment a story. Annyira jó világot hoztak létre, hogy egyszerűen kell.
Eg ideje azon gondolkozom, hogy back engineering lesz a vége a részemről és majd modolom dark genshinre. Vannak súlyos ötleteim.BTW
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igy legalabb rezsicsokkentes van a köv update-ig nekünk.
-
xeon forever
addikt
Míg ti az új banneren jártok addig én másnaposan nézek ki a fejemből miután tegnap 82. Wishre se kaptam meg Zhonglit...
Azóta be se kapcsoltam.
Remélem nagyon jók lesznek a köv 5* $umeru karakterek.
Dóri meg kéne, de így hogy 82. tartok(garantált a köv) és Ganyu is meg Cock is megvan már így szemét egy banner előtt állok...Ilyen még nem volt, hogy nem húzhatok.
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
JóJóféle.
Hűtő teamet meg mindig nem übereli.
Max dmg Hutao team nálam a Hutao, Raiden, Bennett, Barbara.Barbara 4piece "Mirelitt"(+20% team Atk)+Sárkány könyv R5(next kari +48%atk), Bennett Max Atk3389 4 piece gladiator(Talent lvl12+112%atk)Raiden support Primo' Jade gladiator 4piece set electro + crit 80%+crit dmg 147% //2 pyro +25% atk. Tavaly november óta próbálok normális artikat gyűjteni elég szar rátával... Lehetne még jobb is.
-
xeon forever
addikt
Nekem nagyon tetszik idáig, most egyre jobban érdekel mit dob a story a tesó ügyben.
Remélem lesz egy kis előre haladás a fő storyban is a következő Sumeru területekkel.Fontainrol van már lék infó?
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6
üzenetére
HűKazuhoz annyira nem jó Ganyu. (Persze működhetnek)
Kazu tipikusan közelharci dps-hez az igazi. Lentebb írtam a csapatot...
Mindenki buffol mindenkit.
Meaning:
Kazu elemental rest csökkent,+EM dmg bónusz EM kiépítéssel), Jean Heal+2. Anemo miatt speed up, Bennett Heal+Atk bónusz Hutao meg burn dmg(Nekem ezért kellett C2)
F2P Kazu helyett Sucrose/ Hű Tao helyett Yanfei(kimaxolva) -
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Technikailag megoldható lenne. Amúgy. Még F2P sem vészes. Egy napi Primo teszt miatt.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kéne coop artifact share Primo ért cserébe.
24h 60primo Max.. -
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930
üzenetére
Én is huznam. Az egyik leg kawaiabb karakter.
lvl 90 tuti meg lesz. C6 idővel. -
xeon forever
addikt
Collei mekkora cuki karakter.
Nagyon bejött a karakter design.Van egy olyan sejtésem, hogy a story végén lesz anime franchise.
Azt mondjuk sajnálom, hogy a játéknak nem adtak anime átvezető részeket mint a Tales of Arise-nak.
Mindenesetre remélem lesz belőle egy legalább 24 részes anime. (A manga már alapból erre utal) -
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Néztétek már, hogy végre emelték a csapatösszeállítások számát 4-ről 10-re.
Végre nem kell állandóan cserélgetni a karaktereket. -
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Idáig a story lack volt a fő probléma, az más kérdés, hogy esetleg szarul csinálták meg...Azt alairom, hogy aki a hack'n slash anime oldalán van annak ez szar. Nekik tényleg kéne a skip gomb.
Azt viszont megkérném minden fórumos társtól, hogy hagyjuk a témát egy hónapig ...
-
xeon forever
addikt
Nekem tetszik. Szeretem az ilyen olvasós kuldiket. Idáig is minden szart végig olvastam.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Kötelező karakter szerintem. Nekem meg pont Diona esett c35. De majd csak jön 70 wishbűl. -
xeon forever
addikt
És végre sumeru.
10 wish nél járok, nyuszifül boya fix. 1 hét alatt csak kiesik.
Van aki nem bírt magával és kihúzta? -
xeon forever
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Miért nem baszcsizol el?Támogatni kell a start up videojáték fejlesztő cégeket.
XD -
xeon forever
addikt
Nekem csak az a szivfajdalmam a fischl side questben, hogy nem volt több fischl...
-
xeon forever
addikt
Baszki nekem csak 103...
Lehet ma kiporgetem. Egy kis izgalom a végére nem árt.Btw. Múltkor rossz képet toltam fel.
Relatív qrva jól állok, szóval jöhet pár új karakter végre.
Yomi sajnos felejtős, de a fix sumerus 5* most jobban motivál. Remélem 1x lesz még...Ez a 3.1 és főleg electro polearm. Szeretem az electro karaktereket. -
xeon forever
addikt
Dikk a kecske...
https://youtu.be/8h-1a0IYzrw [link] -
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
Jah és ha most kezded előről esélyed sincs megszerezni a kívánt karaktert ha banneres
...
A legnagyobb hibája a játéknak. -
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
Ja és a Kazuha videóhoz mit szólsz? Még én is meglepődtem amikor kitépte a Mirror Maident a tükörből.
Ott már idegből jaccottam, de csak meglett a 36 csillag. Ayatonak nagyon kellett a tripla crown. -
xeon forever
addikt
Kazu vs Mirror Maiden @ thug life
-
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
Na Yoimia úgy néz ki kimarad, viszont az öröm az ürömben, hogy így megvan az első C6 5* Diluc személyében.
Most nem tudom, próbálkozzak meg mert ilyenkor fordult már elő a B2B, viszont akkor bukó a fix sumeru 5*....
Annak örültem volna igazán, ha yomi és utána Diluc egyből, de mindent nem lehet. -
xeon forever
addikt
Én még mindig ott tartok, hogy minden karakter kell.

Zhonglinak külön örülök, mert ő még nincs meg, és Ventinek is örülnék valamikor még...Valahogy nem jöttek haza. Pedig jó lenne egy Archon csapat is.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pár éve csináltam egy tanulmányt. A videó játékok fejlesztése közben a VA az egyik legdrágább elem. Genshinnel is ez van. Nekem különösen üdítő a JP VA. Kb nem is jaccanek vele JP nélkül.
-
xeon forever
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Karakter story menüpontban csomót dumal...Ha akarod hallgasd végig miket mond a traveler(ék)
-
xeon forever
addikt
Pár nap videojáték mentes lesz.
-
xeon forever
addikt
https://youtube.com/shorts/KyZZaTlFW8c
-
xeon forever
addikt
Ez mindenkinek tanulságos:
https://youtu.be/DqPPWO7kWu4 -
xeon forever
addikt
Ohh fck. Resin cap again. Kicsit undorító hogy még van ez ár 45 után. Én kiszednem a szarsagit x nap után X dollár elköltése után. Már hányok ettől....
-
xeon forever
addikt
Pyro agent Elég fos. Raiden E után Barbara slap és megy a masvilagba.
Btw Barbara eléggé low community karakter, de őt lehet a leginkább EM hit slapperré alakítani, ráadásul rohadt gyors a hitnrunja. Bármelyik csapatba bepakoltam 700EM-mel adott elemental artival csak úgy slappelt heal közben 3-8k dmg+(electro a leginkább hasznos) -
xeon forever
addikt
Ti miről beszéltek???
-
xeon forever
addikt
Bakker ez a Yoimia csak nem fog hazajönni... Diluc-Yelan-Itto-Klee után nagyon esélyes, hogy nem lesz bannerres
Sumeru előtt lehet jobb is ha standard banneres jön megint.
Szurkoljatok, hogy Diluc essen ki ha standard jön első C6 5* lenne...
-
xeon forever
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nyugi, lesz még esélyed gyüjtögetni. Lassan 2 éve nyomom(day1-ota) és már csak 4 karakter hiányzik.
Most fogják kiadni sumerut, és még 3 fő területe van a játéknak ami tervezési formában van. Illetve celestia.
https://youtu.be/TAlKhARUcoY -
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Boss material gyűjtögetésnel jártam így majdnem. Domain közelében sem jártam.
Vasárnap hajnali 4:45kor néztem, hogy még hiányzik 5:00-kor van valtas . Amúgy ez heti accsi. -
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mikor bemész abyss 1-1be egy kimaxolt raidennel ..

Bp 15 domain achivement pont jó, ha nincs időd. -
xeon forever
addikt
That's áll folks!
-
xeon forever
addikt
[link]
Ezért sem látom értelmét...
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz
Urzu_7
üzenetére
Ez a Dilucos csak úgy kellett a skin mellé, amúgy semmi értelme.
ja meg pár Primo
A szigetes meg még kevés is lett szerintem, sokkal több tartalmat be lehetett volna tenni ekkora területen.
A kastély pl porzik rendesen. Mona sziget elég hosszú lett, Kazuha olyan MEH, a rockos csaj pedig olyan közepes lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilhasználat külföldön
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A protektorok istene legyen veled.
Azóta be se kapcsoltam.
Most épp őt fogom feltolni lvl90-re.
Ott már idegből jaccottam, de csak meglett a 36 csillag. Ayatonak nagyon kellett a tripla crown.