- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4os
aktív tag
válasz
salieri. #1037 üzenetére
Leszámítva, hogy az egyik cég Miskolci, a másik honlapja meg épp most nem jön be.
Amúgy a prohardver bazárja közül is árulja valaki 24e körül.
Nekem a magicomp tetszik a legjobban, meg a beigért 3 napos és egy hetes visszavásárlási akciójuk. Tudva hogy elég sok ''gyerekhibája'' van a kicsinek. De remélem én is nemsokára megvehetem, és nem lesz vele gondom.
Amúgy nem kell valakinek ECC-s memória, és akkor meg tudom venni az apróságot. -
Calogero
addikt
válasz
salieri. #864 üzenetére
Hát igen a Millenium MN 9601 is jó lejátszó, szülőknek azt vettem, nekik megteszi.
Az hogy ki mi ennyit ad érte az attól függ mi a számára fontos. Nekem fontos a jó kép és hanminőség. Én Yamada 6700-ról válltottam CH-ra, de mind a hangminőségben mind a kép minőségbe annyi különbség van a három lejátszó között mint a Trabant és a Mercedes között.
Mindhárom lejátszó ugyaazon a Geniuson lett kipróbálva. A CH sokkal teltebb, tisztább hangokat présel ki magából, mind a másik két játékos.
A váltás fő oka, hogy egyre több DTS hanggal rendelkező DVD került a birtokomba.
Így most vagy veszek egy olyan lejátszót amelyik analógón is kiadja a DTS hangot, vagy a Geniust cserélem le igazi házimozira. Az első megoldás olcsób volt.
A Cyberhome ár/teljesítmény bajnok. Sőt a távírányítója támadó fegyvernek is használható
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest