- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran #19907 üzenetére
Jah hát, ahogy én látom, aranyos alacsony lányok cosplayezik a nagyonkislány karaktereket. Igazán kisgyermeket csak egyet láttam egy anyuka maga York-ot cosplayezte és a kislányát Anyanak öltöztette, állati duó voltak ők is.
Jahogy így hívják őket, ezt nem tudtam, köszi
Ram&Rem mellett ők a kedvenceim szombatról.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #19891 üzenetére
Én azért járok évek óta mert 99% mosolygós a buli.
Rendezvény szinten egy erős belépő szint, megfizethető árakon.
Program szervezés az nuku, kb mint egy promó rendezvény, nem mint.egy szakirányú.Én ezért is írtam, mi kellenénk oda, szintet tudnánk emelni...
Kb 10 ből 3 emberen láttam az igényt, akivel erről beszéltem, és ez a szám nem fedi a teljes igazságot.
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran #19888 üzenetére
Egy ismerősöm akivel ott is találkoztunk a lányának csinál cosplayeket, amiket mesélt hogy iszonyú nehéz pl egy Zhongli jelmez miközben vastag műanyaglapok ugye...
Örülnék én is ha megmutathatnám, de pl egy aranyos párocska akik két macit cosplayeztek, pl direkt kérték hogy ne, még akkor is ha örültek a képeknek....
De a Raiden & Scaramouche duó, két csajszi, ők nem emgedik meg, kissé szégyenlősek voltak
A Navia akit a fenti képen láthattok szintén nem. És akkor még ott van az egész nap legjobbja egy Ganyu cosplay, bakker ő volt a legjobb a 2 nap alatt akikkel találkoztam...
De ő meg szimplán nem válaszolt, lehet nem ütöm meg a szintet amit elvárt nem tudom..
😓
Ő pl említette is hogy neki vannak alkalmamként fotózásai, nagyon tudta is hogy álljon be a kamera előtt...A többi meg nem Genshin téma, azok fennt vannak istán nálam, már amikre van engédelyem.
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran #19886 üzenetére
Ha jól emlékszem levette talán, iszonyú meleg volt, sok cosplayer bele akart fulladni a jelmezébe...
(Xeonbá'-ról is le akart fojni a gatya)
De az is benne lehet, higy mivel finoman szólva fotogén leanyzó, talán jobban akart kinézni a cosplaytől függetlenül is...
Egy másik esetben pl, egy Matsurit cosplayező csajszi kérte is hogy a köpenyét ne kelljen viselnie mert belefullad.
Nem is tudom hogy a Naviát alakító csajszi higy bírta elviselni...
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #19813 üzenetére
Csak azért nem fogok egy új karit használni, mert jó közlekedni, ha nem tetszik. Nem azért van xy-om meg yelanom.
4.8 skip, 5.0 skip. Xil-t talán rerunkor kiszedem, Chascát kiszedem, ha jó kitet kap, mávujkát csak ha nagyon hasznos. Kb ennyi. A kapitány nagyon kit és coolness függő.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #19771 üzenetére
Én má túl válogatós vagyok. Mondjuk Clorinde csak rosszkor jelent meg, ha arle előtt jön 2 patch-csel, akkor valszeg kiszedem.
Nembaj, lesz Chasca képében cryo clorinde.
Nálam a képlet:
- lady -> valószínűleg kell
- girl -> csak ha nagyon különleges
- male v child -> skipMavuika és Xilonen így elsőre nem fogott meg dizájnilag (és személyiségileg), Chasca viszont betalált.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #19767 üzenetére
Chasca érdekes számomra ezek közül csak, nyugis lesz a natlan era.
Oh, és cryo! Lehet végre értelmet nyer Shenhém?
Chasca: cryo
Xilonen: geo
Citali: cryo
Olorun: electro
Capi: ?
Mualani: hydro
Kinich: dendro
Kachina: geo
Maviuka: pyroNémi banner leak:
5.0 Dendro Claymore Name 基尼奇 Kinich
5.1 Xilonen, Chasca
5.2 Olorun
5.3 CitlaliOrorunt nem láttam a trailerben, szóval itt van:
-
válasz
Sordoran #19550 üzenetére
Egyetértek.
Viszont már most elvitathatlan tények állnak a WW mellett az én szememben:
- nincs Paimon
- MC már többször beszélt, mint a Genshin MC összesen
- ízlés kérdése, de nekem a Genshin karik nagyon nem jönnek be, gyerekes mind (vagy bohócnak vannak öltözve), pár kivétel van csak (HST is mérföldekkel jobb ilyen téren), WW teljesen más, fullra az én ízlésem. MC dettó, a Genshin MC kinézetre 1 vicc, itt menő lett szvsz
- az egész mozgás sokkal dinamikusabb: a mászás gyorsabb, van elég stamina, lehet a falon futni, nem akadsz el minden tetves apró kiszögellésben (csak a nagyokban), ÉS ha mégis elfogy a stamina, akkor nem zuhansz le mint egy tehetetlen kődarab, és halsz bele, hanem szépen visszacsúszol a kiindulási pontra
- a normal sprint nem kerül staminába!!!!
- glide, zuhanás és mászás közben is tudsz karaktert váltani
- akár solo karival is lehet tolni a játékot, nincsenek elemental reakciók, de a partiban lévők tudják egymást buffolni és karakter váltáskor a leváltott karakternek is van 1 spéci skillje, amit elnyom, meg a beköszönő karakternek is
- nem csak dodge van, hanem "parry" is, ami igazából egy counter attack a megfelelő pillanatban, tehát sztem sokkal jobb, mint 1 klasszikus parry gomb, itt normal attackolni kell a megfelelő pillanatban
- a helyi artifactek (itt Echo a nevük) közül az első slotba rakott ad egy extra skillt harc közben!
- az Echo-k gyűjtése az OW-ben zajlik, tiszta Pokémon feeling, gyűjtsd össze mind, és rendesen jár minden fajta unlockolásáért a Data Bank-ban (kb. poké codex) a jutalom
- egy-egy karakter működése szerintem összetettebb a WW-ben, ami persze nem feltétlenül előny, de én élvezem
- és itt a sztori leköt engem, és sokkal kevesebb a pofázás, teljesen tűrhető eddig
- eddig kb. 5 fajta láda nyitáshoz kapcsolódó puzzle/challenge cuccossal talákoztam, mind jobban bejött, mint a genshinben lévők
- volt egy barlang, ahol a challenge egy 2D Mario féle platformer nézetbe váltott, és úgyis kellett végigmenni a pályán időre. Na most én rohadt béna vagyok a platformer játékokban, de ebben elsőre meglett a 3 ládás jutalom. Persze ez volt az első ilyen, tuti a többi nehezebb lesz.Kb. 3 óra után ezek az élményeim.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #19405 üzenetére
Annyit hozzátennék ehhez, hogy bár valóban, az anime short elspoilerezi némileg a story questet, ám a story quest több mint ami a shortban volt.
Ha választani kellene, hogy a short spoilerezze el story questet vagy fordítva, akkor előbbire szavaznék, mert a short sokkal ütősebb volt így, mintha a sq után láttuk volna.
Ideális esetben persze lehetett volna az sq részévé tenni, de az annyira nem megvalósítható.
Ha az ember túlteszi magát azon, hogy a short egy kicsit elvett az sq-ből, akkor azért könnyebb értékelni az sq-t azért ami, szerintem elég jó volt, még ha az eleje vontatott is volt a spoilerek miatt.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #19405 üzenetére
Engem is nagyon zavart, de más szempontból. Az elvárásaimat rakta fentebb, azt gondoltam mélyebben belemennek a crimson moon témába és nem az lesz a fókusz, amit megmutattak. Amikor realizáltam hogy oh ez az egész quest konkrétan összefoglalható abban a videóban akkor éreztem a csalódást.
Ettől függetlenül fasza volt a quest, nekem így is tetszett, de a kirakott rövid animáció miatt többre számítottam.
-
-
Sordoran
addikt
válasz
Sordoran #19374 üzenetére
Hát nem kímélt a játék sajnos, buktam 50-50-et karakteren is, és a fegyver is csak másodikra esett. Persze emellett early pity se volt, végigment 70-80+ minden alkalommal (majd ha history frissül megnézem pontosan). Végül meglett a C0R1, de már a tartalékokba kellett nyúlnom.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #19190 üzenetére
Nekem tetszik, hogy a harcrendszer kombó-alapú, meg hogy az artifact farmolás open world mob hentelés valamilyen limitált energiarendszer helyett. Sztori kérdéses, amit láttam eddig azzal nem voltam lenyűgözve. Egy próbát kap aztán max tower of fantasy sorsára jut nálam
Ha meg main game-ként jobb lesz a gameplay loop, élvezetesebbnek tartom mint a Genshint, akkor átváltok rá és csak nagyobb patcheknél jövök vissza a sztori és új területek felfedezése miatt.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #19190 üzenetére
A harcrendszer tűnik érdekesebbnek, jobbnak.
Genshint főleg a story miatt játszom, a harcrendszer nem annyira kenyerem, az exploration mérsékelten szórakoztató, a napik, hetik és a legtöbb event vagy akár a karakterek kiépítése nem több, mint chore és grind.
Star railt sokan dicsérték, mert lehet resint elraktározni, lazább a pity rendszer, csomó qol upgrade genshinhez képest stb. Csak ugye a HSR egy TBS, nem action-rpg.
A ww action-rpg lesz és azt hallottam, hogy qol tekintetben inkább a HSR-hez lesz közelebb. Meg talán érdekesebb lesz a harcrendszer, a parry pl nagy upgrade. PGR harcrendszere is elég jónak tűnt és sokan szerették is, gondolom a ww se fog csalódást okozni.A genshin harcrendszerével a fő bajom, hogy már az alapkoncepció se tetszik. 4 fős csapat, rotáció, stb. Vagy hogy ping függő mennyire zökkenőmentes a harc egy single player játéknál... Az abysst, combat eventeket mindig f34r csinálja helyettem, ő legalább élvezi, míg nekem nagy nyűg.
Ha a ww eléri nálam, hogy a harc ne egy nyűg legyen, hanem kihívás amiben szívesen részt veszek az már jó eredmény. Persze ha a story nem fog meg vagy nem tetszik a setting akkor a harcrendszer is lényegtelen. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #19114 üzenetére
Még az enyém is csak félkész, és nincs meg nála az elárt sebzés.
Ami fontos vele kapcsolatban, hogy a skillje nem snapshot, így ha más karakterre váltasz, akkor Bennett, vagy Gorou buffját elveszíti.
Gorou passzívja és C6-ja viszont hatnak rá.
Furina minden gond nélkül tudja buffolni, de ez esetben kell a csapatba egy full party healer.
Ha skill használat után újra skillt nyomsz akkor átvált a következő karakterre, és a bábok extra támadásokat fognak intézni. Magyarán a csapattagsorrend is számít. Tehát ha a main dps az 1. akkor Chiori legyen a 4. Ha a main dps a 4. akkor Chioiri legyen a 3.
Geo construct és a +1 bábu.
Ha van lent geo construct, akkor Chiori egymás mellé idézi le őket.
Ha nincs, akkor a második bábu a geo construct mellett jelenik meg annak megidézésekor.
A báboknak nincs túl nagy hatótávjuk és csak egy célpontot tudnak sebezni. (kb mint Oz)
Magyarán inkább boss killernek jó.
Véleményem szerint a csapatkombinációk amik működhetnek:
Mono Geo: Nem árt a Gorou c6, illetve Noelle esetén Furina erősebb mint Chiori.
2Geo+2 "bármi":
Chiori sub dps:
Furina-Zhongli-Chiori-Kokomi
Furina-Xianyun-Chiori-Ningguang
Chiori Main dps
Zhonli-Yelan-Benett-Chiori
Közlekedés.
Chiori skilljével elég magasra fel lehet ugrani, emellett a levegőben is van lehetőség a következő karakterre váltani. Ilyen téren jó kombináció lehet Kazuhával, vagy Xiaoval. -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #19106 üzenetére
Átnéztem most a star rail karaktereket, hát nagyon más világ. Nem is igazán fogtak meg, talán azért mert nem játszom vele, talán azért mert a genshin világának esztétikája közelebebb áll hozzám, mint a SR modern esztétikája.
Érdekes, hogy pont Stelle kifejezetten szimpatikus, míg a genshin MC-k olyan semmilyenek.
Seele dizájnja pont a legjobban tetszők között van, nagyon jók a színei és a kasza is pog.
Topass az adottságai miatt érdekes.
Ruan Mei teal / sea green palettája pog.
A Raiden expy is nagyon menő lett azzal a giga karddal. -
nonsen5e
veterán
válasz
Sordoran #19095 üzenetére
Mert cute waifu, és imádom a két kardos animációit, meg még a filmkészítős questben is tetszett maga a személyisége! Az, hogy mennyire erős egy karakter eléggé másodlagos nekem. Abyss 30-33 összejön csukott szemmel is, a 36 akkor sem ha belegebedek, szóval annyira nem erőltetem - minden másra meg bőven jó minden
Szerintem Zhongli volt még annó az egyetlen karakter akire elsődlegesen azért rolloltam mert szükségem volt arra amit tud (dodge skillem negatív).
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Sordoran #19076 üzenetére
Nekem a brióstészta volt a kedvencem
Tudom, hogy nem egy KQM ez a topik, de ott pl. csapatnevet se mondhatsz, mert nem mindenki tudja, hogy mi az az air fryer pl
(es most én se tudnám megmondani, Zajeftől rémlik
)
Egyetlen egy van, amit támogatok, valahol láttam hogy Furinát Fufu-nak hívták
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #19029 üzenetére
Official FAQ:
Only event-exclusive 5-star characters that have already appeared in the "Character Event Wish" or "Character Event Wish-2" at least 3 times and have also not appeared in any recent Event Wishes will appear in "Chronicled Wish."
Pontositsunk ez alapjan.
Tehát legalább 3x volt már eventers banneren és az utlsón nem volt elérhető. !!!
"Chronicled Wish" Rules & FAQ Genshin Impact | HoYoLAB -
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #18813 üzenetére
Elsősorban azért szedem ki xy-t én is mert hot és szépek a színei, de az se utolsó, hogy ow-re is egész hasznos (c1 főleg). A plunge meta már csak amolyan "ha már kihúzom, használni is kéne" és dank csapatokra kiváló.
Jonny: szerintem működni fog candace és dehya is. Melt Dehya tuti jobb, mint az én mono cryo shenhe kópiumom. Candace meg talán can xy furi xl csapatban? (XL max ER, csak pyro app-nak.)
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #18762 üzenetére
Igen, normális live service játékhoz méltóan, ha már battlepass rendszert használnak, semmibe nem fájna minden BP-be berakni egy skint egy karakternek és mindjárt máshogy festene a dolog. Persze érthető, hogy sokkal egyszerűbb volt egyszer kitalálni a battlepass rewardokat és azóta is beleszarni, "jóvanazúgy".
Plusz, ahogy mondod, az sem lenne túl nagy megerőltetés, ha színezgetnék az effekteket.
Az ég világon semmi értelme nincs annak, hogy csak egy marék karakterhez van plusz skin, miközben karakterből meg már annyi van, hogy számontartani is nehéz.
Mostanra már kéne legalább +1 skin minden karakterre, az ember is szívesebben locsolná a pénzét rá. Még csak az sem feltétlen kéne, hogy bónusz effektes legyen mint Diluc, olyanból elég lenne ünnepnapokon 1, mint prémium skin vagy ilyesmi, ami megvehető. -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #18464 üzenetére
Igen, hát nem esett messze a fa az almáitól, cr sem cáfolt rá arra a vonalra, amit "leányai", Ganyu és Shenhe már felmutatott. A feszülős harisnyahatású testruhák vonalát.
Chiori "szerencsére" short és nem lesz Furina szintű sem sztori szinten, sem dizájra, így talán skippelhető (noha nemtom mennyire lesz "szükséges" navia upgrade).
Navia-cr-arle-clorinde viszont valóban megterhelőek a waifu fund-ra nézve.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #18391 üzenetére
Tsartisanal van az utolso, mar ha emlekem nem csal es o az Archon... Erdekes igen hogy ott a Fatui, de az Abyss order resz meg nem szol nagyon bele az egeszbe. Neha meg-meg villant dolgokat de nem annyira kovetheto tervuek mint a Fatuik.
Venti-nek a Vortex-e hasznos, es kb ennyi.. viszont egyre tobb olyan enemy van amit nem tud felszipkazni.#18390 xeon forever
Hydro set az DPS-nel erdemes. Meg hat C0-nal kell neked Candance/Yun Jin is ahhoz hogy Furina DPS lehessen. [link] -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #18341 üzenetére
Én natlanra nem fogok spórolni, végre kihoznak egy csomó szimpatikus 5*-t.
Zhong, Kazuha | Raiden, Shenhe, Yelan | Nahida, Alhaitham voltak eddig szimpatikusak. Szóval számomra font felülmúlta az eddigi verziókat: Furina, Navia, Arle, Clorinde.
És ahogy kazuha volt a szimpatikus verziója ventinek, úgy valszeg CR lesz a szimpatikus wanderer verzió. CR-re azt írják lassabb lesz, de könnyebben tud majd magasabbra szállni, így inkább a vertikális tegelyen lesz hasznos, nem a vízszintes síkon. -
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #18339 üzenetére
Nyehehe, még majdnem másfél hónap.
Nekem kell Navia, Arle és Clorinde. Kell furi és arle fegyója. Meg arle con-ok. Meg valszeg cloud retainer ow-re nagyon jó lesz és furina mellé is talán a legjobb párosítás majd. Többet kellett volna spóroljak Sumeru alatt...
De hát ki gondolta, hogy ez lesz, miközben júliusra a játékkedvem is elfogyott. ¯\_(ツ)_/¯
Fontaine eddig elég kellemes meglepetés, beleértve azt is, amire méh számíthatunk. -
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #18318 üzenetére
Nem tudom, de egymás után így megszop@tni kicsit meleg. 1-2 embert láttam már hasonló probléma miatt hangoskodni, de lassan kilépünk abból, hogy ez whale szintet érintő probléma. Én nem kristályozok, csak BP meg Welkin megy, de most erősen gondolkozok azon, hogy inkább utóbbiakat is elhagyom.
Azt hiszem így állok standardokkal:
Diluc C2
Jean C1
Qiqi C2
Tighnari C1
Mona C1
Dehya nincs meg.Szóval még bőven bárkit adhatott volna rajta kívül.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #18294 üzenetére
Navia egy nagyon szepen kidolgozott karakter az tuti...
En mar ott tartok, hogy abyssra lassan mindenfele csapatom van, szoval mostantol csak a design miatt fogok huzni egy egy karakterre.
Mai napon itt tartok:
Mar csak azert is vissza kell fognom magam,mert igy nem fog tudni kiepulni a meglevo karakterek talentjei. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #18197 üzenetére
F2P vagyok 3.1 vagy 3.2 óta, nem emlékszem pontosan. Kicsit több mint 2 év alatt elértem azt a lélektani határt, hogy "nekem ez ennyit ér". Úgyhogy a kérdésed ezzel megválaszolásra került, legrosszabb esetben 0db wishem marad Venti után
Igazából régóta szemezek Ventivel, de eddig sosem volt okom hogy kihúzzam (Kazuha miatt, igen
). Viszont most Zhonglit/Thomát (mikor hogy) szeretném lecserélni vele a Wanderer csapatban, hiányzik a grouping és se Sucrose se Kazuha nem jó mellé.
Ha ez után az összes bannert skippelem, akkor Articsóka és Klór garantált. De valószínűleg ez úgy is változni fog még, egyrészt mert lehetek még szerencsés (remélem
), másrészt mert tisztán gameplay miatt húzok és a karakter design, sztori önmagában kevés nekem. Lehet végül őket se húzom ki mert Dehya treatmentet kapnak aztán inkább rámegyek Wanderer rerunokon a C6-ra
De egyébként Furina pont ezért lett kicsit érdektelen számomra, semmi menő nincs a kitjében. Venti konkrét feketelyukat csinál, Zhongli meteort zúdít a földre és halhatatlanná tesz, Raiden booba sword és végelen energia, Nahida nyersanyagszondás AR szemüveggel rendelkezik és egy rohadt nagy domaint generál az ultijával, Furina meg... hydrot applyol kis minionokkal és buffol. Váó.
Persze nem vitatom hogy lesz használati módja és új csapatösszeállításokat fog eredményezni, ezért nem vetem el teljesen, de hát na.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #18197 üzenetére
Ventinek a nehéz enemyk tettek be. Meg ow-re kazu praktikusabb. Zhongli épp kivezetés alatt van a healer meta miatt, raiden kitje meg időtmúlt, ami mindig felidegesít és vagy nem használom vagy hyperbloomra.
Furina amúgy kap most béta buffot, úgy Hutao brutál buffot kap, vele az se számít, ha 50% felett vagy mindig. De neuvon is dob, illetve még alhaithamon is. Valszeg Arle-nak is fog kelleni, de neki ráér rerunkor kiszedni.
Én azért is skippelek sokat, mert nem szeretek erőforrásokat farmolni. Meg annak nincs értelme, hogy annyi karakter legyen azt se tudjam kivel játsszak. Elég karakterem már most is van, így csak a "waifukat" gyűjtöm be, azok közül is csak azt, aki elég erős és jó a kitje. Raiden kitje se az igazi, ami mindig felcsesz, ezért nem használom.
Meg hát azért jön ennyi új 5*, hogy mindenki nagyobb eséllyel találjon neki nagyon tetszőt.
Legalább 8 új lesz 4.x alatt, abból nekem 3 bőven elég, 4*-ok nem érdekelnek külön, miattuk nem fogok húzni.86k dps hutaoval az wtf. 50% fölött!
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #18185 üzenetére
Ezért csináltam magamnak ehhez egy táblázatot, hogy tudjam hogy mihez kell, vagy mihez nem kell már a materiál.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SrMWp0l4ydJcztYglJko04On_HGKciZal9XHc5uqt3Q/edit?usp=sharing
-----------------------------------------------------------
#18193 jonnyjoker01
Skip az egy új karakter? Mi lesz az eleme nem tudod?Ha mákos voltam idáig és maradt primó, akkor Clorinde jöhet
Nem tudom, hogy de Neuvilette mellett egy 4 csillagos kard (Sasageyo) miatt kihúztam a Staff of Homát is lehet több primóm van, mint a patch elején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged